ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Slm kızlar saat itibariyle transferin 4. Günündeyim 2. Günü yoğun bel ağrım oldu gecesi geçti. 3 günü de anlık sızı mi desem bıçak batar gibi kramp gibi ağrılar oldu. Çok merak ediyorum sizce belirti sayılabilir mi belirti aramanın saçma olduğunu da biliyorum belirtisiz de pozitif olabilecegini de ama merak işte .
Aranızda bu belirtileri yaşayan oldu mu?

Kızlar merhaba opu geçti regli oldum şimdi transfer hazırlanıyorum Rabbım hepimizin yardımcısı olsun takipteyiz şu anda pazartesi makrofaj için kan vermeye gideceğim merkeze

Canım şimdiden belirti arama. Çünkü belirti olsa hamilesin olmasa hamilesin diye bişey yok. Bazen hiç bişey yokken hamile olunuyor bazen kramplarla. Suan sana bu belirtiyle oldum diyenle sende aynı değilsin. Anlıyorum çaresizlikten bişey arıyorsun ama bu seni strese sokar. Belirti aramana şimdiden gerek yok. Zaten ilk 3 gün daha tutunuyor

Kızlar tedaviye yeniden başlamak için ne kadar süre gerekli
Yavrum bekleme süren yok suan senin. Çünkü kürtaj olmadın. Kendini ne zaman hazır hissedersen başla ki bence geciktirme beklemek herseyden stresli. Doktoruna karar verip görüşmeni de yap ki adette gidince baştan konuşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…