- 6 Mart 2024
- 2.564
- 2.536
- 48
Ahahah çünkü sen 4 tane trasnfer etmedin mi öyle biliyordum
Ahahahah tövbe de hemen iyi ki iki tane oldular yoksa bende senle doğuma kadar strese girerdim2 tane oldum 2 side ikiz olsun die dolandım durdum neyse aman kadına beddua falan etmedim kendıme ettiğim duanın aynından ettim
Ahahahah tövbe de hemen iyi ki iki tane oldular yoksa bende senle doğuma kadar strese girerdim
Sezeryandan hiç korkma bebişlerini kucağına almaya odaklan Allah’ın izniyle sağ salim alacaksın daBen bugün sezeryan korkumu attım çok şükür biraz biraz birsuru doktor dinledim falan elhamdulıllah stres yok stres yok sen nasılsın ne durumdasın
Yeniden transfer olacaksın dimi Allah ın izniyleSezeryandan hiç korkma bebişlerini kucağına almaya odaklan Allah’ın izniyle sağ salim alacaksın dabende iyiyim günleri geçirmeye çalışıyorum adetimi bekliyorum 2 gün kaldı
Evet canım trasnfer hazırlığına başlicam 15 de kaç embriyom sağlam geldi belli olacak bakalım inşallah 2 tane gelir çift trasnfer olurumYeniden transfer olacaksın dimi Allah ın izniyle
Allah gönlüne göre versin inşallah tutunurEvet canım trasnfer hazırlığına başlicam 15 de kaç embriyom sağlam geldi belli olacak bakalım inşallah 2 tane gelir çift trasnfer olurum
Amin canımAllah gönlüne göre versin inşallah tutunur
Bende 27 yaşındayım 9 yıllık evliyim 1 kızım var 8 yaşında ondan sonra 2 düşüğüm var arada bana teklif etmezler gibi düşünüyordum ama en azından hazırlıklı olayım teşekkür ederimAmiiiiiiinnnnnm .O merkezlere göre değişiklik gösteriyor. Bnm gittiğim yer 25 yaşındayken yaptı çift transferi. Ama bazı kurumlar 30 ya da 35 yaş sınırı koyuyor ya da öncesinde negatif denemeleri olanlara tanınıyor bu hak
Progeston hormonu 11.32 çıktı düşük mü acaba değer bilgisi olan varmıBugün transfer sonrası 12. Günün beta değerim yükselmiş 1516 çıktı
Bol bol embriyo kalır inşallahKızlar ne olur banada dua edin bugün 5. Günümüz kalanı dondurup arayacaklarını soylediler büyük ihtimalle öğleden sonra ararlar
Neden progesteron baktılar? Transferin kaçıncı günündesin? Normalde transfer sonrası bakılmıyor sankiProgeston hormonu 11.32 çıktı düşük mü acaba değer bilgisi olan varmı
Amin çok teşekkür ederim bilmiyorum henüz daha konuşmadık bugün konuşuruz sanırımBol bol embriyo kalır inşallahtransferini ne zaman yapacaklarmış?
Transferden sonra 12. Günde hem beta hemde progesteron bakıldı beta 1516 çikti progeston 11.32Neden progesteron baktılar? Transferin kaçıncı günündesin? Normalde transfer sonrası bakılmıyor sanki
Bence değerleriniz güzel hamilelikle beraber artan bir hormonmus zaten panik yapmayinTransferden sonra 12. Günde hem beta hemde progesteron bakıldı beta 1516 çikti progeston 11.32
Bende devamlı araştırıyorum benide bugün arayacaklar 5. Günümüz 4AA 5AA bunlarin gayet kaliteli olduğu söyleniyor sayı kısmı bloktasistin çapı ilk harf embriyonun kalitesi sonraki harfse plasentanın kalitesi demekmiş bence 4 AA güzel kaliteli dondurulmus için bişey diyemeyeceğim ama 4CC kalitesiz yada orta kalite diyebilir ama hiç panik yapmayın 20 tanede olsa sonuçta bize lazım olan bir tane hayırlısıyla sağlıkla süreciniz ilerler inşallahBugün 5. Gün bir tane 4AA kalite blastosist, bir tane Early Blastosist ( Erken Blastosist) bu arada bununla ilgili forumda pek bir şey göremedim. Bilgisi olan var mı? İki tane de 4CC kavite embriyom dondurulmuş.
Aradılar mı canım kaç kalmışBende devamlı araştırıyorum benide bugün arayacaklar 5. Günümüz 4AA 5AA bunlarin gayet kaliteli olduğu söyleniyor sayı kısmı bloktasistin çapı ilk harf embriyonun kalitesi sonraki harfse plasentanın kalitesi demekmiş bence 4 AA güzel kaliteli dondurulmus için bişey diyemeyeceğim ama 4CC kalitesiz yada orta kalite diyebilir ama hiç panik yapmayın 20 tanede olsa sonuçta bize lazım olan bir tane hayırlısıyla sağlıkla süreciniz ilerler inşallah
İnşallah hepimiz için en güzeli olsunBende devamlı araştırıyorum benide bugün arayacaklar 5. Günümüz 4AA 5AA bunlarin gayet kaliteli olduğu söyleniyor sayı kısmı bloktasistin çapı ilk harf embriyonun kalitesi sonraki harfse plasentanın kalitesi demekmiş bence 4 AA güzel kaliteli dondurulmus için bişey diyemeyeceğim ama 4CC kalitesiz yada orta kalite diyebilir ama hiç panik yapmayın 20 tanede olsa sonuçta bize lazım olan bir tane hayırlısıyla sağlıkla süreciniz ilerler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?