Kesinlikle öyle buarada panik yapma hep bu surecte baska seylerle ılgılen hayırlısı ıle guzel haberını alalımCanım biz klinik açısından yanlış bir yer seçtiğimiz kanısına vardık eşimle oturduk konuştuk. Ben biraz acele ettim sanırım doktor profesör diye ben ona güvendim ama süreç hiç profesyonel ilerlemesi ilgi ve alaka çok azdı. Tabiki Rabbimin takdiri ama elimizdem geleni de iyi bir şekilde yapmak istiyorum zaten her türlü masrafa giriliyor ilaç alınıyor
Merhaba bn isterim sizin içinde uygunsa gönderirseniz çok mutlu olurumArkadaşlar merhaba
Elimde 2 adet estoferm var. 5.25 ve 8.25 miadlı. İhtiyacı olan biri varsa kargo yapabilirim.
Kızlar günaydın bu da 9. Gün testim koyulaşma var mı sizce aynı gibi görünüyor diye stres oldum, çok zormuş beklemek, yarın kan tahlili günüm gelsin artıkKızlar 8. Günden herkese günaydınbugün de böyle çıktı testim, koyulaşma devam ediyor, salı gününe az kaldı, iyi bir değer çıkar umarım
Günaydın Benim de 5.gün embriyosuydu 9.gün doktorum kan testi istemişti 6.7.8.9gün idrarda silik çıkmıştı 9.gün kanda çıkıyor bi baktırın bugün bence sonra da 11inde kan istediKızlar günaydın bu da 9. Gün testim koyulaşma var mı sizce aynı gibi görünüyor diye stres oldum, çok zormuş beklemek, yarın kan tahlili günüm gelsin artık
Silikken testte 9. Gün kaç çıkmıştı değerin?Günaydın Benim de 5.gün embriyosuydu 9.gün doktorum kan testi istemişti 6.7.8.9gün idrarda silik çıkmıştı 9.gün kanda çıkıyor bi baktırın bugün bence sonra da 11inde kan istedi
88 çıktıSilikken testte 9. Gün kaç çıkmıştı değerin?
Harika çıkmış, şimdi kaç haftalık?88 çıktı
Yarın doktoruma gideceğim inşallah kese görmeye 14aralıkta transfer olmuştum yani belki kalp atışını görülür doktorum 2hafta sonrasına çağırdı heyecanla bekliyorum inşallahHarika çıkmış, şimdi kaç haftalık?
Harika, inşallah kalbini de duyarsın, eşim kızıyor gününden önce baktırma diye yoksa çoktan başlamıştım kan vermeyeYarın doktoruma gideceğim inşallah kese görmeye 14aralıkta transfer olmuştum yani belki kalp atışını görülür doktorum 2hafta sonrasına çağırdı heyecanla bekliyorum inşallahsiz de bugün bi kan baktırın bence
Amin sağ olun inşallahHarika, inşallah kalbini de duyarsın, eşim kızıyor gününden önce baktırma diye yoksa çoktan başlamıştım kan vermeye
10. Gün istemiş oldu, 5. Günleri hep 10. Gün 3. Günleri 12. Diyorlar hep. Sizin 9. Gün istemiş 1 gün daha erkenAmin sağ olun inşallahSizden kaçıncı günde kan istedi burda okuyorum en erken benimki istemiş
Evet benim transfer dahil 10.gün transfer gününü dahil etmezsek bana 9.gün sonra 11.gün bir daha kan ver dedi ben geçen salı ilaç yazdırmaya sağlık ocağına gidince dayanamayıp son bi kez daha beta baktırdım10. Gün istemiş oldu, 5. Günleri hep 10. Gün 3. Günleri 12. Diyorlar hep. Sizin 9. Gün istemiş 1 gün daha erken
Allah yar ve yardımcınız olsunArkadaşlar ben tüp bebek ile hamile kaldım 6 haftalığım şuan ama çok korkuyorumben 45 kromozomluyum ve daha önce 1 defa hamileliğim bu kadar ilerledi 8. hafta gelişimi durmuştu, yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum, lütfen dua edermisiniz bana da..
İnşallah bir şey olmaz, iyi düşün iyi olsunArkadaşlar ben tüp bebek ile hamile kaldım 6 haftalığım şuan ama çok korkuyorumben 45 kromozomluyum ve daha önce 1 defa hamileliğim bu kadar ilerledi 8. hafta gelişimi durmuştu, yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum, lütfen dua edermisiniz bana da..
Kaç çıkmıştı betaların sırasıyla yazsanaEvet benim transfer dahil 10.gün transfer gününü dahil etmezsek bana 9.gün sonra 11.gün bir daha kan ver dedi ben geçen salı ilaç yazdırmaya sağlık ocağına gidince dayanamayıp son bi kez daha beta baktırdımartık inşallah yarına güzel haberlerle gelirim
amin inşallah çok sağolunn <3İnşallah bir şey olmaz, iyi düşün iyi olsundualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?