Amin canım dua et halmişlerin duası kabul olurHadi güzel haberlerle gel inşallah
Ben de rahmimi birileri aşağıya doğru çekiyor gibi hissediyorumHiç birşeyim yoktu aha biraz önce bi adet sancısı başladı hafiften devam ediyor suan
Senünki nasıl bir ağrıydıBugün Benımde ağrım oldu noluyor ya bizlere
Kasıklarım ince ince sızlıyor . Afedersiniz gazım varmış baskı uyguluyormuş gibi . Kendı kendıme nazar ettim belirtim yok die die sabah bi kalktım göğüslerim kafam kadar oldu akşama kadar sızım sızım sızladıSenünki nasıl bir ağrıydı
Benim de göğüslerim çok büyüdü mavi mavi damarlar çıktı uçları çok büyüdü, kullandığım yalnızca 1 tane ilaç var o duphaston bu ilaç bu kadar etki yapar mı acaba..Kasıklarım ince ince sızlıyor . Afedersiniz gazım varmış baskı uyguluyormuş gibi . Kendı kendıme nazar ettim belirtim yok die die sabah bi kalktım göğüslerim kafam kadar oldu akşama kadar sızım sızım sızladı
Benım bi Progestan fitil varBenim de göğüslerim çok büyüdü mavi mavi damarlar çıktı uçları çok büyüdü, kullandığım yalnızca 1 tane ilaç var o duphaston bu ilaç bu kadar etki yapar mı acaba..
Senin de azmış rahat geçiyor az ilaçla en azındanBenım bi Progestan fitil var
Ben pazartesiden beri rahatladım sabah akşam iğnem vardı Ecopirin vardı. Şuan sadece Progestan bide vitamınlerımı kullanıyorum .. siz gebemisinizSenin de azmış rahat geçiyor az ilaçla en azından
Normal diyorlarBen de rahmimi birileri aşağıya doğru çekiyor gibi hissediyorumnormal sanırım
Kız seninkiler büyüyor normalBugün Benımde ağrım oldu noluyor ya bizlere
Yok canım yapmaz inşallah güzel sonuç alırsınBenim de göğüslerim çok büyüdü mavi mavi damarlar çıktı uçları çok büyüdü, kullandığım yalnızca 1 tane ilaç var o duphaston bu ilaç bu kadar etki yapar mı acaba..
Bugün kocaya dedim ki kurban olayım sen doğurKız seninkiler büyüyor normal
Ahahaha bende bugün kandırdım çok bunaldım gidip yemek alalım diye yürümeme izin vermiyor neyse kıyamadı yola çıktık seni kandırdım gebelik testi alalım dedimBugün kocaya dedim ki kurban olayım sen doğurBune didim sızım sızım sızlıyor
Ay doğuralım da acılar 9 ay çekilirBugün kocaya dedim ki kurban olayım sen doğurBune didim sızım sızım sızlıyor
Ya test mi yaptınAhahaha bende bugün kandırdım çok bunaldım gidip yemek alalım diye yürümeme izin vermiyor neyse kıyamadı yola çıktık seni kandırdım gebelik testi alalım dedim
Ya sen öyle dionda benımki daha bunların kalbi dinlemeye gitti doktora öbürlerini doğumdan kaç ay sonra transfer ederiz diye soruyorduAy doğuralım da acılar 9 ay çekilir
Yaptım ama daha 4. Gün ışığa vurunca zor görünen bişey var hayalet çizgi sanırım yarın kanda belli olur belkiYa test mi yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?