ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Verilmek istenen mesajla söylediği şey çok farklı ya biz çok kötü niyetliyiz ya da o bu süreçleri bilmiyor

Umayis ve Maria, güzel haberlerinizi alalım inşallah transferleriniz Hayırlı olsun
Fatsek opun nasıl geçti canım umarım bol bol sağlıklı embriyoların oluşur
Merhaba güzel geçti 13 yumurta toplandı.ilk çıktığımda yogun regl sancissi vardı ama hızla ağrım azaldı şuan çok iyiyim inşallah ağrılar oncesi sessilk değildir yarın öğlen embriyolog lar arayacaklar bakalım dua edin kızlar

Canım bu yolda en zoru da tedavide ilkinde cevap alamamak galiba… ben de 1 yılın sonunda pozitifi anca gördüm. Ne eşimde ne bende sorun vardı ve embriyolar da iyiydi. Ama rahime histeroskopi ile bakıldıysa ve hiçbir sorun yokken tutmuyorsa emin ol doğru embriyoyu henüz bulamadığından. Ben sonra kendimi buna inandırdım diğer embriyolarım demekki sağlıksız ve tutmadı ama er geç doğrusunu bulacağım dedim. Ve en umutsuz olduğum son transferimde geride embriyolarım da kalmadı ve 6.gün embriyom tuttu. Mucizelere asla inanmadım burda kaç kadın okudum çok kötü kalitede tutan. Bunlar beni bulmaz ki dedim ve mucizeler beni de buldu. Sabret, tedavine devam et. Gerçekten olacak Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin, hamileliklerde kolaylık sağlasın inşallah

Dün gece çok karmaşık bir an yaşadım aslında bir yandan burdan okuyorum bir yandan YouTube den araştırıyorum saçma spaan bir ordan bir burdan kafayı yiyecektim içinden çıkamaz bir hal aldım. Basit gibi görünen bir olay nasıl karmaşıklasiyor nasıl zorlaşıyor asla aklımız gücümüz yetmiyor büyük bir bunalım yaşadım şuan daha iyiyim çok şükür. Asla kafam dağılmıyor bazen ne yapacağımı şaşırıyorum. İnşallah güzel haberler gecikmez. Bana histeroskopi yapilmadi canim

Kesinlikle öyle bende de öyle oldu. Embriyo gelişimini beklemek daha zor. Mesela dün transfer oldum ama gün geçiyor yani daha kolay
Evet yaşayacak mı gelişimi devam edecek mi kalitesi ne olacak derken resmen uyuyamamıştım. Şimdi transfer olduğum için rahatım, bugün yemek yaptım normal hayata da geçtim mecburen. Umarım bir şey olmaz.. sen neler yapıyorsun?

Seni çok iyi anlıyorum. Senin şimdi yapabileceğin en iyi şey pes etmemek. Kendinizi hep maddi hem manevi toparlayıp yeniden denemek

Benim eşim izinli herseyi yapıyor ama bende sürmüyorum ortalıkta dolanıp duruyorum eşim kızmasa yemekte yaparım ama bi kaç gün dinlen diyor ilk transferde pozitifti ama ilk transfer gününden son gününe kadar göğüs ve adet sancım vardı. Bunda hiç bişey yok normalim

Benim bunda sağ kasık ağrım var, ama ilaçtan mı bilmiyorum. Sabah bi sırt ağrım oldu, o da yatmaktan olabilir sıkıldım evde 2 gündür neyseki yarın işe gidicem kafam dağılır.

Benim bunda sağ kasık ağrım var, ama ilaçtan mı bilmiyorum. Sabah bi sırt ağrım oldu, o da yatmaktan olabilir sıkıldım evde 2 gündür neyseki yarın işe gidicem kafam dağılır.
Oh iyi valla kafan dağılır. Belirtili de belirtisiz de hamile kalınır şuanın tadını çıkarmak lazım

Kızlar sürecin devamını da yazıyorum, birlikte takip edelim. 23 Aralık pazartesi günü opu oldu. 7 yumurta toplandı. 5 tanesi döllendi. 27 Aralık cuma günü transfere çağırdılar. 1 tane embriyo transfer edildi. Diğer embriyoların durumunu sordum. Dondurulabilecek kalitede olmadıklarını imha edileceklerini söylediler. 8 ocakta kanda beta hcg bakmak için hastaneye çağırdılar. Elimde transferden kalma bir ultrason fotoğrafıyla 8 ocağı bekliyorum. Tabloya ekleyin lütfen beni de. Sonucu da yazacağım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…