ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Çok sevindim benimde bugündü ama pazartesi vereceğim bende inşallah pozitif sonuç alırım. Cuma hürmetine Allahım isteyen herkese tez vakitte güzellikle nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım çok sevindim adına

Birlikte sana da sevineceğiz inşallah
İnşallah canım ara ara modum çok düşüyor sanki o testte hiç pozitif görmeyecek gibi hissediyorum bazen geçiyor. Kendimce araştırmalar yapıyorum hızlıca yeni sürece girmek istiyorum bir yandan da korkuyorum karışık duygular

Kötü şeyler düşünme. Daha ilkinde böyle olursan daha kötü olursun. Yıllarca deneyenler var inan. Bak ben kaç defa opu oldum hep sağlıksız geldi transfer olamadım ama hiç ağlamadım çünkü biliyorum ki birgün olacak Allah doğru zaman da verecek. Allah’ın izniyle sende bu dememen de anne olacaksın haberini vereceksin. Moral herseyden önemli. Hatta inşallah tek değil ikizlerin olur

Kızlar selam ben bugün kan verdim dayanamadım sonuç 16 çıktı sizce nedir durum? Transferin 10. Günü bugün asıl test günüm pazartesi ama bekleyemedim

Seni en çok buradaki insanlar anlar ama birgün olacak inşallah ve sen nasıl oldu ya oldu mu diye kalakalacaksın o yüzden sabrın sonu selamet Canım

Tavsiyen için teşekkür ederim başladık bakalım iğnelerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…