- 25 Ekim 2019
- 781
- 782
- 103
- 30
Çok sevindim benimde bugündü ama pazartesi vereceğim bende inşallah pozitif sonuç alırım. Cuma hürmetine Allahım isteyen herkese tez vakitte güzellikle nasip etsin inşallahKızlar günaydın kan verme günümdü bugün biliyorsunuz 8. Gün akşamı idrarda negatif çıkmıştı bugün kanda pozitifi gördük çok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah
Tebrikler hayırlı olsun:)Kızlar günaydın kan verme günümdü bugün biliyorsunuz 8. Gün akşamı idrarda negatif çıkmıştı bugün kanda pozitifi gördük çok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah
İnşallah seninki de pozitif olur canım güzel haberler verirsinÇok sevindim benimde bugündü ama pazartesi vereceğim bende inşallah pozitif sonuç alırım. Cuma hürmetine Allahım isteyen herkese tez vakitte güzellikle nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım çok sevindim adınaÇok teşekkür ederim kızlar hepinize Rabbim en hayırlısından en kısa sürede herkese nasip etsin inşallaholmadı diye çok üzülüp ağlamıştım ama nasip eden Rabbim 3. Gün yumurtası idi 2 tane o yüzden umut hep var
Canım kaçıncı denemendiÇok teşekkür ederim kızlar hepinize Rabbim en hayırlısından en kısa sürede herkese nasip etsin inşallaholmadı diye çok üzülüp ağlamıştım ama nasip eden Rabbim 3. Gün yumurtası idi 2 tane o yüzden umut hep var
Birlikte sana da sevineceğiz inşallahHayırlı olsun canım çok sevindim adına
İlkti canımCanım kaçıncı denemendi
İnşallah canımBirlikte sana da sevineceğiz inşallah
Kötü şeyler düşünme. Daha ilkinde böyle olursan daha kötü olursun. Yıllarca deneyenler var inan. Bak ben kaç defa opu oldum hep sağlıksız geldi transfer olamadım ama hiç ağlamadım çünkü biliyorum ki birgün olacak Allah doğru zaman da verecek. Allah’ın izniyle sende bu dememen de anne olacaksın haberini vereceksin. Moral herseyden önemli. Hatta inşallah tek değil ikizlerin olurİnşallah canımara ara modum çok düşüyor sanki o testte hiç pozitif görmeyecek gibi hissediyorum bazen geçiyor. Kendimce araştırmalar yapıyorum hızlıca yeni sürece girmek istiyorum bir yandan da korkuyorum karışık duygular
İki gün sonraki artış nasıl olacak bakalım güzel gelmişKızlar selam ben bugün kan verdim dayanamadım sonuç 16 çıktı sizce nedir durum? Transferin 10. Günü bugün asıl test günüm pazartesi ama bekleyemedim
Seni en çok buradaki insanlar anlar ama birgün olacak inşallah ve sen nasıl oldu ya oldu mu diye kalakalacaksın o yüzden sabrın sonu selamet Canımİnşallah canımara ara modum çok düşüyor sanki o testte hiç pozitif görmeyecek gibi hissediyorum bazen geçiyor. Kendimce araştırmalar yapıyorum hızlıca yeni sürece girmek istiyorum bir yandan da korkuyorum karışık duygular
Tavsiyen için teşekkür ederimSana tavsiyem aceleye getirip hemen ilk ayda yaptırma. Doktorun seni bedenini bir tanısın. Yoksa aceleye getirmek ticari bir işe dönüşüyor. Yavaş ve emin adımlarla ilerle. Zor yollar masraflı işler. Hem maddi hem manevi yıpratıyor malum. Sana şöyle bahsedeyim. Çatlatma ,aşılama vs hepsini denedik olmadı tüp bebeğe başladık . Yumurta topluycaz son kontrol bir baktı hocam tek yumurta . Hayal kırıklığı işi şansa bırakmadık. İptal ettik beraber kararımız bu yönde oldu. Tedavi 1-2 ay ötelendi. Sonra uzun protokol denedik. Maşallah ki 3 te 2 tutturduk 5. Gün emriyosu. İki gün önce 23 aralık transferim oldu. Şimdi hayırlı haberlrri bekliyoruz. Yaklaşık 1.5 yıldır bu yolda adım adım ilerledik. Yani acele etme. Rabbim gönlüne göre nasip etsin.
Çok sevindim canım inşallahKızlar günaydın kan verme günümdü bugün biliyorsunuz 8. Gün akşamı idrarda negatif çıkmıştı bugün kanda pozitifi gördük çok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah
Canım inşallah artışların da güzel olurKızlar selam ben bugün kan verdim dayanamadım sonuç 16 çıktı sizce nedir durum? Transferin 10. Günü bugün asıl test günüm pazartesi ama bekleyemedim
Hadi hayırlısıcanım al gel bebişleriniKızlar transferim yarın sabah saat 8:30 da haber verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?