Kesinlikle. Herkes kendi süreciyle kıyas yapıyor ve bence insanı en çok strese sokan bu. Eşim sağ olsun gerçekten büyük destek. O konuda şanslı hissediyorum. İnşallah güzel olsun sonuçBende kimseye söylemedim çünkü herkes birşeyler söylüyor kendinizi nasıl rahat hissedeceksiniz öyle davranın eşinizle beraber üstesinden gelirsiniz inşallah ilk birkaç gün ağır iş yapmaktan kaçının çok fazla ayakta kalmamaya çalışın çok düşünmeyin stres yapmayın normal günlük hayatınıza devam edebilirsiniz birde kabak çekirdeği ve badem yiyin transferden sonra umarım herşey pozitif geçer ailenize pozitif haberinizi verirsinizinşallah
Rica ederim kendi bedeninizi en iyi siz bilirsiniz, içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın kendinizi zorlamadanşimdiden hayırlı olsun.
Merhaba, İstanbul değil ama ben eylülde İzmir’de 16 bin tl’ye yaptırdım. Tüp bağlama vs gibi daha komplike bi işlem için yapılacaksa daha çok tutuyor olabilir bu arada. Onda hastanede bir gece kalma vs de var.Kızlar İstanbul’da histeroskopi yaptıran var mı? Fiyat bilginiz var mı? Bana doktorum 64 bin fiyat verdi yüksek geldi.
Bende iki tüp tıkalıydı ikisi de ameliyatla alındı. Onun dışında çok şükür başka bir sorunumuz yoktu. İlk denemede oldu şükürler olsunSizin sorununuz neydi özel değilse paylaşabilir misiniz? Bir de kaçıncı denemizde güzel haberi aldınız
Amin İnşallah çok şükür kesinlikle stresten uzak durun ve hiç düşünmeyin sanki hiç transfer olmamış gibi tabi ki ağır iş yapmadan günlük rutin hayatınıza devam edin dilerim emeğiniz boşa çıkmaz güzel haberlerinizi alırız benim ki maalesef 3. Tüp bebeğim di 2 adet tek embriyom oluşmuştu onlar transfer edildi onlar da tutunmamış aralık 5. Negatif sonuç aldık ve yine yeniden sil baştan başlıyacagız bir kaç ay mola vereceğiz Mart ayı planlıyoruz bakalımKesinlikle. Herkes kendi süreciyle kıyas yapıyor ve bence insanı en çok strese sokan bu. Eşim sağ olsun gerçekten büyük destek. O konuda şanslı hissediyorum. İnşallah güzel olsun sonuçSiz hangi aşamadasınız bu arada
Çok uzak değil kan testi günüm pazartesi inşallahTeşekkür ederim cevabınız için. Kesinlikle haklısınız. Umarım en kısa zamanda pozitif haberi alırsınız siz de
Merhaba hanımlar benimde bugün transferin 4.günü halsizlik var sadece başka belirti yok 30 Aralık test günüm öncesinde yapsamki test diye düşünüyorum sizler naptınız test gününü mu beklediniz
Ya yol uzun, zor ama sonu güzel olsun inşallah . Eminim yorulmuşsunuzdur ama pes etmeden devam etmeniz bile bence çok büyük adım. Rabbim en kısa zamanda sevindirsin siziAmin İnşallah çok şükür kesinlikle stresten uzak durun ve hiç düşünmeyin sanki hiç transfer olmamış gibi tabi ki ağır iş yapmadan günlük rutin hayatınıza devam edin dilerim emeğiniz boşa çıkmaz güzel haberlerinizi alırız benim ki maalesef 3. Tüp bebeğim di 2 adet tek embriyom oluşmuştu onlar transfer edildi onlar da tutunmamış aralık 5. Negatif sonuç aldık ve yine yeniden sil baştan başlıyacagız bir kaç ay mola vereceğiz Mart ayı planlıyoruz bakalımRabbim nasıl kısmet ederse artık elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdirine kalmış
İnositol hangi marka kullandınız ?Ay inşallah 7-8 günde toplanır bitiryumurtalarım direk tepki veriyor hatta bi aşılama 10 tane yumurtam birden büyüdü iptal edildi doktor keşke tüp bebek hastası olsaydın demişti hatta o ay inositol kullanmıştım coştu benimkiler inşallah gene aynı olur
Ay ne kadar heyecanlıÇok uzak değil kan testi günüm pazartesi inşallah
Allah bağışlasın, güzel haberler duymak motive ediyor bizleri deBende iki tüp tıkalıydı ikisi de ameliyatla alındı. Onun dışında çok şükür başka bir sorunumuz yoktu. İlk denemede oldu şükürler olsun
Pharma supra kullanıyorum içeriyi baya iyi astaksantin var 16 mg hemde inositol de var içerinde bir hap bir toz olarak paketİnositol hangi marka kullandınız ?
Çok sagol canım.peki kullanımı nasıl ?Pharma supra kullanıyorum içeriyi baya iyi astaksantin var 16 mg hemde inositol de var içerinde bir hap bir toz olarak paket
Canım gebelik son adet tarihine göre mi hesaplanıyorKesinlikle söylemeyin. Eşinizle birlikte halledersiniz. Günlük rutininize devam edersiniz ama genellikle dinlenmek ve 15er dakikalık ev içi mini yürüyüşler yeterli oluyor. Ben herkese aynısını söylüyorum, işe gitmek bence doğru değil. Ama bu benim düşüncem. Evinizde dinlenmek, kitap okumak, ilaçlarınızı düzenli kullanmak iyi gelecektir. Ben 5. Haftadayım ve genellikle yatıyorum çünkü kasık ağrım olmaya başladı ve çok fazla uyku halim oluyor. Yemeğimi yapıp genellikle dinleniyorum. Tamamen hareketsiz değilim. İş veya aile stresini de kesinlikle yaşamak istemedim.
Evet öyleymişCanım gebelik son adet tarihine göre mi hesaplanıyor
Bende araştırdım kapsülü sabah tozuda yatarken kullanıyorumÇok sagol canım.peki kullanımı nasıl ?
Şimdi arastirdim sizin yazınızı görünceBende araştırdım kapsülü sabah tozuda yatarken kullanıyorum
Sen keseyi görmeye gittin mi pekiEvet öyleymişson adet tarihi ile hesaplanıyor ancak kesenin boyutu farklı hafta verebiliyormuş. Doktor söylüyormuş onu. Mesela benim SAT’a göre bugün 5 hafta oldu ama kese boyutuna 5 olmayabilirmiş.
Amin İnşallah çok teşekkürYa yol uzun, zor ama sonu güzel olsun inşallah . Eminim yorulmuşsunuzdur ama pes etmeden devam etmeniz bile bence çok büyük adım. Rabbim en kısa zamanda sevindirsin siziSorun neydi peki özel değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?