Evet işte böyle gez dolaş en iyisi arkadaşlarınla vakit geçirYani canım testi yaptığıma çok pişman oldum keşke yapmasaydım ya daha iyi olacaktım ama bundan sonra Yapmayacağım bir de çok evde durmamaya karar verdim evde Durdukça sürekli araştırıyorum teste bakıyorum falan
Evet canım öyle yapacağım zaten Kız kardeşim yanımda Yarın sabah kahvaltısından çıkacağım yoksa ev beni darlıyorEvet işte böyle gez dolaş en iyisi arkadaşlarınla vakit geçir
Evet canım doğru diyorsun testi yapmamalıydım
Ne güzel kız kardeşin yanında birlikte birseyler yapın kızkardeş candırEvet canım öyle yapacağım zaten Kız kardeşim yanımda Yarın sabah kahvaltısından çıkacağım yoksa ev beni darlıyor
Evet görmeye görmeyi insan hiç bir daha görmeyecekmiş gibi hissediyor Umarım hepimiz Güzel sonuçlar alırız
Gerçekten üzmeyin kendizi, sağlıkla kavuşacağız inşallah bebişlerimizeEvet görmeye görmeyi insan hiç bir daha görmeyecekmiş gibi hissediyor Umarım hepimiz Güzel sonuçlar alırız
Kusura bakmayın bilmeden yazdim nasıl siliniyor baktım ama bulamadım tarif ederseniz siliyimBu gruba olumsuz seyleri yazmama kararı aldık. Rica etsem kaldırır mısınız,
Mesajı düzenleyebilirsinizKusura bakmayın bilmeden yazdim nasıl siliniyor baktım ama bulamadım tarif ederseniz siliyim
Bu sefer çok güzel olacakEvet canım gittim sabah estrofeme başladık hayırlısı olsun artık
Hadi bakalım bu sefer güzel haberler alalım sendenEvet canım gittim sabah estrofeme başladık hayırlısı olsun artık
İnşallah canım benim bende yürekten istiyorumBu sefer çok güzel olacakaynı tarihlerde transfer olucaz
Muhtemelen 28-29 gibi olucam. Yarın ilk kontrolüm var 8. Günüm estofeme başlayalıİnşallah canım benim bende yürekten istiyorumsenin transfer tarihin ne zaman
Canım gözün aydın yeni sürecin hayırlı olsunİnşallah canım benim bende yürekten istiyorumsenin transfer tarihin ne zaman
Canım yeni transfer sürecin hayırlı olsunMuhtemelen 28-29 gibi olucam. Yarın ilk kontrolüm var 8. Günüm estofeme başlayalı
Nasıl ilerleyecek yeni tedavinEvet canım gittim sabah estrofeme başladık hayırlısı olsun artık
Saol canımCanım gözün aydın yeni sürecin hayırlı olsun
Çok fazla ilaç alımı olmadan ilerleyecez dedi canım bazen böyle şöyle olabiliyor ilk denemede dedi 28 aralıkta randevum var muayeneden sonra transfer tarihim belli olucak muhtemelen iki üç gün sonra olur dediNasıl ilerleyecek yeni tedavin
tesekkürler canımCanım yeni transfer sürecin hayırlı olsun
Kaç tane embriyon dondurulmuştu? İnşallah son denemen olur canımÇok fazla ilaç alımı olmadan ilerleyecez dedi canım bazen böyle şöyle olabiliyor ilk denemede dedi 28 aralıkta randevum var muayeneden sonra transfer tarihim belli olucak muhtemelen iki üç gün sonra olur dedi
Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı evlatların başlangıcı olsun canım benim inşallah her şey yolunda gider ve gönlünce olur canımÇok fazla ilaç alımı olmadan ilerleyecez dedi canım bazen böyle şöyle olabiliyor ilk denemede dedi 28 aralıkta randevum var muayeneden sonra transfer tarihim belli olucak muhtemelen iki üç gün sonra olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?