• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Canım ben okumak isterdim regl bitmediği için daha alamıyorum yoksa alırdım yani 2 gün sonrasında olsa olurdu şimdi aklımda kalıcak alan oldumu kızlar alın okuyun kimin duası kabul olur bilinmez 🤲🏻
Tamam canım sorun değil tamamlarız bir şekilde normal dua etsen ne olur💕

Allah kabul etsin kalan 3
Bende alırım canım Allah'ın izniye okurum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin dualarımızı ömrümüze nasip etsin inşallah 🤲
allah kabul etsin kalan 2
Birer tane Okudum canım Allah kabul etsin dualarımızı 🙏🏻
Allah kabul etsin kalan 4

Allah razı olsun canim 🥺
Bende okuyorum 1 er tane
Allah kabul etsin. Kalan 1

Kızlar Safransari Safransari arkadaşımız için 7 Meryem süresi 7 ismi Azam duası okuyalım yarın hayırlı bir evlat haberi almayı nasip etsin Allah. Hepimiz hikayesi farklı ama gerçekten ben onu çok eski gebelik planlayanlar başlıklarından biliyorum. Ben birer tane alıyorum kalan 6 müslümanın müslüman kardeşine yaptığı dua makbuldür. Rabbim kabul etsin inşallah 🙏🏽💙🩷

@babybunny uniq12 uniq12 @akrephanim @memurhanim @Smnrhm @Umayis P perfectbaby sekersizcikolata sekersizcikolata F fatsek karamel Latte karamel Latte @anoniiim
Seve seve okurdum fakat regli yim

Kızlar Safransari Safransari arkadaşımız için 7 Meryem süresi 7 ismi Azam duası okuyalım yarın hayırlı bir evlat haberi almayı nasip etsin Allah. Hepimiz hikayesi farklı ama gerçekten ben onu çok eski gebelik planlayanlar başlıklarından biliyorum. Ben birer tane alıyorum kalan 6 müslümanın müslüman kardeşine yaptığı dua makbuldür. Rabbim kabul etsin inşallah 🙏🏽💙🩷

@babybunny uniq12 uniq12 @akrephanim @memurhanim @Smnrhm @Umayis P perfectbaby sekersizcikolata sekersizcikolata F fatsek karamel Latte karamel Latte @anoniiim
Birer tane okudum az önce, Allah kabul etsin 🙏

okudum canım Allah kabul etsin 🙏

Okumalar zaten bitmiş, ben yine de dilim döndüğünce normal dua edeceğim, güzel haberler alırsın inşallah 🙏🏽

Burday 4. Gün silik çıkan biri vardı ondan gaza geldim hemde Gün ortası idrarla 🤣
Kız nasıl.cesaret ettin
Ben günlerdir bugünün stresini yaşıyorum, nasıl test yapicam, keşke 3 ay sonra test günümüz olsa diyordum o kadar stres ediyordum.
Bugün yapma sebebim de yarın kan sonucunu iş yerinde ogrenicem belki, iş yerinde ağlamamak için.

Burday 4. Gün silik çıkan biri vardı ondan gaza geldim hemde Gün ortası idrarla 🤣
Evet hatırlıyorum ama herkes bir değil akrephanim yapmıştı onun bu yoldaki serüvenini okumuştum çok şey yaşamış ya çok şükür ki sonunda kavuşmuş inşallah canım sende kavuşursun canını sıkma 7 gün yapmaya baslasaydin keşke ama yaptın artık insanın elinde değil bir heycan bir sabırsızlik oluyor ama idrarda herkesin çıkmıyor sen yine umudunu yitirme daha çok erken yarın diğer gün daha artar o yavaş yavaş 🤲🏻

Kız nasıl.cesaret ettin
Ben günlerdir bugünün stresini yaşıyorum, nasıl test yapicam, keşke 3 ay sonra test günümüz olsa diyordum o kadar stres ediyordum.
Bugün yapma sebebim de yarın kan sonucunu iş yerinde ogrenicem belki, iş yerinde ağlamamak için.
İnşallah iş yerinden güzel haberler verirsin bize🙏🏻🥰

Kız nasıl.cesaret ettin
Vallahi bir deli rüzgar esti gittim yaptım önce bir üzüldüm ama sonra çok erken dedim ben asla dayanamam yapmadan evde 8 tane test var

Hayır canım daha cok erken bekle 5.6. Günü
Evet evet canım biraz bekleyeceğim
Evet hatırlıyorum ama herkes bir değil akrephanim yapmıştı onun bu yoldaki serüvenini okumuştum çok şey yaşamış ya çok şükür ki sonunda kavuşmuş inşallah canım sende kavuşursun canını sıkma 7 gün yapmaya baslasaydin keşke ama yaptın artık insanın elinde değil bir heycan bir sabırsızlik oluyor ama idrarda herkesin çıkmıyor sen yine umudunu yitirme daha çok erken yarın diğer gün daha artar o yavaş yavaş 🤲🏻
Evet canım amin inşallah ilk idrarla yapacağım yaparsam. Allah büyük pozitif göreceğiz hepimiz inşallah
Kız nasıl.cesaret ettin
mutluluktan ağlarsın iiinnnsssaaaallllaaahhhh :KK28:

Back