ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar benim yumurta toplamadan sonra ilk reglim geldi ilk iki gün hayatımda gördüğüm en yoğun adet resmen ped yetiştiremiyorum bu gün 3. günüm ve bayağı et parçaları gelmeye başladı daha önce hiç böyle olmazdı ne yoğunluk ne parça gelmesi olarak yumurta toplamadan dolayı normaldir diye düşünüyorum ama başına gelen var mı yine de bi sormak istedim bu arada doktora da salı günü kontrole gideceğim muhtemelen transfer için hazırlık yapıp tarih verecek yeniden heyecanlar başlıyor bende de

Öyle tabi hormonlar bu noktaya getiriyor zaten. Ee birde tabi önüne geçemediğimiz endişelerimiz de oluyor ama bence bu sürecin güzelliği de bu. Anne olabilmek için birçok duyguyu aynı anda yaşıyoruz.
Bence de öyle canım bir sürü duyguyu bir arada yaşıyoruz korku mutluluk şüphe heyecan stres hepsi var şu an tabi agrilari hiç saymıyorum

Bence de öyle canım bir sürü duyguyu bir arada yaşıyoruz korku mutluluk şüphe heyecan stres hepsi var şu an tabi agrilari hiç saymıyorum
Hepsi bu sürecin güzellikleri canım. Ağrılar hafifliyor zaman içinde. Bu seferde acaba neden ağrılar hafifledi diye strese giriyorsun her anı muamma kısacası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…