Ay resmen kendi sonucumu bekliyor gibiyimAmin canım5. Gün embriyosu transfer günü dahil değil
Daha aramadı doktorum kuzumAldinmi canım sonucu
Evde test yapatin mi canım ?Öğleden sonra haber gelir dediler kuzum
Hayır canım yapmadımEvde test yapatin mi canım ?
Sağlıklı yükselsin inşallah canım doktorun ne dediKızlar sonucum 35 geldi yani ne hissedecegimi şaşırdım
İlaçlara devam değer takibi yapıcaz 15 inde tekrar baktırıcam. İnşallah yani şimdi daha stres oldumSağlıklı yükselsin inşallah canım doktorun ne dedi
Bence de öyle canım bir sürü duyguyu bir arada yaşıyoruz korku mutluluk şüphe heyecan stres hepsi var şu an tabi agrilari hiç saymıyorumÖyle tabi hormonlar bu noktaya getiriyor zaten. Ee birde tabi önüne geçemediğimiz endişelerimiz de oluyor ama bence bu sürecin güzelliği de bu. Anne olabilmek için birçok duyguyu aynı anda yaşıyoruz.
Hepsi bu sürecin güzellikleri canım. Ağrılar hafifliyor zaman içinde. Bu seferde acaba neden ağrılar hafifledi diye strese giriyorsunBence de öyle canım bir sürü duyguyu bir arada yaşıyoruz korku mutluluk şüphe heyecan stres hepsi var şu an tabi agrilari hiç saymıyorum
İlk test miKızlar sonucum 35 geldi yani ne hissedecegimi şaşırdım
Evet 12.gün bugünİlk test mi
Canım moralini bozma değerin yükselirse olur daha çok erken. Kaçıncı günü embriyosuyduEvet 12.gün bugün
Gerçekten de öyle bolca dua etmek lazımHepsi bu sürecin güzellikleri canım. Ağrılar hafifliyor zaman içinde. Bu seferde acaba neden ağrılar hafifledi diye strese giriyorsunher anı muamma kısacası
Eşim hiç bisey aldırmıyor yaa
5.gün embriyosuydu acaba geç mi tutundu idrar bile günlerdir silikti dün netti ama bu değerde çok çok düşük sanmıyorum sağlıklı ilerlesinCanım moralini bozma değerin yükselirse olur daha çok erken. Kaçıncı günü embriyosuydu
Bu gerçekten etkili bence transferden bir gün önce ben de manifestlemiştim
Ya dün ebebek mağazasının önünden geçerken bende düşündüm ama zırıldamamak için girmedimBu gerçekten etkili bence transferden bir gün önce ben de manifestlemiştimaldım dolabıma astım dua ederek Eki Görüntüle 3520152
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?