- 2 Temmuz 2024
- 2.570
- 4.462
- 48
- 26
Maalesef ki öyle birimiz kafayı takmasak birimiz takıyoruz o yüzden hiç bilmemek daha iyiKatılıyorum canım kesinlikle morla bozmaktan başka işe yaramıyor böyle şeyler. Genellemeyle, farzrtmeyle bu iş olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef ki öyle birimiz kafayı takmasak birimiz takıyoruz o yüzden hiç bilmemek daha iyiKatılıyorum canım kesinlikle morla bozmaktan başka işe yaramıyor böyle şeyler. Genellemeyle, farzrtmeyle bu iş olmaz
Canım sen kaçıncı gün desiniztatluboncuk haber var mıııııı
Ve herkesin deneyimi çok farklı. Bazı şeyleri genele yaymak çok yanlış. Zaten inanılmaz hassas bir süreç ve bu süreçte birçok şeyden etkileniyoruz. O yüzden bu tarz konularda daha dikkatli yazmak lazımMaalesef ki öyle birimiz kafayı takmasak birimiz takıyoruz o yüzden hiç bilmemek daha iyi
Çiçeğim durumlar nasıl az kaldı test gününeHadi bakalım dualarımız sizinle
Ben süreçleri çok benzer sanıyordum ama buradan anladım ki evimizin ilaçları kullanım şekli ilaç türleri dozlar takip günleri her şeyimiz çok farklıVe herkesin deneyimi çok farklı. Bazı şeyleri genele yaymak çok yanlış. Zaten inanılmaz hassas bir süreç ve bu süreçte birçok şeyden etkileniyoruz. O yüzden bu tarz konularda daha dikkatli yazmak lazım
9.gündeyim bugün kuzumCanım sen kaçıncı gün desiniz
Senin için en güzel sonuç olur inşallah mutlu mutlu bebeğinin haberini alırsın mübarek günde kan vermişsin Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Ben de üçüncü günümdeyim sabırsızlıkla bekliyorum test günümü9.gündeyim bugün kuzum
Dün berbat geçen günün ardından bugün gayet iyiyim canım. Çarşamba test günüm heyecanla beklemedeyimÇiçeğim durumlar nasıl az kaldı test gününe
Ağrıların falan mı oldu canım niye kötü geçti. Çok az kalmış sana da sadece beş günDün berbat geçen günün ardından bugün gayet iyiyim canım. Çarşamba test günüm heyecanla beklemedeyim
hiç tartılmadım bu dönemde. Hatta tartıyı odaya kaldırdım ki gözümün önünde olmasın diyeKızlar ilaçların etkisi ile kilo alan oldu mu ben 3 kg almışım ama gonalf dönemi aldım
Yok canım ya psikolojik olarak kötüydüm dün. Nefes alır gibi ağladım resmen tüm gün. Bir umutsuzluğa düştüm ama bugün iyiyimAğrıların falan mı oldu canım niye kötü geçti. Çok az kalmış sana da sadece beş gün
Ben günde beş kez tartılan bir insan olduğum için kaldıramıyorum ama gobegim ve göğüslerim çok şişti oradan anlıyorum aldığımı ama ödem muhtemelen gidecek inşallahhiç tartılmadım bu dönemde. Hatta tartıyı odaya kaldırdım ki gözümün önünde olmasın diye
Canım çok ağır hormon ilaçları kullanıyoruz psikolojik olarak dengede durumumuz o kadar zor ki. Çok haklısın ve sürekli iyi olmaya da çalışma kendini suçlama çünkü bu senin psikolojinle alakalı bir durum değil ilaçlarla alakalı bir durum ben de dün akşam progesteron iğnesini yaparken biraz duygusallaştım ağladım falan ama sebebi yok yaniYok canım ya psikolojik olarak kötüydüm dün. Nefes alır gibi ağladım resmen tüm gün. Bir umutsuzluğa düştüm ama bugün iyiyim
Amin canım benim hepimiz çok güzel haberler vericez burda inanıyorum kuzumSenin için en güzel sonuç olur inşallah mutlu mutlu bebeğinin haberini alırsın mübarek günde kan vermişsin Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Ben de üçüncü günümdeyim sabırsızlıkla bekliyorum test günümü
İnşallah çiçeğim Allahın izniyle hepimiz anneler grubuna transfer olacağızAmin canım benim hepimiz çok güzel haberler vericez burda inanıyorum kuzum
Öyle tabi hormonlar bu noktaya getiriyor zaten. Ee birde tabi önüne geçemediğimiz endişelerimiz de oluyor ama bence bu sürecin güzelliği de bu. Anne olabilmek için birçok duyguyu aynı anda yaşıyoruz.Canım çok ağır hormon ilaçları kullanıyoruz psikolojik olarak dengede durumumuz o kadar zor ki. Çok haklısın ve sürekli iyi olmaya da çalışma kendini suçlama çünkü bu senin psikolojinle alakalı bir durum değil ilaçlarla alakalı bir durum ben de dün akşam progesteron iğnesini yaparken biraz duygusallaştım ağladım falan ama sebebi yok yani
İnşallah pospozitif çıkar sonucunuz mübarek günün hatrına pekii kaçıncı gün embriyosu ve transfer günü dahil mi 9.günde9.gündeyim bugün kuzum
Amin canım 5. Gün embriyosu transfer günü dahil değilİnşallah pospozitif çıkar sonucunuz mübarek günün hatrına pekii kaçıncı gün embriyosu ve transfer günü dahil mi 9.günde
Aldinmi canım sonucuAmin canım 5. Gün embriyosu transfer günü dahil değil