• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Maalesef ki öyle birimiz kafayı takmasak birimiz takıyoruz o yüzden hiç bilmemek daha iyi
Ve herkesin deneyimi çok farklı. Bazı şeyleri genele yaymak çok yanlış. Zaten inanılmaz hassas bir süreç ve bu süreçte birçok şeyden etkileniyoruz. O yüzden bu tarz konularda daha dikkatli yazmak lazım

Ve herkesin deneyimi çok farklı. Bazı şeyleri genele yaymak çok yanlış. Zaten inanılmaz hassas bir süreç ve bu süreçte birçok şeyden etkileniyoruz. O yüzden bu tarz konularda daha dikkatli yazmak lazım
Ben süreçleri çok benzer sanıyordum ama buradan anladım ki evimizin ilaçları kullanım şekli ilaç türleri dozlar takip günleri her şeyimiz çok farklı

9.gündeyim bugün kuzum 🥰🙏🏻
Senin için en güzel sonuç olur inşallah mutlu mutlu bebeğinin haberini alırsın🥰 mübarek günde kan vermişsin Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Ben de üçüncü günümdeyim sabırsızlıkla bekliyorum test günümü

hiç tartılmadım bu dönemde. Hatta tartıyı odaya kaldırdım ki gözümün önünde olmasın diye 🫣😂
Ben günde beş kez tartılan bir insan olduğum için kaldıramıyorum ama gobegim ve göğüslerim çok şişti oradan anlıyorum aldığımı ama ödem muhtemelen gidecek inşallah

Yok canım ya psikolojik olarak kötüydüm dün. Nefes alır gibi ağladım resmen tüm gün. Bir umutsuzluğa düştüm ama bugün iyiyim 🥰
Canım çok ağır hormon ilaçları kullanıyoruz psikolojik olarak dengede durumumuz o kadar zor ki. Çok haklısın ve sürekli iyi olmaya da çalışma kendini suçlama çünkü bu senin psikolojinle alakalı bir durum değil ilaçlarla alakalı bir durum ben de dün akşam progesteron iğnesini yaparken biraz duygusallaştım ağladım falan ama sebebi yok yani

Senin için en güzel sonuç olur inşallah mutlu mutlu bebeğinin haberini alırsın🥰 mübarek günde kan vermişsin Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Ben de üçüncü günümdeyim sabırsızlıkla bekliyorum test günümü
Amin canım benim 🥰🙏🏻 hepimiz çok güzel haberler vericez burda inanıyorum kuzum

Canım çok ağır hormon ilaçları kullanıyoruz psikolojik olarak dengede durumumuz o kadar zor ki. Çok haklısın ve sürekli iyi olmaya da çalışma kendini suçlama çünkü bu senin psikolojinle alakalı bir durum değil ilaçlarla alakalı bir durum ben de dün akşam progesteron iğnesini yaparken biraz duygusallaştım ağladım falan ama sebebi yok yani
Öyle tabi hormonlar bu noktaya getiriyor zaten. Ee birde tabi önüne geçemediğimiz endişelerimiz de oluyor ama bence bu sürecin güzelliği de bu. Anne olabilmek için birçok duyguyu aynı anda yaşıyoruz.

Back