- 12 Mart 2019
- 14.800
- 34.199
- 598
Aaa unutmadın mı beniHamilesinnnnnikizlerden pasif oldum senin için arada giriyorumm. Çok sevindim canım inşallah kazasız belasız tamamlarsin sağlıkla kucağına alırsın inan çok sevindim
Kayahan minnacık sevdacık dinle rahatlarsın canım insan hayal kuruyor müzik eşliğindeDün gayet iyiydim halbuki ama bugün çok değişik ruh durumundayım. Mercimek çorbası yapıyordum az önce başladım ağlamaya. Tüm gün aralıklarla ağladım. Bilmiyorum progestan etkisi mi? Herşeyi de ilaca bağlamak istemiyorumsürekli dua ediyorum canım. En iyi yapacağımız şey zaten Allaha sığınmak. Her anına kadar umudunu kaybetmeyen ben bugün error verdim resmen
Canım üzülme önemli olan sağlıklı olması Ngs gidecek Allah’ın izniyle kendini üzme ve pozitif düşünMerhaba bugün kontrole gittim tedavinin ilk günü 11 folikul vardi doktor muaynede olcerken 5 adet icin olcu soyledi cumartesi gününe opu planlandı sordugumda hepsi buyumeyebiliyor dediler acikcasi biraz uzuldum 5 yumurtanin hepsi olgun cikacak mi ve dollenip biyopsi yapilacak kaliteye ulasacak mi bissuru sey dusunuyorum bugun gonalf i kestiler gece 12 de otrivelle yapacagim e2 degerimde 918 cikti moralim bozuldu
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olurlar havuz yöntemi yapmak zorunda kalmayız teşekkür ederim iyi dileklerin içinCanım üzülme önemli olan sağlıklı olması Ngs gidecek Allah’ın izniyle kendini üzme ve pozitif düşün
Amin inşallah|
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olurlar havuz yöntemi yapmak zorunda kalmayız teşekkür ederim iyi dileklerin için
Evet öğretmenin rapor almanıza gerek yok aslinsa hiçbir problem yaşamadım ben yarın sabah dersim var dün transfer oldumMerhaba öğretmen misiniz ben öğretmenim yumurta toplaması pazartesi oldu rapor aldım 5gün cumartesi transfer var yine rapor almayı düşünüyorum
5 yıl öncesinden sen kaldın canım böylesi mücadeleyi veren. 5 yıldır benim burdan gördüğüm daha fazlası da vardır. İnşallah bu sefer çok güzel bir şekilde hedefe doğuma ulaşacaksiniz. Arada uğrarım Allah'a emanet olun miniginleAaa unutmadın mı benisağol canım Allah razı olsun keseyi minnak bebeğimi gördüm inşallah haftayada kalp atışını duyarım
Tesekkür ederim canım benim Allah razı olsun5 yıl öncesinden sen kaldın canım böylesi mücadeleyi veren. 5 yıldır benim burdan gördüğüm daha fazlası da vardır. İnşallah bu sefer çok güzel bir şekilde hedefe doğuma ulaşacaksiniz. Arada uğrarım Allah'a emanet olun miniginle
Bizim nöbet çok zor oluyor ilk teneffüs 20dk diğerleri 15er dk dersten çok daha zor o yüzden rapor alacağım sizde böyle bi durum yok mu ?Evet öğretmenin rapor almanıza gerek yok aslinsa hiçbir problem yaşamadım ben yarın sabah dersim var
Hayır yok ben kız meslek lisesi deyim 10 dk teneffüs 40 dk ders nöbetçi olunca koridorda oturuyoan bişey yapılmıyor . 1 saat 40 dk Öğle arası var o arada eve gelmeyi düşünüyorum. Bu şekilde çok yorulmam yaBizim nöbet çok zor oluyor ilk teneffüs 20dk diğerleri 15er dk dersten çok daha zor o yüzden rapor alacağım sizde böyle bi durum yok mu ?
Kızlar merhabalar benim bugün 3 üncü günüm fakat kaşık ağrım uyutmuyor diyebilirim ilk transferimde bunu hiç yaşamadım şuan korkuyorum acaba enfeksiyon mu diyeBenim de kas ağrılarım devam ediyor ben de transferden kaynaklı mı diye düşündüm de seninle mi hala devam ediyor
Değildir insllah embriyo yerlesiyirdurKızlar merhabalar benim bugün 3 üncü günüm fakat kaşık ağrım uyutmuyor diyebilirim ilk transferimde bunu hiç yaşamadım şuan korkuyorum acaba enfeksiyon mu diye
Öyle iyiymiş benim okul çok kalabalık bi okul ve sürekli ayak üstü sırf nöbet için gitmiycem iki gün giderim belki boş günümden sonraHayır yok ben kız meslek lisesi deyim 10 dk teneffüs 40 dk ders nöbetçi olunca koridorda oturuyoan bişey yapılmıyor . 1 saat 40 dk Öğle arası var o arada eve gelmeyi düşünüyorum. Bu şekilde çok yorulmam ya
Günaydin canim bugün test günüİnşallah canım benim
Ay inşallah kuzum benim çok teşekkür ederim Allah kabul etsin inşallah evet verdim öğleden sonra doktorum arayacakGünaydin canim bugün test günühadi bize hayırlı haberi getir, hem bugün cuma hayırlı gün dua edelim gece uyandım sana dua ettim aklımdaydı rabbim yüzünü güldürecek inşallah
Ayy çok heyecanlı çıkmadı mıAy inşallah kuzum benim çok teşekkür ederim Allah kabul etsin inşallah evet verdim öğleden sonra doktorum arayacak
Ay çok heyecanlı hadi inşallah güzel haber bekliyoruz içimiz ferahlasın umut olsun bizedeAy inşallah kuzum benim çok teşekkür ederim Allah kabul etsin inşallah evet verdim öğleden sonra doktorum arayacak
Tamam canım seninle beraber bekliyoruz bugün dua kapıları açık inşallah duamız kabul olur en hayirlisindanŞimdi verdim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?