Tabi progestandan dolayı. Sabah tuvalete kalktığımda resmen taş bağlamışlar kadar ağırlaşmışlardı. Ne zaman test yapmayı planlıyorsunKuzu benim de göğüslerim ağrıyor ama ben progestan içerikli iğneme yoruyorum beni dün akşam yine yokladı regl ağrım sonra geçti
Bazen kan testini bekle diyorum bazen öncesinde idrar testi yapsam mı diyorum bilmiyorum kuzum şuan derin düşünceler içindeyimTabi progestandan dolayı. Sabah tuvalete kalktığımda resmen taş bağlamışlar kadar ağırlaşmışlardı. Ne zaman test yapmayı planlıyorsun
Benim de sabahları şişmiş ve ağrılı şekilde oluyor sonra düzeliyor ilerleyen saatlerdeTabi progestandan dolayı. Sabah tuvalete kalktığımda resmen taş bağlamışlar kadar ağırlaşmışlardı. Ne zaman test yapmayı planlıyorsun
Yalnız değilsinBazen kan testini bekle diyorum bazen öncesinde idrar testi yapsam mı diyorum bilmiyorum kuzum şuan derin düşünceler içindeyim
Evet mesela şuan daha hafiflemiş hissediyorum. İnşallah iyiye işarettirBenim de sabahları şişmiş ve ağrılı şekilde oluyor sonra düzeliyor ilerleyen saatlerde
Belki de iyiye işarettir seninki de
İnşallah canım inşallahCanım benim de 2. transferim Ocak sonu veya Şubatta olur diye düşünüyorum yarın opu hazırlıkları için doktor görüşmesine gideceğim yeni yıl 2025 hepimize bebeklerimizle gelsin hepimiz bebeklenelim
Anladım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah/
2. Günüm bugün mide bulantısı olmadı bugün ama gaz yaptı, kabızlık durumu henüz yaşamadım bol bol su içiyorum
Yok canım ne aradılar ne sordular ben aradım açan da olmadı belki üniversite diyeCanım beni hafta sonu arayıp bilgi vermişlerdi döllendi diye sen arayip sorsaydin dün normalde embriyolog ile konuşmam gerek dediğinde embriyolog dönüs sağlıyor yani benim gittiğim merkezde ( bahçeci ) seninki belki farklı bilemem ama haber vermesi gerekir di transferin hemen ertesi günü haber verdiler
Bugün 3.gün tekrar aradılar.Bugün arandım.
7 folikülden 6 tanesi dolu çıkmış.5 i döllenmiş ve şu an durumları gayet iyiymiş.Pazar günü tekrar aranacağım.
Opu sonrası gaz ve kabızlık oldu.Ikınmak öksürmek gibi hareketler kasıklarımı ağrıtıyor.İlaçlarımı da kullanıyorum.Ağrı kesici kullan dedi hemşirem.Ama ben çok fazla ağrı kesici kullanma taraftarı olmadığımdan ağrılarımı göğüsleyeceğim gittiği yere kadar
Diğer güzel hanımlar, beklediğimiz,yolunu gözlediğimiz umutlar kucaklarımızda olacak, az kaldı hissediyorum
Beni bugünde aradılar.Belki de devlet kurumunda farklı işliyordur süreçBilmiyorum valla bende çok merak ediyorum ama hafta sonu araya girdi diye mi aramadılar acaba
Üniversite ise tabiki farklıdır ben normal özel merkezler gibi sandım hiç sıkma canını yarın ararlar muhakkak bilgi verirler hayırlısı olsun hakkındaYok canım ne aradılar ne sordular ben aradım açan da olmadı belki üniversite diye
Benim doktorum kahve yasak dedi. Ama içende var.Kızlar transfer sonrası 1 fincan Türk kahvesi hakkımız var mı doktorum bir şey demedi bu konu hakkında ben içmedim ama canım çok istiyor
Yarın 4. Gün oluyor eşim hastanede zaten gidip bilgi alayım dediÜniversite ise tabiki farklıdır ben normal özel merkezler gibi sandım hiç sıkma canını yarın ararlar muhakkak bilgi verirler hayırlısı olsun hakkında
İlginç, bana da min. 45 dk uzanacaksin demişlerdiEvet canım bugün başladım 10 dk yatıp 30 dk yürüyüş yap dediler acaba dağılması için mi anlamadim
Bana yasak demediler 1 fincan içebilirsiniz dediler ben çok azalttım ama 3 4 günde bir içiyorumBenim doktorum kahve yasak dedi. Ama içende var.
Galiba çok uzun süre uzanirsan ilaç bir noktada duruyor biraz hareket edersen dağılıyorİlginç, bana da min. 45 dk uzanacaksin demişlerdi
Ben kahve bağımlısı olarak özellikle sordum bir fincan içebilirsiniz dediler ama cay en fazla iki tane açıkKızlar transfer sonrası 1 fincan Türk kahvesi hakkımız var mı doktorum bir şey demedi bu konu hakkında ben içmedim ama canım çok istiyor
Muhtemelen canımBeni bugünde aradılar.Belki de devlet kurumunda farklı işliyordur süreç
Canım 14. Gün mu test gününTransfer hariç 8. gün, haftaya cumartesi test günüm. Ben cesaret edip evde test yapamıyorum ya, çok korkuyorum negatif çıkacak diye.
Sen devlette mi yaptiriyorsun canım ?Muhtemelen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?