- 12 Mart 2019
- 14.830
- 34.235
- 598
Allah razı olsun kuzumm yapıyorumda atmadımKız sen tekrar test yapmadın mi hiç yazmiyon atmiyon dualarım çokça çokça seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun kuzumm yapıyorumda atmadımKız sen tekrar test yapmadın mi hiç yazmiyon atmiyon dualarım çokça çokça seninle
Sebepsiz infertilité canımRahatsızlığınız neydi neyden dolayı olmuyordu
Allah razı olsun kuzumm yapıyorumda atmadım bugünki testim 7. GünEki Görüntüle 3510204
Amiiin inşallah kuzumm sağlıkla devamı gelsin inşallahYaaa şunun minnoşluguna bak nasıl da gözü gönlü açılıyor bakanın sonsuz kez şükürler olsun Allah'ım darısı bütün gruptakilere isteyen herkese inşallah
Evet canım özellikle dün ve bugün fazlalaştıHaber vermeyi unutma yarın çok fazla akıntım oluyor. Sende de var mı
Ayy hadi bakalım. Gelsin iğneler dolsun göbişler8.30 da gel dedi aradım çiçeğim. Ağrı kesici de alma dedi
Test gününüz gelene kadar negatif düşünmeyin bencePozitif sonuc alan arkadasları tebrık ederım ınsaallah katlanmanız guzel ve saglıkla ılerler
Orta kalite transfer olan arkadaslarım veya en ıyı kalıtede olan arkadaslarım ınanın Allah ızın verırse herşey yolunda gider kalıte şansı artırır dıye bırşey yok bence hersey allahın emrinde yapılan tedavıler sadece vesiledir bununla ılerleyın hep evham yapmadan ınsaallah
6. gunu negatıf alan arkadasım ısımlerınızı alıntı yapmadagımdan hatırlayamıyorum ben de 5. Gunde dayanamadım yaptım kanda negatıf cıktı ve ben negatıf oldugunu dusunuyorum yıne de ılaclara devam tabı
İnşallah sağlıcakla en az streslenAyy hadi bakalım. Gelsin iğneler dolsun göbişler
Benimde ya dün ve bugün baya akıntım oluyor. Gün içinde 2 kere çamaşırımı değiştiriyorum. Ya sürekli kendimi hamile olarak düşünüyorum. Eşime diyorum ki seneye bu zamanlar bebeğimizle oturacağız evdeEvet canım özellikle dün ve bugün fazlalaştı
Ay inşallah canım pozitif haberini bir alayım inan bu stresli süreç gözüme bile gelmez Allahım dualarımızı kabul etsin bebişimize kavuşalımBenimde ya dün ve bugün baya akıntım oluyor. Gün içinde 2 kere çamaşırımı değiştiriyorum. Ya sürekli kendimi hamile olarak düşünüyorum. Eşime diyorum ki seneye bu zamanlar bebeğimizle oturacağız evde
İnan bende öyleyim. Hatta iğneden o kadar çok korkardım ki ama şimdi iğne saatini iple çekiyorum. Acımış mı kanamış mı morarmış mı hiçç umrumda değil. Sonuca odaklıyım. Allahın izniyle o güzel zamanlar çok yakında gelecekAy inşallah canım pozitif haberini bir alayım inan bu stresli süreç gözüme bile gelmez Allahım dualarımızı kabul etsin bebişimize kavuşalım
Günaydın. Evet canım şuan kan verdim muayene için doktoru bekliyorum sen nasılsın bugünGünaydın kızlar herkes nasıl? espressoc naptın canım gittin mi doktora?
tatluboncuk senden de haber bekliyorum heyecanla
İyiym bende iğne saatimi bekliyorum yarın sabahta benim kontrolüm ve opu günüm belli olacak çok heyecanlıyım. Senden hormon mu istedilerGünaydın. Evet canım şuan kan verdim muayene için doktoru bekliyorum sen nasılsın bugün
Evet amh bakıldı. İğnede kaçıncı Gündesinİyiym bende iğne saatimi bekliyorum yarın sabahta benim kontrolüm ve opu günüm belli olacak çok heyecanlıyım. Senden hormon mu istediler
9. Gündeyim canım. İnşallah son günüm olur. Valla göbek delik deşik oldu artık ama olsun tabiki de asla şikayetçi değilimEvet amh bakıldı. İğnede kaçıncı Gündesin
Bi yerde okudum sanki aile hekimi yazabiliyormuş. Ama şu son durumda ne oldu bilmiyorum. Çünkü artık sağlık ocaklarında bazı ilaçların yazılması yasaklanmışArkadaslar gunaydinlar olsun. Duphaston aile hekiminin yazabilecegi bir ilac mi, yoksa illa kadin dogum doktorunun mu recete etmesi lazim? Bileniniz var mi acaba.
Hmm tamam sorayim o halde. Tesekkur ederimBi yerde okudum sanki aile hekimi yazabiliyormuş. Ama şu son durumda ne oldu bilmiyorum. Çünkü artık sağlık ocaklarında bazı ilaçların yazılması yasaklanmış
Kadın doğumcu yazabiliyor maalesef ben geçenlerde sordum daha kendi doktorunuz yazsın dediArkadaslar gunaydinlar olsun. Duphaston aile hekiminin yazabilecegi bir ilac mi, yoksa illa kadin dogum doktorunun mu recete etmesi lazim? Bileniniz var mi acaba.