Allah hepimizin yardımcısı olsun,ne güzel yazmışsınız duygularımızı tarif eden bir anlatım yapmışsınız,inşallah isteyen herkese nasip olsunBenim ki de ayın 2 sinde ..Seni anlıyorum, hepimiz anlıyoruz emin ol ,korku,kaygı, heyecan bu aşamalarda bolca hissedilen duygular..Allah hepimizin yardımcısı olsun..Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin, kimseye ozendirmesin inşallah
Inşallah peş peşe güzel haberler alıp mutluluğumuzu paylaşırızPespeseyiz desenize..2 Aralık ben 3 Aralık sen 5 Aralık Nevaa ..insallah pespese güzel haberler alırız
İnşallah hayırlı sonuç müjdesini bizede verirsin hastalığa inat çok saol içimi ferahlattin Allah razı olsun sendenTransferimin 5. Günü bugün canım,yani hastalık falan beni de biraz germisti ama çokta önemli değil zaten hapşırmak öksürmek gibi aksiyonlar zarar vermiyormuş embriyoya öyle söyledi asistan .için rahat olsun sakinleş sende biraz
İnşallahInşallah peş peşe güzel haberler alıp mutluluğumuzu paylaşırız
Saol teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten ne kadar hasta olsamda birşey olmaz diyorum kendime şimdiTransferimin 5. Günü bugün canım,yani hastalık falan beni de biraz germisti ama çokta önemli değil zaten hapşırmak öksürmek gibi aksiyonlar zarar vermiyormuş embriyoya öyle söyledi asistan .için rahat olsun sakinleş sende biraz
InsallahPespeseyiz desenize..2 Aralık ben 3 Aralık sen 5 Aralık Nevaa ..insallah pespese güzel haberler alırız
InsallahInşallah peş peşe güzel haberler alıp mutluluğumuzu paylaşırız
Yok canım randevu almadım doktor demişti adet olunca 2 gün direkt tüp bebek ünitesine gel bugün regl olurum yarın giderimay hadi bakalım. Aldın mı randevunu?
Ayy ne heyecanlısındır şimdiYok canım randevu almadım doktor demişti adet olunca 2 gün direkt tüp bebek ünitesine gel bugün regl olurum yarın giderim
Ay ne guzel haber. Daha da gelissinler bakalim sagliklaAyy ne heyecanlısındır şimdibenimde bugün kontrolüm vardı. 7 tane folikül oluşmuş ve hepsi gayet iyiymiş. 2 tane daha gonal f verdi ve 2 tane de cetrodite verdi. Çatlamayı önlemek için. Çarşamba kontrolüm var ve muhtemelen çarşamba günü opu zamanım belli olacak. Doktor iyi gidiyoruz dedi ve benim o an heyecandan midem bulandı
Bence de erken oldu transfer yok 28 günde birTransferiniz ne kadar erkenregl döngünüz mü kısa acaba ?
Evet ben de oyle dusundum adetimin ikinci gununden itibaren ilac basladilar sonra rahim kalinligina bakip okeyleyip o tarihe transfer oldu dondurulmuş embriyoErken olmamış mi transferiniz benimde reglim o tarihler daha yarın transfer
Transfer olacaklar hep o zamana grip denk geliyor stresli bir surec vucut direnci de dusuyor o yuzden ama bunun bebegin tutunmasina bir olumsuz etkisi olmaz benceEvet maşallah erken kalınlaşmış kalinlastigi gibi bebegide tutar hemen insallah mutlu haberi verirsiniz burdan benim herkese bir sorum olucak transfer yarın ve ben şuan grip oldum dün yatarken çok iyiydim uyandım bogazlarim sis durmadan hapşırık nasıl olucak daha önce böyle olan varmı bu benim sansimmi acaba
Canım boyutlarını söylüyor mu doktorun benim de son kontrolüm yarın opu günüm belli olucakAyy ne heyecanlısındır şimdibenimde bugün kontrolüm vardı. 7 tane folikül oluşmuş ve hepsi gayet iyiymiş. 2 tane daha gonal f verdi ve 2 tane de cetrodite verdi. Çatlamayı önlemek için. Çarşamba kontrolüm var ve muhtemelen çarşamba günü opu zamanım belli olacak. Doktor iyi gidiyoruz dedi ve benim o an heyecandan midem bulandı
Oh be ne guzelGüzel kızlar nasılsiniz ? Benim haberler güzel 3 embrio blast iyi kalitede inşallah gebelikle sonuclanir.suan regliyim 2. Regl de transfer tedavisine başlayacağım inşallah
Hayirlisiyla bebeginiz de tutunsun guzelceBence de erken oldu transfer yok 28 günde bir
Adetin ikinci gununden itibaren ilac kullandirttilar herhalde rahim de uygun diye boyle erken oldu transfer
masallah çok güzelGüzel kızlar nasılsiniz ? Benim haberler güzel 3 embrio blast iyi kalitede inşallah gebelikle sonuclanir.suan regliyim 2. Regl de transfer tedavisine başlayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?