• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Benim ki de ayın 2 sinde ..Seni anlıyorum, hepimiz anlıyoruz emin ol ,korku,kaygı, heyecan bu aşamalarda bolca hissedilen duygular..Allah hepimizin yardımcısı olsun..Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin, kimseye ozendirmesin inşallah 🙏🙏
Allah hepimizin yardımcısı olsun,ne güzel yazmışsınız duygularımızı tarif eden bir anlatım yapmışsınız,inşallah isteyen herkese nasip olsun 🤲

Transferimin 5. Günü bugün canım,yani hastalık falan beni de biraz germisti ama çokta önemli değil zaten hapşırmak öksürmek gibi aksiyonlar zarar vermiyormuş embriyoya öyle söyledi asistan .için rahat olsun sakinleş sende biraz🥰😘
İnşallah hayırlı sonuç müjdesini bizede verirsin hastalığa inat çok saol içimi ferahlattin Allah razı olsun senden 🙏🏻💐

Transferimin 5. Günü bugün canım,yani hastalık falan beni de biraz germisti ama çokta önemli değil zaten hapşırmak öksürmek gibi aksiyonlar zarar vermiyormuş embriyoya öyle söyledi asistan .için rahat olsun sakinleş sende biraz🥰😘
Saol teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten ne kadar hasta olsamda birşey olmaz diyorum kendime şimdi🙏🏻♥️

kızlar 11 kasımda transfer oldum 11.gün beta değerim 173 ,13.gün 667 ,genetik hastalığım olduğu için tüp bebek bir kızım var normal yolla olan ,hiçbir sorun yok aslında ben genetik araştırmalı tüp bebek yaptım yorumları falan okuduğumda insanlar dış gebelikten korkuyorlar sizce nasıl değerlerim

Yok canım randevu almadım doktor demişti adet olunca 2 gün direkt tüp bebek ünitesine gel bugün regl olurum yarın giderim
Ayy ne heyecanlısındır şimdi 🥰 benimde bugün kontrolüm vardı. 7 tane folikül oluşmuş ve hepsi gayet iyiymiş. 2 tane daha gonal f verdi ve 2 tane de cetrodite verdi. Çatlamayı önlemek için. Çarşamba kontrolüm var ve muhtemelen çarşamba günü opu zamanım belli olacak. Doktor iyi gidiyoruz dedi ve benim o an heyecandan midem bulandı 🫣😂

Ayy ne heyecanlısındır şimdi 🥰 benimde bugün kontrolüm vardı. 7 tane folikül oluşmuş ve hepsi gayet iyiymiş. 2 tane daha gonal f verdi ve 2 tane de cetrodite verdi. Çatlamayı önlemek için. Çarşamba kontrolüm var ve muhtemelen çarşamba günü opu zamanım belli olacak. Doktor iyi gidiyoruz dedi ve benim o an heyecandan midem bulandı 🫣😂
Ay ne guzel haber. Daha da gelissinler bakalim saglikla 🥰

Evet maşallah erken kalınlaşmış kalinlastigi gibi bebegide tutar hemen insallah mutlu haberi verirsiniz burdan benim herkese bir sorum olucak transfer yarın ve ben şuan grip oldum dün yatarken çok iyiydim uyandım bogazlarim sis durmadan hapşırık nasıl olucak daha önce böyle olan varmı bu benim sansimmi acaba
Transfer olacaklar hep o zamana grip denk geliyor stresli bir surec vucut direnci de dusuyor o yuzden ama bunun bebegin tutunmasina bir olumsuz etkisi olmaz bence

Canım boyutlarını söylüyor mu doktorun benim de son kontrolüm yarın opu günüm belli olucak 🙏🏻

benim test günümde yarin. erken gebelik testi yapmıştım dün negatif cikmisti. hazirladim kendimi valla onceden

Back