- 7 Aralık 2024
- 26
- 11
- 26
-
- Konu Sahibi polyannanin_gunlugu
Merhaba bende gonalf 300 günde 75 doz kullandım yumurtalarım 17 ve 18 olmuştu ovitrelle çatlatma iğnesini vurdum 2 aralıkta da aşılamam gerçekleşti şu anda beklemedeyim 16 aralıkta kan vereceğim2024 Aralık aşılama yaptıranlar olarak burada toplanalım 4 aralıkta ilk iğnemi vurdum. 5 gün kullanıp 6. gün 9 aralıkta kontrole gideceğim. buraya ve profilimdeki diğer yazılara güncelleme yapacağım.
Bu ay yaptırmayı düşünenler ya da bu ay başlayacak olanlar var mı? Ben 4 Aralıkta başladım ilk iğnemi vurdum. Evet ben iğneli aşılama oluyorum bu sefer. Bu 2. aşılamam. 1. aşılamam haplı idi klomen kullanmıştım. bu sefer gonal-f iğne kullanıyorum. doktor rapor yazdığı için düşük fiyattan aldım.
Valla biz henüz o aşamaya geçemedikPazartesi günü bende aşılama yaptiricam doktor aşılamadan sonra ilişki önerdimi bu ara nelere dikkat edilmesi gerekiyo
Çoook yıpratıyor bir tek yaşayan bilirartık süreci öğrendiğimiz için her şey bilgimiz dahilinde oluyor her aşamaya hakimizbende 9 aralıkta kontrole gideceğim muhtemelen çatlatma iğnesi verip 2 gün sonra çarşamba günü çağırıp aşılamayı yapacak diye düşünüyorum. inşallah rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip eylesin hepimize. 3 yıl oldu artık bu konuda çok yıprandım tüm hayatıma etki ediyor
Evet kullanıyorum vajinal yolla 2 hafta kullan eğer regl olursan bırak dediinşallah pozitifi görürüz bu ayprogestan verdi mi doktorunuz size
Çok teşekkür ederim allah razı olsun bende yatmayı düşünüyorun açıkcası temizlik yapmamak biraz kısıtlıycam kendimi çokta heycanliyim ama ilişkiden korkuyorum diyorumki kızım aşılamadan sonra yaticam diyosun ilişkiye girersen sorun olmazmi diyorum icimdenşimdiden hayırlı olsunilk aşılamamda doktorum çatlatma iğnesini vurduktan sonra ilişki önermişti. aşılama günüde yine ilişki önermişti. o zaman felaket bir grip olmuştuk doktorun önerisini yapamadık çok kötüydük gerçekten. bu sefer ara vermeyeceğim bazıları normal günlük yaşantın nasılsa öyle devam et diyor ama ben aşılamadan sonra birkaç gün istirahat edeceğim imkanı olanda öyle yapmalı bence. bu kadar uğraşıyoruz biraz yatıp dinlenebiliriz heralde
inşallah pozitifi görürsün canımMerhaba bende gonalf 300 günde 75 doz kullandım yumurtalarım 17 ve 18 olmuştu ovitrelle çatlatma iğnesini vurdum 2 aralıkta da aşılamam gerçekleşti şu anda beklemedeyim 16 aralıkta kan vereceğim
Ay eveet bugün aşılama günü hariç 6. Günüm günler geçmek bilmiyorinşallah pozitifi görürsün canımaşılama olduktan sonra beklemesi çok zor oluyor ben daha aşılama olmadan düşşünmeye başladım
ilk aşılamamda gerek yok progestan vermiyorum dedi doktorum bakalım bu doktorum verecek mi? evet dinlenme konusunda aynı fikirdeyim. Ve sigara konusundada aynı şekilimEvet kullanıyorum vajinal yolla 2 hafta kullan eğer regl olursan bırak dedi
İlişki için aşılama günü ve sonraki gün ilişki olması gerekli sonrasında bir gün arayla dedi
ayrıca ben de dinenmeye çok dikkat ediyorum ama sigara kullanıyorum ve bırakamıyorum baya azalttım ama yine de içim rahat etmiyor ne yapacağım hiç bilmiyorum
doktora kalsa istirahat etmenede gerek yok diyor rutin günün nasıl geçiyorsa öyle devam et diyorÇok teşekkür ederim allah razı olsun bende yatmayı düşünüyorun açıkcası temizlik yapmamak biraz kısıtlıycam kendimi çokta heycanliyim ama ilişkiden korkuyorum diyorumki kızım aşılamadan sonra yaticam diyosun ilişkiye girersen sorun olmazmi diyorum icimden
bu sefer kendime meşgale bulmak istiyorum ama yinede düşünmemin önüne geçemiyorumAy eveet bugün aşılama günü hariç 6. Günüm günler geçmek bilmiyor
Ben sadece yatarak geçiriyorum bu süreci ama çok sağlıklı mı bu şekilde yapmam bilemedimbu sefer kendime meşgale bulmak istiyorum ama yinede düşünmemin önüne geçemiyorum
valla o kadar zamandır beklediğimiz pozitif haberi almak için ve tutunması için gerekirse 2 hafta yatarım içim öyle rahat edecekseBen sadece yatarak geçiriyorum bu süreci ama çok sağlıklı mı bu şekilde yapmam bilemedim
Aynen verdi günde 4 defa alttan fitil gibi bakalım. Rabbim hayırlısını versin benim kasıkta dolgunluk var memede hafif bir ağrı başkada belirti yok gün aşırı ilişki önermişti doktor. Umarım olurinşallah pozitifi görürüz bu ayprogestan verdi mi doktorunuz size
Ben tüp bebek diye başlamıştım gonolf kullandım 6 gün sonra 16mm olsu 2 kutu daha gonolf verdi 03.12.2024 çaylama iğnesi vuruldum 05.12.2024 yumurta toplanacaktı zaten tek yumurta gelişti operasyonda anestezi istemedim tam yumurtayı toplayacaklar hortumu saldılar ki asla anestezi olmadan yapmayın çok acı verici yumurtam kendi kendine çaylamış içerde şırınga ile sıvıyı çektiler doktor hemen sperm kalitesini sordu sağ tüp tıkalı sperm kalitesi iyi gelince solda kendiliğinden oluşan küçük bir yumurta varmış aşılama yapıcam kabul ediyor musun dedi. Ağlaya ağlaya kabul ettim tüp bebekten aşılamaya döndü bir anda olay rabbim hayırlısını versin umudum yok ama Allah'tan ümit kesilmezinşallah pozitifi görürüz bu ayprogestan verdi mi doktorunuz size
a aaa çok şaşırdım ilk kez okudum böyle süreci. Bu kadar hassas bir konuda doktorların daha dikkatli olması gerekiyor. tüp bebek uğruna maddi manevi birçok şey döküyoruz yıpranıyoruz. bana göre takipçi doktorun hatası bu. Allahtan ümit kesilmez dediğiniz gibi inşallah pozitifsinizdir inşallah güzel haberleri verirsinizBen tüp bebek diye başlamıştım gonolf kullandım 6 gün sonra 16mm olsu 2 kutu daha gonolf verdi 03.12.2024 çaylama iğnesi vuruldum 05.12.2024 yumurta toplanacaktı zaten tek yumurta gelişti operasyonda anestezi istemedim tam yumurtayı toplayacaklar hortumu saldılar ki asla anestezi olmadan yapmayın çok acı verici yumurtam kendi kendine çaylamış içerde şırınga ile sıvıyı çektiler doktor hemen sperm kalitesini sordu sağ tüp tıkalı sperm kalitesi iyi gelince solda kendiliğinden oluşan küçük bir yumurta varmış aşılama yapıcam kabul ediyor musun dedi. Ağlaya ağlaya kabul ettim tüp bebekten aşılamaya döndü bir anda olay rabbim hayırlısını versin umudum yok ama Allah'tan ümit kesilmez
Bende aynı durumdayım Rabbim güzel haberlerle sevindirsin inşallah biziiivalla o kadar zamandır beklediğimiz pozitif haberi almak için ve tutunması için gerekirse 2 hafta yatarım içim öyle rahat edecekseilk aşılamamda ben doktordan çıkıp bowlinge gitmiştim hangi akla hizmet bilmiyorum bu sefer tahlil sonucuna kadar sadece mecburi şeyler için hareket edeceğim
Bana çok acımıyor dedi sekreteri ama canımdan can gitti bende acılı bir süreç olduğunu o masada anladım benimki biraz deli cesareti oldu ama daha çok strese girdim aman siz yapmayın bakalım bende böyle bir süreçle karşılaşağımı inanın bilmiyordum doktor iğneleri vurmuşken boşa gitmesine bağladı sanırım .. İnşallah beni hiç umudum yok aşılamada sağ tüp tıkalı solda küçük bir yumurta yani yeni oluşmuş hiç sanmıyorum ama dediğim gibi Allah ol der olur ama kendimi heveslendirmiyorum ...a aaa çok şaşırdım ilk kez okudum böyle süreci. Bu kadar hassas bir konuda doktorların daha dikkatli olması gerekiyor. tüp bebek uğruna maddi manevi birçok şey döküyoruz yıpranıyoruz. bana göre takipçi doktorun hatası bu. Allahtan ümit kesilmez dediğiniz gibi inşallah pozitifsinizdir inşallah güzel haberleri verirsinizanestezi istememenizede şaşırdım ben hsg çekileceğim zaman bile illaki anestezi istedim
her ne kadar ümitlendirmiyoruz desekte her ay bekliyoruzBana çok acımıyor dedi sekreteri ama canımdan can gitti bende acılı bir süreç olduğunu o masada anladım benimki biraz deli cesareti oldu ama daha çok strese girdim aman siz yapmayın bakalım bende böyle bir süreçle karşılaşağımı inanın bilmiyordum doktor iğneleri vurmuşken boşa gitmesine bağladı sanırım .. İnşallah beni hiç umudum yok aşılamada sağ tüp tıkalı solda küçük bir yumurta yani yeni oluşmuş hiç sanmıyorum ama dediğim gibi Allah ol der olur ama kendimi heveslendirmiyorum ...
Bende 5 Aralık'ta asilama oldum . Doktor 12 Aralık'ta ovitrelle (çatlatma iğnesi ) yapacaksın dedi .19 Aralık'ta test için geleceksin dedi .çatlatma iğnesini tekrar vermesine anlam veremedim .sordum hormon desteği için dediMerhaba bende aynı süreçteyim GONAL-F kullandım salı günü ovitrelle çatlatma iğnesini yaptım 4 Aralık yani dün aşılamam yapıldı.
Bende 5 Aralık'ta asilama oldum .12 Aralık'ta çatlatma iğnesi verdi tekrar size de verildi miBenim de 5 aralık aşılama oldu umarım tutar hepimizin