aralık 2024 aşılama yaptıranlar

Merhaba bende gonalf 300 günde 75 doz kullandım yumurtalarım 17 ve 18 olmuştu ovitrelle çatlatma iğnesini vurdum 2 aralıkta da aşılamam gerçekleşti şu anda beklemedeyim 16 aralıkta kan vereceğim

Pazartesi günü bende aşılama yaptiricam doktor aşılamadan sonra ilişki önerdimi bu ara nelere dikkat edilmesi gerekiyo
Valla biz henüz o aşamaya geçemedik yumurta büyütmekle meşgulüz şuanda ama bana söylediği dozda iğneler bitene kadar ilişki yasak dedi iğne sürecinde ilişki haricinde başka birşeye değinmedi. Sizde değindi mi acaba merak ettim. Birde çatlatma iğneni ne zaman vurdun yada vuracaksın?

Çoook yıpratıyor bir tek yaşayan bilir Ama en güzeli birbirimize destek olmak umudumuzu yitirmemek elbette vardır onların da vakti geciktikçe güzelleştiriyodur rabbim Hadi inşallah güzel haberlerimizi veririz burda

inşallah pozitifi görürüz bu ay progestan verdi mi doktorunuz size
Evet kullanıyorum vajinal yolla 2 hafta kullan eğer regl olursan bırak dedi
İlişki için aşılama günü ve sonraki gün ilişki olması gerekli sonrasında bir gün arayla dedi
ayrıca ben de dinenmeye çok dikkat ediyorum ama sigara kullanıyorum ve bırakamıyorum baya azalttım ama yine de içim rahat etmiyor ne yapacağım hiç bilmiyorum

Çok teşekkür ederim allah razı olsun bende yatmayı düşünüyorun açıkcası temizlik yapmamak biraz kısıtlıycam kendimi çokta heycanliyim ama ilişkiden korkuyorum diyorumki kızım aşılamadan sonra yaticam diyosun ilişkiye girersen sorun olmazmi diyorum icimden

Merhaba bende gonalf 300 günde 75 doz kullandım yumurtalarım 17 ve 18 olmuştu ovitrelle çatlatma iğnesini vurdum 2 aralıkta da aşılamam gerçekleşti şu anda beklemedeyim 16 aralıkta kan vereceğim
inşallah pozitifi görürsün canım aşılama olduktan sonra beklemesi çok zor oluyor ben daha aşılama olmadan düşşünmeye başladım

ilk aşılamamda gerek yok progestan vermiyorum dedi doktorum bakalım bu doktorum verecek mi? evet dinlenme konusunda aynı fikirdeyim. Ve sigara konusundada aynı şekilim zaten çok içmiyordum geçen yıl günde 7-8 dala indirdim hatta bazen 3 dalla günü bitirdiğim oluyor fakat benimde içim hiç rahat değil. asla tamamen bırakamıyorum geçen yılki doktorum tamamen bırakacaksın hiç istemiyorum demişti birde

doktora kalsa istirahat etmenede gerek yok diyor rutin günün nasıl geçiyorsa öyle devam et diyor ilişki ek takviye gibi düşünelim yardımcı doz

Ben sadece yatarak geçiriyorum bu süreci ama çok sağlıklı mı bu şekilde yapmam bilemedim
valla o kadar zamandır beklediğimiz pozitif haberi almak için ve tutunması için gerekirse 2 hafta yatarım içim öyle rahat edecekse ilk aşılamamda ben doktordan çıkıp bowlinge gitmiştim hangi akla hizmet bilmiyorumbu sefer tahlil sonucuna kadar sadece mecburi şeyler için hareket edeceğim

inşallah pozitifi görürüz bu ay progestan verdi mi doktorunuz size
Ben tüp bebek diye başlamıştım gonolf kullandım 6 gün sonra 16mm olsu 2 kutu daha gonolf verdi 03.12.2024 çaylama iğnesi vuruldum 05.12.2024 yumurta toplanacaktı zaten tek yumurta gelişti operasyonda anestezi istemedim tam yumurtayı toplayacaklar hortumu saldılar ki asla anestezi olmadan yapmayın çok acı verici yumurtam kendi kendine çaylamış içerde şırınga ile sıvıyı çektiler doktor hemen sperm kalitesini sordu sağ tüp tıkalı sperm kalitesi iyi gelince solda kendiliğinden oluşan küçük bir yumurta varmış aşılama yapıcam kabul ediyor musun dedi. Ağlaya ağlaya kabul ettim tüp bebekten aşılamaya döndü bir anda olay rabbim hayırlısını versin umudum yok ama Allah'tan ümit kesilmez

a aaa çok şaşırdım ilk kez okudum böyle süreci. Bu kadar hassas bir konuda doktorların daha dikkatli olması gerekiyor. tüp bebek uğruna maddi manevi birçok şey döküyoruz yıpranıyoruz. bana göre takipçi doktorun hatası bu. Allahtan ümit kesilmez dediğiniz gibi inşallah pozitifsinizdir inşallah güzel haberleri verirsiniz anestezi istememenizede şaşırdım ben hsg çekileceğim zaman bile illaki anestezi istedim

Bende aynı durumdayım Rabbim güzel haberlerle sevindirsin inşallah biziii

Bana çok acımıyor dedi sekreteri ama canımdan can gitti bende acılı bir süreç olduğunu o masada anladım benimki biraz deli cesareti oldu ama daha çok strese girdim aman siz yapmayın bakalım bende böyle bir süreçle karşılaşağımı inanın bilmiyordum doktor iğneleri vurmuşken boşa gitmesine bağladı sanırım .. İnşallah beni hiç umudum yok aşılamada sağ tüp tıkalı solda küçük bir yumurta yani yeni oluşmuş hiç sanmıyorum ama dediğim gibi Allah ol der olur ama kendimi heveslendirmiyorum ...

her ne kadar ümitlendirmiyoruz desekte her ay bekliyoruz vardır bundada bir hayır diyoruz ama o hayırlı vakit bu ay olsun inşallah

Merhaba bende aynı süreçteyim GONAL-F kullandım salı günü ovitrelle çatlatma iğnesini yaptım 4 Aralık yani dün aşılamam yapıldı.
Bende 5 Aralık'ta asilama oldum . Doktor 12 Aralık'ta ovitrelle (çatlatma iğnesi ) yapacaksın dedi .19 Aralık'ta test için geleceksin dedi .çatlatma iğnesini tekrar vermesine anlam veremedim .sordum hormon desteği için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…