Aralık 2022 transfer olacaklar beraber konuşalım

Bende dün opu oldum perşembe transfer günü , siz dinlenedirecekmisiniz ? Dr ne önerdi acaba
Hayırlısı olsun inşallah rabbim bizlere hayırlı olumlu sonuçlar versin. Bende dün opu oldum herşey yolundaysa perşembe transfer olacak.

Evet belirtilerimiz ayni kullandigimiz ilaclarda ayn8 ben lutinisi iki kere aliyorum gunde prolutex yerine iki ampul progestan birde oksapar kan sulandirici kullaniyorum ben bahcecide tedavi gordum transferden sonra ilk kez bugun mu kasiklarda agri basladi. Umarim hepimizin yuzu guler

Merhaba bende dün opu oldum , bana 2 saat sonra arayıp yumurtaların kalitesini söylediler bu günde arayıp kaç tanesi döllenmiş onu söylediler

Hayırlısı olsun inşallah rabbim bizlere hayırlı olumlu sonuçlar versin. Bende dün opu oldum herşey yolundaysa perşembe transfer olacak.
Aynı gün transferimiz , banada perşembe transfer dediler , inşallah güzel sonuçlar alırız , siz nerde tedavi görüyorsunuz

Aynı gün transferimiz , banada perşembe transfer dediler , inşallah güzel sonuçlar alırız , siz nerde tedavi görüyorsunuz
İnşallah mucizemiz bizimle olur hayırlı evlat bizlerede nasip olur.
Ali osmankoyuncuoğlunda tedavi oluyorum.

Yükselme ihtimali var. Hayırlısı olsun inşallah
Çok tşk ederim bir an ilaçları vs.. bıraktım yükselme ihtimali var deyince devam ettim Allah'ım herkese nasip etsin Perşembe tekrar yapacm perşembeye kadar ilaçlar evet igneleride yapmam gerekir mi acaba bilginiz varmi

Merhaba bende dün opu oldum , bana 2 saat sonra arayıp yumurtaların kalitesini söylediler bu günde arayıp kaç tanesi döllenmiş onu söylediler
Maşallah dahada arayacaklar kaç blünmeye gitti diye sürekli arayıp bilgi verecekler bölünme önemli ve 5. Güne embriyosu hayırla saglıkla gelsinler inşaAllah rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…