- 11 Temmuz 2016
- 40
- 9
- 86
- 35
Adetten yaklaşık 19 22 gün sonra oluyor rahim hazirligina bagliMerhabalar adetten kaç gün sonra transfer oluyor acaba opu oldum adet bekliyorum
Kaset testde bende de çıkmadı kaçıncı günü.Bende öyle düşünmek istedim Yasemin hocaya da sordum sadece bana olabilir dedibugün dayanamayıp kaset test yaptım negatif çıktı benimde
Hayırlısı olsun inşallah rabbim bizlere hayırlı olumlu sonuçlar versin. Bende dün opu oldum herşey yolundaysa perşembe transfer olacak.Bende dün opu oldum perşembe transfer günü , siz dinlenedirecekmisiniz ? Dr ne önerdi acaba
Benim yarın test günüm ne yapacağımı bilmiyorum çok karmaşığımBende öyle düşünmek istedim Yasemin hocaya da sordum sadece bana olabilir dedibugün dayanamayıp kaset test yaptım negatif çıktı benimde
Siz kaçıncı gün kaset test yaptınızKaset testde bende de çıkmadı kaçıncı günü.
Evet belirtilerimiz ayni kullandigimiz ilaclarda ayn8 ben lutinisi iki kere aliyorum gunde prolutex yerine iki ampul progestan birde oksapar kan sulandirici kullaniyorum ben bahcecide tedavi gordum transferden sonra ilk kez bugun mu kasiklarda agri basladi. Umarim hepimizin yuzu gulerKasiklarda sızı vardi bugun birde goguslerde hassasiyet ama pek belirti aramiyorum dogru olmaz diye ilac kullaniliyot cunku. Sabah 2 aksam 2 estrofem 1 tane lutinus fitil sabah 1 aksam 1 prolutex var 1 tane de coraspin. Hangi doktora gidiyorsunuz. Hakkinizda hayirlisi olsun sizinde insallah 3unde guzel haberler aliriz
Çok sevimdim.İnan canım ben hiç bilmiyorum.Hiç hamile kalmadım önceden.Tıbbi olarak 62 hamilelikİnşallah canım bugün verdim tekrar kan 61 çıktı sizce normal mi ilerliyor . Yani 5. Gün 10 çıktı 6. 31 cikti 8.gun 62 çıktı
5.gun yaptım 7. Günde belli belirsiz ciktiSiz kaçıncı gün kaset test yaptınız
Senin kaçıncı günün canımÇok sevimdim.İnan canım ben hiç bilmiyorum.Hiç hamile kalmadım önceden.Tıbbi olarak 62 hamilelikBen 12.gün baktıracam
Merhaba bende dün opu oldum , bana 2 saat sonra arayıp yumurtaların kalitesini söylediler bu günde arayıp kaç tanesi döllenmiş onu söyledilerKızlar merhaba dün opu işlemim vardı yumurtalarım toplandı. Şimdi merak ettiğim bir kaç soru var bilgisi olan yanıtlayabilir mi? Yumurtanın kalitesi hangi aşamada belli oluyor kalştesiz yumurta döllenirmi toplanan yumurtanın olgun olup olmaması ne demek?
Aynı gün transferimiz , banada perşembe transfer dediler , inşallah güzel sonuçlar alırız , siz nerde tedavi görüyorsunuzHayırlısı olsun inşallah rabbim bizlere hayırlı olumlu sonuçlar versin. Bende dün opu oldum herşey yolundaysa perşembe transfer olacak.
10. GünKaset testde bende de çıkmadı kaçıncı günü.
Bende ona kararsız kaldım Salı günü mü kan vermem gerekiyor çarşamba mı diye transfer günü dahil 12 gün sayıyoruz değil miBenim yarın test günüm ne yapacağımı bilmiyorum çok karmaşığım
Yanlış söylemişim 9. Gün oluyorKaset testde bende de çıkmadı kaçıncı günü.
Evet şuan özel günü bekliyorum halen olmadımPerşembe günü opu oldu canım senin hangi gün
İnşallah mucizemiz bizimle olur hayırlı evlat bizlerede nasip olur.Aynı gün transferimiz , banada perşembe transfer dediler , inşallah güzel sonuçlar alırız , siz nerde tedavi görüyorsunuz
Çok tşk ederim bir an ilaçları vs.. bıraktım yükselme ihtimali var deyince devam ettim Allah'ım herkese nasip etsin Perşembe tekrar yapacm perşembeye kadar ilaçlar evet igneleride yapmam gerekir mi acaba bilginiz varmiYükselme ihtimali var. Hayırlısı olsun inşallah
Birşey sormak istiyorum hergun mu kan testi yapıyorsunuzİnşallah canım bugün verdim tekrar kan 61 çıktı sizce normal mi ilerliyor . Yani 5. Gün 10 çıktı 6. 31 cikti 8.gun 62 çıktı
Benim prş test günüm ama hiç ümidim yok.Yaptıracam yinede canımSenin kaçıncı günün canım
Maşallah dahada arayacaklar kaç blünmeye gitti diye sürekli arayıp bilgi verecekler bölünme önemli ve 5. Güne embriyosu hayırla saglıkla gelsinler inşaAllah rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesinMerhaba bende dün opu oldum , bana 2 saat sonra arayıp yumurtaların kalitesini söylediler bu günde arayıp kaç tanesi döllenmiş onu söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?