Aminn canım inşallah senin kaçıncı günüb bence sende de var yapsana testDemek ki belirti olmadan da olabiliyormuş benimde öyle valla inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım inşallah senin kaçıncı günüb bence sende de var yapsana testDemek ki belirti olmadan da olabiliyormuş benimde öyle valla inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
İğneden sonra 13.günüm ama aşılama yaptırdık biz cuma 2 hafta doluyor o gün yaptıracağım kan testiAminn canım inşallah senin kaçıncı günüb bence sende de var yapsana test
Yaaa hadi inşallah güzel sonuçlanır canım dualarım seninle umarım senin de bebeğin yolunu bulur ve güzelce döllenerek seninle olur stresten uzak dur mümkün olduğuncaİğneden sonra 13.günüm ama aşılama yaptırdık biz cuma 2 hafta doluyor o gün yaptıracağım kan testi
inşallah çok teşekkür ederimbende 21 aralıkta iğnemi olmuştum dün ilk kez yaptım yani 12.günde ama iğneden 14 gün sonra daha kesin sonuç diyorlar isterseniz biraz daha bekleyin inşallah pozitif sonuç alırsınız
benimde 11 gün bugün bir yapayım yarında yaparım çok heyecanlıyım ve çokta korkuyorum Allahım hepimiizn gönlüne göre versin inşallahe çıktı bugün 12.günüm iyice kızardı 10.gün de bile
Ay hadi inşallah canım yapınca bana da at lütfengüzel haberlerle inşsllsh bugün çıkmayabilir silikte çıkabilir hadi dualarım seninle çizgi görmen dileği ilebenimde 11 gün bugün bir yapayım yarında yaparım çok heyecanlıyım ve çokta korkuyorum Allahım hepimiizn gönlüne göre versin inşallah
Benimkide aynı acaba normalmi.2 3 gündür ben yatağa yattığım zaman özellikle belim çok kötü oluyo ayakta dururken de daha çok hissediyorum dün mesela yürürken sol kasığma batma gibi bişi oldu bıçak saplanır gibi hala da ağrıyo o hiç geçmedi belirti aramaktan artık değişik oldum:) allah kucaklarımızı boş bırakmasın çok zor süreçler
Valla canım normal galiba ben sonucum pozitif çok şükürgebe olduğumu öğrendimBenimkide aynı acaba normalmi.
Valla canım normal galiba ben sonucum pozDarısı başıma aşkım dua et banada herkeseValla canım normal galiba ben sonucum pozitif çok şükürgebe olduğumu öğrendim
Benimde 8 günüm bugün kasığımda batma oluyor ve tuvalete gidiyorum iki üç gün çok kotu belim agrmisti acaba test yapsammi çıkmaz demi dahaEtmezmitim etmem mi herkeseee ediyorum rabbşm herkese nasip etsin inşallahhhh tez zamanda
Benimde 8 günüm bugün kasığımda batma oluyor ve tuvalete gidiyorum iki üç gün çok kotu belim agrmisti acaba test yapsammi çıkmaz demi daha
Canım ben 4.günden itibaren yapmıştım etkilerini takip etmek için 8.9. Günde geçip 10.gün pozitife dönmüştüHangi gun sonuç çıkar askim
Merhaba kızlar bende aralık 30 da 2. Aşılamamı yaptırdım 1 kere çok kötü sol kasığıma ağrı girdi bi daha belirti yok inş tutmuştur eğer çarşamba günü regl olmazsam cuma kan vericem .. allah hepimize hayırlı anne olmayı nasip etsin