- 18 Aralık 2022
- 959
- 1.049
evet iğnenin etkisiYa benim 4. Günüm ama çok hafif kasık agrısı bacagıma vuruyor birde sanki kokulara karşı hassiuetim var igne etkisimi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet iğnenin etkisiYa benim 4. Günüm ama çok hafif kasık agrısı bacagıma vuruyor birde sanki kokulara karşı hassiuetim var igne etkisimi acaba
Merhaba inşallah olumlu sonuçlanıraynı gün farklı idrarlarla yapmışsınız hepsinde silik çizgi bence var yani,inşallah sağlıklı sıhhatli bi gebelik ve bebek olurEki Görüntüle 3185212 Eki Görüntüle 3185213 Eki Görüntüle 3185214 merhababen iğnemin 4.gününden beri test yapıyorum etkisi ne zaman gidecek negatife ne zaman dönecek diye iğnemin 7.günü çizgim azalmaya 8.ve 9.günü negatif çıktı ilk önce size 8.ve 9.gün testimi atacağım 10.gün yani bu sabah yaptığım da ise silik çizgi çıktı çıplak gözle çizgi daha da belli lütfen değerlendirmelerinizi yaparmısınız bu arada 2.iğne deneyimim geçen ay ise 8.gün negatife dönüp birsaha asla yani kuruma gibi dahil çizgi çıkmamıştı deneyimim o yönden var
Benimki de böyleydi ama sonra olumsuz sonuçlanınca nasıl hissedildiğini bildiğim için lütfen kötü hissetmeyin. Ben bir de 13. Gün yaptım bir tık daha koyulaştı hemen çıktım kan verdim beta 40 çıktı isterseniz 14. Günü bekleyin iyice emin oluruz. Bol şans diliyorum.Merhaba yorumuma bakarmısınız rica etsem daha önce konuşmuştuk
Ya cidden mi hala inanamıyorum gerçekten 10. Günümde çıkmaya başladı elim ayağım boşaldı şuan güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ama ben ihtimal veremiyorum desemMerhaba inşallah olumlu sonuçlanıraynı gün farklı idrarlarla yapmışsınız hepsinde silik çizgi bence var yani,inşallah sağlıklı sıhhatli bi gebelik ve bebek olur
Bence 14.güne kadar sanki yokmuş gibi düşünün ve hareket edin. Kanda çıkarsa o zaman daha rahat olursunuz. İnsan her dakika bişeyi belirti zannediyor umutlanıyor sonra üzülmesi zor oluyor. İnşallah süreciniz olumsuz olmaz ama her ihtimale karşı BİŞE YOK BİŞE YOK BİŞE YOK diyinYa cidden mi hala inanamıyorum gerçekten 10. Günümde çıkmaya başladı elim ayağım boşaldı şuan güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ama ben ihtimal veremiyorum desem
Ben zaten 13. Günü bekleyeceğim tek merak ettiğim negatiften böyle silik bir çizgi olması olumlumu diye çünkü geçen ay iğnemde böyle birşey yaşamadım 7.gün silinmeye 8.gün negatif olmuştu birdaha hiç çizgi dahi çıkmamıştı allah razı olsun umarım böyle devam ederbu arada bi arkadaş testine su damlar kaybolmazsa çizgi pozitif olabilir dedi ben öusluğun altına tuttym asla gitmedi çizgiBenimki de böyleydi ama sonra olumsuz sonuçlanınca nasıl hissedildiğini bildiğim için lütfen kötü hissetmeyin. Ben bir de 13. Gün yaptım bir tık daha koyulaştı hemen çıktım kan verdim beta 40 çıktı isterseniz 14. Günü bekleyin iyice emin oluruz. Bol şans diliyorum.
evet valla aynen öyle ben şuan bile negatif olabilir diye düşünüyorum alıştım çünkü negatiflere aylardır ya güçlü olmak lazım her duruma allah büyük inşallah ilerler ve burdaki herkes için de çift çizgiler çıkar tek dileğim ve temennim bu kendim ce sizler içinBence 14.güne kadar sanki yokmuş gibi düşünün ve hareket edin. Kanda çıkarsa o zaman daha rahat olursunuz. İnsan her dakika bişeyi belirti zannediyor umutlanıyor sonra üzülmesi zor oluyor. İnşallah süreciniz olumsuz olmaz ama her ihtimale karşı BİŞE YOK BİŞE YOK BİŞE YOK diyin
Çizgi silindikten sonra pozitif olunca yani 10. Gün göğüs kasık bel ağrısı da başladı mı özellikle göğüs bende belirgin.Ben zaten 13. Günü bekleyeceğim tek merak ettiğim negatiften böyle silik bir çizgi olması olumlumu diye çünkü geçen ay iğnemde böyle birşey yaşamadım 7.gün silinmeye 8.gün negatif olmuştu birdaha hiç çizgi dahi çıkmamıştı allah razı olsun umarım böyle devam ederbu arada bi arkadaş testine su damlar kaybolmazsa çizgi pozitif olabilir dedi ben öusluğun altına tuttym asla gitmedi çizgi
Canım benim çok belim ağrıyor sık idrar sol kasık ağrı batma sızı gibi miğde yanması çokÇizgi silindikten sonra pozitif olunca yani 10. Gün göğüs kasık bel ağrısı da başladı mı özellikle göğüs bende belirgin.
Göğüs hassasiyeti belirgin bende dokunamıyorumCanım benim çok belim ağrıyor sık idrar sol kasık ağrı batma sızı gibi miğde yanması çok
Bakalım yarın 11.gün hayorlısı ne ise rabbimden o olsunGöğüs hassasiyeti belirgin bende dokunamıyorum
Kızlar merhaba bugün çatlatma iğnesinin 12.günü sizce iğnenin etkisi mi gebelik var mıdır
Kızlar acil yardım benim ignenin 5.günü ama test yaptım meraktan aşırı aşırı silik çıktı sizce neden kamerada bile görünmüyorİnşallah onun etkisi değildir
iğnenin etkisi olabilirKızlar acil yardım benim ignenin 5.günü ama test yaptım meraktan aşırı aşırı silik çıktı sizce neden kamerada bile görünmüyor
12. Günse olabilir 2 gün sonra tekrar edin kayulaşırsa kan verebilirsinizKızlar merhaba bugün çatlatma iğnesinin 12.günü sizce iğnenin etkisi mi gebelik var mıdır
Çarşamba tekrar gel dedi doktor12. Günse olabilir 2 gün sonra tekrar edin kayulaşırsa kan verebilirsiniz