Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bi yontem denemiycem yumurtlama zamanları gun aşırı yumurtlama harici 2 gunde bir iliski denicem zaten bizim ha deyince olmaz 😁😁
valla bende bi şu arı sütü bal polen probolis karışımını yiyorum ilişki günlerini doktorum yumurtama bakıp veriyo faydalı bi karışım diye bi de tadını sevdim için yiyom😂ha arı sütü internete göre doğurganlığı arttırıyomuş

Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
Mavigrill Mavigrill 1 ARALIK
@kizinbiri91 ARALIK
@Pimpiriklianneee1 ARALIK
@RAU1ARALIK
OKYANUS302 OKYANUS302 1 ARALIK
S Simge3421 1 ARALIK
@Feyzaakncc2 ARALIK
BaharDarcan48 BaharDarcan48 3 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
MaviHayallerim MaviHayallerim 4 ARALIK
@usengecpirenses5 ARALIK
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
@Manoly3413 ARALIK
M mavili_yeshll 13 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@L u n a15 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@RAU29 ARALIK
Şuanlık 8 Aralık bat

valla bende bi şu arı sütü bal polen probolis karışımını yiyorum ilişki günlerini doktorum yumurtama bakıp veriyo faydalı bi karışım diye bi de tadını sevdim için yiyom😂ha arı sütü internete göre doğurganlığı arttırıyomuş
Bende o karışımı sipariş ettim inş faydalı olur. Kadın ve erkek yesin diyor doktor birde d vit öneriyor onu da kullanıyorum

İSİMBATSONUÇ
@kizinbiri91 ARALIK
@RAU1ARALIK
S Simge3421 1 ARALIK
@Feyzaakncc2 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@usengecpirenses5 ARALIK
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Linalya 8 ARALIK
@Manoly3413 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@L u n a15 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@RAU29 ARALIK
Beni de ekler mısın canım. Bat 1Aralik

Bende o karışımı sipariş ettim inş faydalı olur. Kadın ve erkek yesin diyor doktor birde d vit öneriyor onu da kullanıyorum
Yok ben sipariş etmeden burda yapan bi yer vardı bu karışım onu yaptırdım ama d vitamini kullanmıyorum femera da kullanıyorum ters etki görmeyeyim sonra

yok canım reçete değil . d vitamini arı sütü bal polen propolis karışımı folik asit ve omega3 alıp kullanmanı tavsiye ediyor. ben sadece karışımı ve d vitaminini aldım. şimdi adetin bitti diyelim. diğer adet zamanına kadar 3-2-3-2 gün aralıklarlar ile ilişki öeriyor. bunu yaparken ovulasyon testi yumurta takibi gibi şeyler yapma diyor. eğer ilk ilişki 8. gün başlarsan 4-3-4-3 şeklinde dene diyor ama onun arası uzun .
Omega 3 ile folik asit de kullanın diyor ama onları almadım bende
Folik değil de folat diyor si almadınız mo folat

Bende varım 5 aralık mfk yöntemiyle buradayımm :) karışım ve d vitamini aldım bakalım inşallah olurr

İSİMBATSONUÇ
@kizinbiri91 ARALIK
@RAU1ARALIK
S Simge3421 1 ARALIK
@Feyzaakncc2 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@usengecpirenses5 ARALIK
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
@Manoly3413 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@L u n a15 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@RAU29 ARALIK
21 Aralık

İSİMBATSONUÇ
@kizinbiri91 ARALIK
@RAU1ARALIK
S Simge3421 1 ARALIK
@Feyzaakncc2 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@usengecpirenses5 ARALIK
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
@Manoly3413 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@L u n a15 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@RAU29 ARALIK
Annedayi
21 ARALIK

Demek istediğim oydu zaten canım. 2 günde bir deyince 1 gün ara oluyor demek istedim. Demek ki orada ayrılıyormuş bizim bakış açımız 🤣 yumurtlama zamanı yapabiliyorsan her gün olması daha iyi aslında ama bazen gün aşırı bile zor geliyor bana. Bu üşengeçlikle nasıl anne olacaksam 🙈🤣
Eşimin sperm hızı düşük canim doktor hergün ilişki önermiyor sadece gün aşırı zaten tarihleri o yazıp veriyor kafamiza görede değerlendiremiyoruz 😊

Eşimin sperm hızı düşük canim doktor hergün ilişki önermiyor sadece gün aşırı zaten tarihleri o yazıp veriyor kafamiza görede değerlendiremiyoruz 😊
Hımm evet öyleyse haklısın. Biz de hep verdiği güne, saate uyarak devam ettik ama bakıyorum üst üste oldu diyor genelde hamile kalanlar, ondan dedim kuzum yoksa biz de uygulayamıyoruz onu ☺️ olacağı varsa tek ilişkiyle de oluyor gerçi, hayırlısı.. hsg den sonra çoğunluğu hamile kalıyor mesela. Benim hsgnin üstünden 5 ay geçti tık yok mesela. Aslında bizim de hiç düşünmememiz lazım ama hiç beceremiyorum onu 😔

Hımm evet öyleyse haklısın. Biz de hep verdiği güne, saate uyarak devam ettik ama bakıyorum üst üste oldu diyor genelde hamile kalanlar, ondan dedim kuzum yoksa biz de uygulayamıyoruz onu ☺️ olacağı varsa tek ilişkiyle de oluyor gerçi, hayırlısı.. hsg den sonra çoğunluğu hamile kalıyor mesela. Benim hsgnin üstünden 5 ay geçti tık yok mesela. Aslında bizim de hiç düşünmememiz lazım ama hiç beceremiyorum onu 😔
Yalnız değilsin cnm üzülme bizim de 2 senedir hiç gebelik oluşmadı nasip napalım sabırdan başka çare yok

Yalnız değilsin cnm üzülme bizim de 2 senedir hiç gebelik oluşmadı nasip napalım sabırdan başka çare yok
Bizim de 1,5 yıldır olmadı canım yaa.. aslında 2 kere gebelik oldu ama biri düşük biri de dış gebelik oldu. Pıhtılaşma çıktı sonra kan sulandırıcıya başladım, hsg çekildi, spermiogram da sıkıntı yok. Yumurta geliştiriciler, kürler, vitaminler.. denemedik bi yol kalmadı. Ama kayıplardan sonra hep sağlıklı olacaksa ver diye dua ettim çünkü o türlüsü daha yıpratıcı oluyor. Minnoşlar zamanını bekliyor napalım ☺️

X