Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet catlama büyük ihtimalle kuzum bu arada ben hamile kaldıgımı anladıgımda da benden uzayan seffaf akıntılar geldi ilk basta haberiniz olsun
Allah o günleri de göstersin
Eğer çatlama ise havuç bu kadar erken mi etki etti ya öğlen yemiştim 15 mm dedikten sonra 2,5 gün geçti inşallah sonu güzel olur..
Çatlama ise otobüste eşimin yanına gitmeye yarım saat kala olması manidar gerçekten bi işarettir umarım
Şaka bi yana yarın çatlasa bile iyidir

Kızlar 22 aralık benimde bat im. Kasık ağrılarım var sadece 1 bucuk haftadır, göğüslerm çok hassas acıyo yine 2 haftaya yakın aynı sekılde bazem belim ağrıyo. Ama akıntı vs hiç bişey yok sizce nedir bu

Yaa benim sanki adet olacak gibi karnım belim ağrıyor ara ara cok korkuyorum gelecek diye
Bende tarih yaklaştıkça istemsizce geriliyorum.

Ne olacak bizim bu halimiz yaa..
Hic stresli değilmişim gibi demin 3 ay önceki gebeligimle ilgili mesajlarımı donup okudum.. Bir posta ağladım.. Ah ya

Bende tarih yaklaştıkça istemsizce geriliyorum.

Ne olacak bizim bu halimiz yaa..
Hic stresli değilmişim gibi demin 3 ay önceki gebeligimle ilgili mesajlarımı donup okudum.. Bir posta ağladım.. Ah ya
En azindan daha önce gebelik geçirmissiniz umut var hic olmayinca insan acaba olmayacak mi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…