Ayy inşallahİnşallah kuzum son trene binceksin sen icime doğuyor
Allah yardimciniz olsun inşallah tutarDeneme mi ben aşılama oldum ilk kez 1 buçuk yıldır olmuyor
Janna senin ilk pozitif yumurtlamadan kac gun sonra ciktiEvet catlama büyük ihtimalle kuzum bu arada ben hamile kaldıgımı anladıgımda da benden uzayan seffaf akıntılar geldi ilk basta haberiniz olsun
Allah o günleri de göstersinEvet catlama büyük ihtimalle kuzum bu arada ben hamile kaldıgımı anladıgımda da benden uzayan seffaf akıntılar geldi ilk basta haberiniz olsun
Canım yumurtlama olabilir akıntın varsa
çiZgi yokmu benmi hayal görmeye başladım yaaBenim de dün negatifti bugun pozitif. Çizgi göremezseniz üzülmeyin hemen
İnşallah canım hayırlısı sağolCanım yumurtlama olabilir akıntın varsa
Teşekkür ederim yeni evli oldugum için bazı şeyleri bilmiyorumBeklenen adet tarihi
Ne demek çok normalTeşekkür ederim yeni evli oldugum için bazı şeyleri bilmiyorum
Sagolasin inşallah hepimizinki tutarAllah yardimciniz olsun inşallah tutar
Kızlarrr testımı yorumlarmısınızzz
çiZgi yokmu benmi hayal görmeye başladım yaa
Tmm canım sabah yapalımmBi gölge var gibi sanki. Sabah çişimi bekliyorum ben, sen de onu bekle
Bende hayaller görüyorum artik kendimdeBi gölge var gibi sanki. Sabah çişimi bekliyorum ben, sen de onu bekle
Bende tarih yaklaştıkça istemsizce geriliyorum.Yaa benim sanki adet olacak gibi karnım belim ağrıyor ara ara cok korkuyorum gelecek diye
En azindan daha önce gebelik geçirmissiniz umut var hic olmayinca insan acaba olmayacak mi diyorBende tarih yaklaştıkça istemsizce geriliyorum.
Ne olacak bizim bu halimiz yaa..
Hic stresli değilmişim gibi demin 3 ay önceki gebeligimle ilgili mesajlarımı donup okudum.. Bir posta ağladım.. Ah ya
Ayy saat kactaTmm canım sabah yapalımmhaberlesırız yarın off heyecanı bile güzelll canım ben letu kullandıö erken yumurtladım yani bu ay
Bu açıdan bakınca belki olabilir ama olupta yokluğunu çekince de insan yerini doldurmak istiyor eksik gibi kaliyorEn azindan daha önce gebelik geçirmissiniz umut var hic olmayinca insan acaba olmayacak mi diyor
Sabah kacta uyanırsam artık en geç 8deAyy saat kactabende size heyecanlanayim ne yapiyim
Iyi hadi bakalım bekliyor olacağım, cok bekleyeceksiniz gerci ben sabah 5 te kalkıp yapmıştımSabah kacta uyanırsam artık en geç 8de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?