• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
a
Benim geçen hafta pik sandığım testim ile bugünkine yan yana baksana, bu arada baya bi gün tamamen silikti. Benimki kadar gıcık olan yoktur testleri 😄😂

Bu arada sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor umarım her şey yolundadır 🧿
Benımde aynı senınkısı gibi cıkıyodu ya pco musun🤣
Valla cok sükür güzel geçiyor bi hevesle cuma gününü bekliyorum kese görücez☺️ Bende siskinlik dısında cogu belirti kayboldu. Ara ara kasık agrısı oluyor ara ara iğne batması gibi oluyor rahimde ara ara da göğüslerimin ucu sızlıyor ama her zaman olmuyor bunlar. Fakat 7/24 şişim gerçekten gazman gibiyim:KK70: Allahtan midem falanda bulanmadı hiç bakalım ilerki haftalarda görcez🤤

a

Benımde aynı senınkısı gibi cıkıyodu ya pco musun🤣
Valla cok sükür güzel geçiyor bi hevesle cuma gününü bekliyorum kese görücez☺️ Bende siskinlik dısında cogu belirti kayboldu. Ara ara kasık agrısı oluyor ara ara iğne batması gibi oluyor rahimde ara ara da göğüslerimin ucu sızlıyor ama her zaman olmuyor bunlar. Fakat 7/24 şişim gerçekten gazman gibiyim:KK70: Allahtan midem falanda bulanmadı hiç bakalım ilerki haftalarda görcez🤤
Canım endişelenip hemen doktora gittim cumartesi ama yokmuş kist ya da pko, hormonlar da normaldi zaten 🙏
Benim covid geçirme sonrası uzadı adet döngülerim normalde 30 günde bir saat gibi olurdum.. Nasip🤗
Hamile duası kabul olur bizi unutma dualarında 🥰
İnşallah keseyi görür sonra da sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın..
Cumartesi doktor folikülü gösterirken keseyi falan gördüğüm günleri hayal ettim 🤗

Canım endişelenip hemen doktora gittim cumartesi ama yokmuş kist ya da pko, hormonlar da normaldi zaten 🙏
Benim covid geçirme sonrası uzadı adet döngülerim normalde 30 günde bir saat gibi olurdum.. Nasip🤗
Hamile duası kabul olur bizi unutma dualarında 🥰
İnşallah keseyi görür sonra da sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın..
Cumartesi doktor folikülü gösterirken keseyi falan gördüğüm günleri hayal ettim 🤗
Canım hep dualarımdasınız🙏🏻🤗
İnşallah bu güzel sevinci Rabbim sizede tattırsın en kısa zamanda🙏🏻

Çatlatma zamanı uzun sürmüyor büyüme anı.. çatlatma anı zaten bıcak saplanır gibi kramp gibi bir ağrı oluşuyor ve bitiyor.. Ağrı varsa bekleyin yarın havuç yiyin.. eşinizde de dorun yoksa muhakak değerlendirin….
Canım demiştim ya keskin ağrı oldu diye.. Ondan yarım saat sonra çok afedersin adet olma gibi hisle birlikte fazla miktarda yumurta akı uzayan akıntı geldi,, bu çatlama mı demek yoksa birkaç gün içinde çatlayacak mı demek, eşimle ayrı olduğum için önemsiyorum bu kadar yoksa hiç takmam🤦‍♀️

Canım demiştim ya keskin ağrı oldu diye.. Ondan yarım saat sonra çok afedersin adet olma gibi hisle birlikte fazla miktarda yumurta akı uzayan akıntı geldi,, bu çatlama mı demek yoksa birkaç gün içinde çatlayacak mı demek, eşimle ayrı olduğum için önemsiyorum bu kadar yoksa hiç takmam🤦‍♀️
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi

Amin inşallah kuzum benim

Daha bugün ilaç almaya başladım cnm Allah. Nasip ederse pazartesi iğne vurup ertesi gün sanırım aşılama olcak devlet baya zor ya bugün tekrar tecrübe edindim maddi olarak uçuk fiyat demeseler direk tüp bebeğe yönelirdim özelde doktorlar pek bilgi vermiyo pazartesi ilaçlar bitince gel bakcaz dedi geçti biraz umudum kırıldı açıkçası
Maalesef öyleler canim fiyat olarak baya baya uygun hakkımız varken deneyelim olmazsa özele gidelim diyorum bakalim nasip kismet guzel haberler gelicek senden 😍

- Janna - - Janna -
Canım sen biliyorsundur belki 🙏

Evet catlama büyük ihtimalle kuzum bu arada ben hamile kaldıgımı anladıgımda da benden uzayan seffaf akıntılar geldi ilk basta haberiniz olsun😂

Back