Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama değil kuzum ben istemedim doğal olmasını tercih ettik doktorum aşılama da ısrar etmişti ama doğal yollarla oldu hamd olsun inşallah sağlıklıdır ve bana tutunur, sende inan dua et

İşe yaradımı peki
Eşim görevdeydi pek deneyemedik ben kendimi 3 ay hazırladım aşılama olucam diye. Cuma günü aşılama oldum ondan önceki ay da normal yolla denedik olmadı. Benim eşimde problem yoktu ama ben yine de kullandirdim 1 ay ama iyi ki kullandirmisim. Aşılamam doktorun tahmin ettiginden bir gün önce oldu, çünkü yumurtama daha büyümez gözüyle bakıyordu, bana cumartesi veya pazartesi yaparız dedi ama cuma oldu aşılama öyle söyleyeyim. Bu yüzden eşim 3 4 gün perhizde bulunamadı.
Örnek verdiğinde tam 36 saat olmuştu ve sonucu 95 milyon hareketlilik %60 çıktı
Yıkamadan sonra 45 milyon %90 hareketlilik oldu.
Daha önceki 3 4 gün beklemesiyle aynı sonuç çıktı neredeyse, ben işe yaradığını düşünüyorum
Beraber d vitamini ve arı sütü bal propolis polen karışımı kullandık 1 ay
Ben ondan önce de arı sütü kullandım

Aşılama değil kuzum ben istemedim doğal olmasını tercih ettik doktorum aşılama da ısrar etmişti ama doğal yollarla oldu hamd olsun inşallah sağlıklıdır ve bana tutunur, sende inan dua et
Sen gerçekten inanmışsın olacağına canım hayırlı olsun tekrardan inşallah sana tutunur. Ben de pozitif düşünmek istiyorum artık aşılamadan sonra bol bol dinleniyorum Allahim inşallah bekleyen herkesin yüzüne güler

İşe yaradımı peki
Senin aldığın yeri bilmiyorum bu arada canım güvenilir olsun yeter. Arıcılık yapan birisini tanıyorsaniz o da yapabilir aynı karışımı. Hatta benim evde arı sütü,polen var ayrı ayrı şekilde karıştırmayı düşünüyorum
Ben kendim için kullanıyordum aslinda bunları
Burda daha önceki okuduğum mesajlardan tüp bebek doktorlarının önerdiğini duydum bende öyle kullanmaya başladım kendi doktoruma sordum güzel takviyeler kullan dedi, sende doktoruna sorabilirsin
İllaki faydası oluyordur diye düsünüyorum

Yaaa belirtileerini yazar msiin
Canım şuan halsizlik ara ara mide yanması ve açlık hissi bazen de hiç canım birşey istemiyor meme ucu çevresi hassas başka bişey yok ama adet tarihim öncesi ooo karnımda batma sürekli aç hissetme hafiften mide bulantısı baş dönmesi uykusuzluk vardı. Şimdi haha iyiyim çok şükür

Canım benim 12 yıl sigortam Acıbadem di hep Acıbadem de herşeyimi yaptım ameliyatlar doğum uygulaması var hatta acile gittiğimde herhangibi şey için doktor sonucumu görmeden önce ben uygulamadan görüyordum. Şuan Acıbadem i yeni sigortama ekletmemiştim o yüzden academic Hospital a gidiyorum onun da internet sayfasından sonuca ulaşıyorum. Detaylı tüm geçmişine bak aşağıdaki uygulamadan ulaşabilirsin

Eklentiler

• 03F938BC-2E26-44B5-B93D-C47482D27BFD.jpeg
    56,3 KB · Görüntüleme: 103
Cok iyiymis Ne kadar gecikecegimi bilsem hayatta tuvaletimi yapmadan girmem randevuya

Insallah faydalı olur size iyi gelir, sağlıkla gelsin bebeğiniz:)
Canimm tam bana da aşılamada hep idrara sıkışık ol dediler mesane ve bağırsaklar sıkışık iken ayrıldığı için yumurtaları rahat görüyorlar mis ozellikle sordum hatta MaviSasa234

Gebe olan arkadaşlarım çok afedersiniz ama bisi sorucam akıntınizz varmi beyaz renkli günde iki sefer çamaşır değişiyorum ya
Ooo hem de nasıl bazen eşofman bile ıslanıyor gece özellikle günlük ped kullanıyorum ama bazen diyorum ped de anlaşılmıyor pedi takmayınca çamaşır hemen ıslanıyor değiştir dur

Evet canım mail attılar bana sonucu, hayırlısı
Ben de çok şaşkınım regl gecikmesine ama sağlık olsun
Canım burda 0 larda olup sonra öğrenen de oldu yani regl gecikmeni takip et geç döllenme de olabilir yeni yerleşecektir falan bazen 2 hafta geçince sonuç alan da oluyormuş geç yumurtlamış olabilirmisin? Takip etmişmiydin hatırlamıyorum ama regl olmadığın sürece umudunu kaybetme rahim de kalınlaşmış içerde bişeyler olabilir.

Benim hic akintin yok gebe değilim galiba

Sağlıcakla da kucağına alırsın insallah bize de dua et

Geç yumurtlamadım canım, tam 15. Gün çatladı eğer olsaydı çıkardı. Femara kullandım belki o gecikme yapıyor bilemiyorum ben de
Bursa Acıbadem’e gittim. Oldukça bakımlı hastene olmasına rağmen açıkçası beğenmediğim bazı özellikleri var

Kızlar 15.gün
Kaset testte almıştm ama malesef kendisi tamamiyle bozuk çıktı yani çizgi kısmı yırtılmıs bide böyle ürün satıyorlar eczanelerde cok ilginç…
Bu hatıra predictor earlysi hep acaba predictor da bu çizgiyi görebilecek miyim diyordum çok şükür gördüm darısı da tez zamanda sizlerin başına olsun inşallah bugün kan vermeye gideceğim dua edin

Eklentiler

• CF0F1D92-DCE0-4408-9886-5AFBB6DFAEAE.jpeg
    79,6 KB · Görüntüleme: 105
Maşallah maşallah harika görünüyor
Sağlıkla gelsin bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…