Canım pcolular için bir madde varmış içinde folik asit ama ekstradan iyi gelen bisey daha vardı bak adını unuttum simdiİnofolic combi folik asit değil mi canım. Benim aldığım ifolic de kahverengi görüntü aynı
Aaa nasıl yani adetiniz bitince mi yaptınız doktora gittiniz miŞaka gibi ya dün adetimin son günüydü çatlamış olabilir mi
Rahim filminde de ilaçlı su gibi birşey verip röntgen cekiyorlarmis da rotgende tüpler kapalı mı açık mı bir sorun varmı belli oluyormus ona benziyordu anlattığındaYok canım ama benziyor rahim filmi hic cektirmedim bunu da ilk defa çektirdim
Hayırlı olsinCanım verdim 114.25 cıktı.. perşembe tekrar edelim dedi.. Çok yoğun günler geçiriyorum bu ara giremiyorum pek
Hep birlikte senin için güzel haberi dilediğimiz için epeyce umutlandık.karaca3443 @Lalalala1 @senistiyorruj MaviSasa234 sonuç negatif kızlar 0 civarlarında yani
Üzgünüm ama size güzel haber veremedim
UmarımHep birlikte senin için güzel haberi dilediğimiz için epeyce umutlandık.
Seni de daha fazla yükselttik sanırım kendime de kızdım açıkçası.
Adetinin çok düzenli olması, progesteron değeri beni gerçekten olumlu haber geleceğine inandırmıştı.
Güzel haberini alana kadar birlikte beklemeye devam
Letu da sayılır sana rapor çıkmadı lazım Dı bence. Bi daha kine mutlaka araştır. Tabi inşallah gerek kalmaz. Bende baksana 1700 TL ye alıyorsun normalde 555 TL oldu. Çok fark var. Valla bende güme gidiyordum. Eczacı ya rapor alamaz mıyım dedim araştırma hastaneleri ve tıp hastaneleri veriyor dedi. Burdan Bi arkadaşta sağolun hayır ben özele gidiyorum özelden aldım rapor diyince sütüne düştüm aldım raporu. Yoksa asistanın hatası yüzünden raporsuz 3 katı para veriyordum. Doktorum aslında rapor yazmış ama sistemde göremedik. İnşallah para iade de olacak bu haftaOha gerçekten mi suan çok şaşkınım doktor bana direk evlilik dedi. Ben 2 kere letu 2 kere klomen kullandim
Yaaa çok mutlu oldum canim sağlıkla ilerlesin insallahCanım verdim 114.25 cıktı.. perşembe tekrar edelim dedi.. Çok yoğun günler geçiriyorum bu ara giremiyorum pek
Elimdeki bitsin onu alayım bide canım sağolCanım pcolular için bir madde varmış içinde folik asit ama ekstradan iyi gelen bisey daha vardı bak adını unuttum simdi
Insallah canim insallah cok saol darısı sanaYaaa çok mutlu oldum canim sağlıkla ilerlesin insallah
Canim vardır Rabbım in bir bildiği umudumuzu yitirmek yok olacak Allahin izniyleUmarım
Her birimiz için güzel diliyorum
Senin de bebişin sağlıkla gelsin inşallah
InotisolCanım pcolular için bir madde varmış içinde folik asit ama ekstradan iyi gelen bisey daha vardı bak adını unuttum simdi
Bende özele gittim doktor 3 yıl olmadı dimi dedi olmadı dedim o yüzden rapor yazamıyorum kendin ücretini ödeyeceksin ne kadar çıkarsa dedi. Suan gerçekten çok şaşkınım Allah razı olsun bir daha inşallah gerek duymam da duyarsam sorucamLetu da sayılır sana rapor çıkmadı lazım Dı bence. Bi daha kine mutlaka araştır. Tabi inşallah gerek kalmaz. Bende baksana 1700 TL ye alıyorsun normalde 555 TL oldu. Çok fark var. Valla bende güme gidiyordum. Eczacı ya rapor alamaz mıyım dedim araştırma hastaneleri ve tıp hastaneleri veriyor dedi. Burdan Bi arkadaşta sağolun hayır ben özele gidiyorum özelden aldım rapor diyince sütüne düştüm aldım raporu. Yoksa asistanın hatası yüzünden raporsuz 3 katı para veriyordum. Doktorum aslında rapor yazmış ama sistemde göremedik. İnşallah para iade de olacak bu hafta
Heh aynen oInotisol
Hayırlısı olsun inş... İnş bizlerde en güzel şekilde güzel haberler alacağız. Gecikme olmasa bizde seni sıkıştırmazdıkCanım biliyorum aşk olsunBen aslında bir kaç gün bekleyebilirdim ama doktorum da yapalım dedi o yüzden şart oldu
Sağlık olsunBakalım ne zamana kısmet
Çok umutlu olmadığım için deli gibi üzüldüğümü söyleyemem. Hep pozitif çıkacak diye ümitlenmedim açıkçası nasip gerçekten
Di mi ya, ben de bunu hiç anlamıyorum gerçektenHayırlısı olsun inş... İnş bizlerde en güzel şekilde güzel haberler alacağız. Gecikme olmasa bizde seni sıkıştırmazdık
Ama bekletiyorsa gelecek aya gelecektir o
Arkadaş doğum yapmış.. Gittim hastanenin o katındaki bütün odalarda bebek süsü vardıMaşallah dedim Baya doğuran bir toplumuz ama demekki bizde o işler yolunda gitmiyor
Burda ne sorduğunu anlamadım ama çatlatma iğnesi vurulanlarda ovulasyon ile takip yapamıyorsun.. LH hep pik veriyor..Bu arada kızlar asilamadan sonra 4. Günüm bitiyor hala ovulasyon testleri böyle normalmidir bu bilen var mi
Son cümlen o kadar doğru ki ya. Şu an çevremde herkes ya hamile kaldı ya da yeni doğum yaptı.Hayırlısı olsun inş... İnş bizlerde en güzel şekilde güzel haberler alacağız. Gecikme olmasa bizde seni sıkıştırmazdık
Ama bekletiyorsa gelecek aya gelecektir o
Arkadaş doğum yapmış.. Gittim hastanenin o katındaki bütün odalarda bebek süsü vardıMaşallah dedim Baya doğuran bir toplumuz ama demekki bizde o işler yolunda gitmiyor
Rica ederim canım. Burası bu konuda çok faydalı. Bende sonradan öğrenince hemen araştırdım. O zaman öğrendim aslında raporum varmış ama ben parayla almışım. Zaten aşılama için falan yeterince para harcıyoruz. Az para da değili iğneler. Gerekirse başka doktora sor rapor hakkına baktır. Eminim çıkacaktır raporBende özele gittim doktor 3 yıl olmadı dimi dedi olmadı dedim o yüzden rapor yazamıyorum kendin ücretini ödeyeceksin ne kadar çıkarsa dedi. Suan gerçekten çok şaşkınım Allah razı olsun bir daha inşallah gerek duymam da duyarsam sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?