Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
karaca3443 @Lalalala1 @senistiyorruj MaviSasa234 sonuç negatif kızlar 0 civarlarında yani
Üzgünüm ama size güzel haber veremedim
Hep birlikte senin için güzel haberi dilediğimiz için epeyce umutlandık.
Seni de daha fazla yükselttik sanırım kendime de kızdım açıkçası.
Adetinin çok düzenli olması, progesteron değeri beni gerçekten olumlu haber geleceğine inandırmıştı.
Güzel haberini alana kadar birlikte beklemeye devam

Umarım
Her birimiz için güzel diliyorum
Senin de bebişin sağlıkla gelsin inşallah

Oha gerçekten mi suan çok şaşkınım doktor bana direk evlilik dedi. Ben 2 kere letu 2 kere klomen kullandim
Letu da sayılır sana rapor çıkmadı lazım Dı bence. Bi daha kine mutlaka araştır. Tabi inşallah gerek kalmaz. Bende baksana 1700 TL ye alıyorsun normalde 555 TL oldu. Çok fark var. Valla bende güme gidiyordum. Eczacı ya rapor alamaz mıyım dedim araştırma hastaneleri ve tıp hastaneleri veriyor dedi. Burdan Bi arkadaşta sağolun hayır ben özele gidiyorum özelden aldım rapor diyince sütüne düştüm aldım raporu. Yoksa asistanın hatası yüzünden raporsuz 3 katı para veriyordum. Doktorum aslında rapor yazmış ama sistemde göremedik. İnşallah para iade de olacak bu hafta

Bende özele gittim doktor 3 yıl olmadı dimi dedi olmadı dedim o yüzden rapor yazamıyorum kendin ücretini ödeyeceksin ne kadar çıkarsa dedi. Suan gerçekten çok şaşkınım Allah razı olsun bir daha inşallah gerek duymam da duyarsam sorucam

Hayırlısı olsun inş... İnş bizlerde en güzel şekilde güzel haberler alacağız. Gecikme olmasa bizde seni sıkıştırmazdık
Ama bekletiyorsa gelecek aya gelecektir o

Arkadaş doğum yapmış.. Gittim hastanenin o katındaki bütün odalarda bebek süsü vardı Maşallah dedim Baya doğuran bir toplumuz ama demekki bizde o işler yolunda gitmiyor

Di mi ya, ben de bunu hiç anlamıyorum gerçekten

Son cümlen o kadar doğru ki ya. Şu an çevremde herkes ya hamile kaldı ya da yeni doğum yaptı.
8 senedir aklıma gelmeyen şeyi aklıma soktular sonunda ilk denememi yaptım.
Valla herkes pıtır pıtır doğuruyor ya

Rica ederim canım. Burası bu konuda çok faydalı. Bende sonradan öğrenince hemen araştırdım. O zaman öğrendim aslında raporum varmış ama ben parayla almışım. Zaten aşılama için falan yeterince para harcıyoruz. Az para da değili iğneler. Gerekirse başka doktora sor rapor hakkına baktır. Eminim çıkacaktır rapor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…