Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrı ayrı ne kadar verdin canım ilaca fark ediyor mu ben tek 900luk olana 1100 lira verdim. Mesela 450lik de 700 olsa iki tanesi daha pahalıya gelmiyor mu tek verse daha iyi olmaz mıydı o anlamda dedim. İnan cuma günü büyüdüğünü göreceksin canım hiç korkma benimde birden büyüdü ve hafif yumurta tembelliğim var 12. Günde 20 oldu o yüzden sana korkma diye söylüyorum endişe etme ben de boşuna üzülmüşüm .
Senin adetin düzensiz mi peki benim 28 29 günde bir gelir yumurtlama günü de 14 veya 15. Gün oluyor. Şu yüzden soruyorum kendi yumurtlama zamanın gelip beyinden de yine büyümesi için hormon salgilaniyor o günlerde o yüzden de birden büyuyebilir bunu açıklamak istedim. Bana 15 gün sonra kandan öğrenebilirsin hamileliği dedi direk doktor (aşılamami başka doktor yaptı iyi ki diyorum şimdide çünkü çok güzel ilgilendi) kendi doktorum eğitime gitmişti
Bu arada hiç ınofolic combi kullandın mı?

O kadar mı yok canım mümkün değil kızlar yahuuu
Umarım hızlandırırım

ejce canım böyle biz de çok heveslendirdik diye kendime kızdım şimdi, sen kadar üzüldüm emin ol bebek bir mucize değil mi ki? Bel mi olur yeniden bir mucize olur belki. Adet gelene kadar umudumuzu kaybetmek yok.
Hem bi gibi takip etmeyen insanlar gebeliklerini taaa ne zaman öğreniyor belli beta onlarda da geç artıyor bilemeyiz ki. Tıbbın bile açıklayamadığı şeyler var malesef gebelikle alakalı.
Bu söylediklerim Ümit vermek değil sakın yanlış anlama ama bekleyelim biz

Hiç kullanmadım anım vifolic verdi doktor. Bendede yumurta tembelliği var. Eğer femara klomrn falan kullanırsam düzenli oluyor hiç bişey kullanöazsam düzenli yumurtlama olmadığı için adet de düzensiz oluyor. İlaç fiyatları da çok karışık oldu brnim doktor rapor yazdı eczaneye gittim rapor yok görünmüyor dedi bende almak zorunda oldugu için ikisini 1700 TL ye aldım. Sonra doktorun aisstanını aradım rapor yokmuş diye meğersem ksyddtmrmiş mi sistemde mi sıkıntı varmış ne hata yapmış uzun uğraşlar sonucu raporu aldım eczaneye dedim iade istedim kartla ödeme yaptığım için çok uğraştım. Sonra hallettik karta iade olacak bekliyorum. Raporla 2 kutuya 555 TL ödedim yani. Sana neden rapor vermediler ki. Çok pahalı ilaçlar. Ben femara kullanırken 15 gün yumurtlama oluyordu hep bakalım

Bende katılıyorum adet olana kadar ümit var uzulmek yok bol calisma var

Canım benim hafif var tembellik adetlerim düzenli şaşmaz pek. İlaçsız da yumurtlama oluyor. Inofolic combi 3 ay kullandım ben sabah akşam pcolular için bence bi sor doktoruna. Raporu da evlilik 3 yıl dolmadigi için vermedi canim

Arkadaşlar üstteki dün yaptığım test alttaki bugün yaptığım durum ne sizce

Eklentiler

• 6651E03B-360E-4A1D-A0D2-F22A588228B7.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 67
Canım biliyorum aşk olsun Ben aslında bir kaç gün bekleyebilirdim ama doktorum da yapalım dedi o yüzden şart oldu
Sağlık olsun Bakalım ne zamana kısmet
Çok umutlu olmadığım için deli gibi üzüldüğümü söyleyemem. Hep pozitif çıkacak diye ümitlenmedim açıkçası nasip gerçekten

Ben sana şöyle söyleyeyim eşim asker gorevdeydi Ben 2 3 ay kendimi aşılama için hazırladım takviye ınofolic combi falan ilk ay olmadı bu ayda aşılama oldu

Bu arada kızlar asilamadan sonra 4. Günüm bitiyor hala ovulasyon testleri böyle normalmidir bu bilen var mi

Eklentiler

• 20211214_205219.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 46
Bende 3 yıllık evli değilim canım ondan değildir. Daha önce 3 defa klomen yada femara kullanmadıysan rapor çıkmaz ama

Ben sana şöyle söyleyeyim eşim asker gorevdeydi Ben 2 3 ay kendimi aşılama için hazırladım takviye ınofolic combi falan ilk ay olmadı bu ayda aşılama oldu
İnofolic combi folik asit değil mi canım. Benim aldığım ifolic de kahverengi görüntü aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…