Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veeee kızlaaar bana akıl verin regl olduğuma göre yeni ay için plan yapmam lazım ne yapabilirim hamile kalanlar nerisunsun ne yaptınız ben ne yapabilirim
Bol bol ceviz fındık badem tüket, hergün bi tatlı kaşığı doğal bal tüket,şalgam suyu iç,havuç ye,yumurta avokado ye bol bol su iç… bide hergün 30 dk yürümeye calıs kuzum enfeksiyon varsa sakın ihmal etme onuda hallet yumurtlama gelmeden

ss aldım bunları unuturum çünkü dün canım istedi havuç doğradım limon sıktım tuzladım yedim suyu zaten çok içen bi insanım . balda tamamdır babamın arıları var şalgam desen adanalıyım zaten adanadayım

kız zaten yöetici benim kendi kendime mi vareyim mesai 8,3 da baslıyor sağlık ocagı 8 da acılıyor zaten. Onu geçtim bağlı olmadığın sağlık ocagı bakıyormu
Canım akşam herhangi biz özel hastane en yakın git hem işinden olma 60 TL her yer yapıyor sağlık ocağı ertesi gün çıkıyor zaten stres olma ver 1 saat sonra al

Ee geçen gün gördüğü yumurtalar nereye kaybolmuş? Bir sey demedi mi

İnşallah kuzum ztn vakti belliyse tek ilişkide de tutuyo ama insanda duramıyo işte araştırmadan.

Yarın da yap bakalım ona göre belli olur gene beni etiketle bakım yardımcı olim elimden geldiğince
Tekrar merhaba
Bugün de yaptım bir tık daha silik gibi ama yine de koyu, hiç bi şey anlamadım bu işten daha yapmicam sanırım ilk foto dün, 2.bugün

Eklentiler

• IMG_20211212_195319.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20211213_125125.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 82
Tekrar merhaba
Bugün de yaptım bir tık daha silik gibi ama yine de koyu, hiç bi şey anlamadım bu işten daha yapmicam sanırım ilk foto dün, 2.bugün
Bir de kaçıncı dakikada okumak en doğru bu testleri? 5.dakikada daha silik ama 10 dakika olunca daha koyu oluyor

Regl ye 10 gün var daha ama bu içimdeki test yapma dürtüsü beni öldürecek
Göğüs hassasiyeti var sadece ama o regl olmama yakın olan brsey zaten sabırsızlık bitriyo beni her ay

Benim de en küçük kız kardeşime annem 38 yaşında alkollü olduğu gece kaldı

Ya severim senin bebişini ya ne kadar da güzel kendini gösteriyor annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…