• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız zaten yöetici benim kendi kendime mi vareyim :KK70: mesai 8,3 da baslıyor sağlık ocagı 8 da acılıyor zaten. Onu geçtim bağlı olmadığın sağlık ocagı bakıyormu
Kendine izin ver hastalık durumu sonuçta
Bazı sağlık ocakları bakıyor
Semt poliklinikleri de bakıyor
Hatta bazı hastanelerin kolaylık polikliniği var sadece ilaç yazmak ve kan tahlili için filan
Sana yakın sağlık ocağı varsa bir sor iş yerinin yakın olduğunu hamilelik testi için geldim dersen belki bakar. Tabi aile hekimine kalmış birşey bu. Şansını dene derim yüklü meblağ özel hastaneye vermezsin

Öncelikle hamis haberi alan kizceleri kutluyorum sağlıkla ilerlesin insallah haftanın ilk günü hersey çok güzel olsun inşallah bol hamis haberleriyle mutlu olalım 🤩♥️ burasi o kadar muhteşem bir yer ki kendi negatif haberinle üzülürken başkasının pozitif haberine deliler gibi seviniyorsun kendi derdini unutuyorsun 😇🥰

Bence var gibi kan vermelisin😍
Sagol kuzum 😊 bugun doktora gideceğim 3 gündür o kadar halsizim ki kasiklarim ağrıyor göğüslerim hassas ama emin olamıyorum. trisequens kullanıyorum bir de catlatma iğnesi ve duphaston kullandığım için bunların yan etkisi de olabilir. Predictor early e hiç güvenemiyorum nedense int.teki yorumlardan dolayı ama başka bildiğim erken gebelik markası da yoktu. Sen denedin mi predictor early ile senin nasil cikmisti

Sağlıkla kucağınıza alın belirtiniz var mıydı o yüzden mi erken yaptınız yoksa dayanamayıp mı:)
benimde bat 15 i ayın 11 inde kahve lekelenme oldu onun dışında bir iki gün kasık batması oldu
şimdi hiç bir belirtim yok negatif çıkçak diye test yapmak istemiyorum :KK43:
Bende suana kadar lekelenme olmadı kuzum. Rahimde batma olmustu. Göğüs uclarında hassasiyet var.. karın ağrısı oluyor ara ara. Birazda uyku hali basladı cabuk yoruluyorum. Ben 7.günden baslayıp hergün test yaptım iğne etkisiyle örnek olması acısından en sonunda kendi pozitifimi yakaladım 10.günde🥲

Bende suana kadar lekelenme olmadı kuzum. Rahimde batma olmustu. Göğüs uclarında hassasiyet var.. karın ağrısı oluyor ara ara. Birazda uyku hali basladı cabuk yoruluyorum. Ben 7.günden baslayıp hergün test yaptım iğne etkisiyle örnek olması acısından en sonunda kendi pozitifimi yakaladım 10.günde🥲
teşekkür ederim cevap için umarım güzelliklerle ilerler hamileliğiniz :)

Bugünün testi hanımlar daha belirginleşti sanki
Belirgeblistikce beta değeri artıyor mu demek?
Birde yerleşme kanaması olmadı bu şart mı?
Ben kimyasalımı yakaladığımda bu testten yapmıştım senin ki gibi kan kırmızısı depildi pembeydi ama değerim 250 lerdeydi sizinkide bu değerin üstünde olmalı. Aynen belirginleştikçe değerin artıyor hayırlı olsunnn

Kendine izin ver hastalık durumu sonuçta
Bazı sağlık ocakları bakıyor
Semt poliklinikleri de bakıyor
Hatta bazı hastanelerin kolaylık polikliniği var sadece ilaç yazmak ve kan tahlili için filan
Sana yakın sağlık ocağı varsa bir sor iş yerinin yakın olduğunu hamilelik testi için geldim dersen belki bakar. Tabi aile hekimine kalmış birşey bu. Şansını dene derim yüklü meblağ özel hastaneye vermezsin
aa sağol kuzum araştırayım

Ben kimyasalımı yakaladığımda bu testten yapmıştım senin ki gibi kan kırmızısı depildi pembeydi ama değerim 250 lerdeydi sizinkide bu değerin üstünde olmalı. Aynen belirginleştikçe değerin artıyor hayırlı olsunnn
İnşallah inşallah ya .güzel haber vermek istiyorum
İnşallah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı bebislere hamileyimdir hepimiz

Back