Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uyandıramadim hahahaha ayy bende erindim ama kız yarın polikinlige randevu aldım orda verim 8. Gün olur büyük ihtimalle

Sen hamilesin heralde canım gözün aydın Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Eşinle sırayla halledin cnm biriniz bebeğe biriniz derse tek başına kendine yüklenme yipranirsin o zaman. Rabbim kolayligini versin İnşallah. Benim oğlumda şuan anaokulu seneye 1 e basliyo İnşallah

Cnm benim ablamda da ayni sorun bir sürü kisiyle gorustu ama maalesef hep bisey cikiyor ve olmuyor. Yaş da artik 35 i gecti tabii ki adaylar da azaldi. Bi iki kisi zamaninda güclü bi nazar degmiş ondam nasip kapanmis dedi ama bi türlü acilmadi. Bilmiyorum ne olacak. Bu arada alakasis ama semra hoca senden vitamin degerlerini istemismiydi

ben şehir hastnesi acilinde de verdim en az 5 kez akşam 8 den sonra. ama en son gittiğimde bi faha gelme dediler
acilden mi giriorsun canım. Bir de ne diosun girince gebelik testi yaptırcam sadece demek yeterli mi etrafımda bi sürü hastane var bir tanesi yapmıyor ya izin de alamıyorum. Keşke idrar testi gibi evde yapıversek

acilden mi giriorsun canım. Bir de ne diosun girince gebelik testi yaptırcam sadece demek yeterli mi etrafımda bi sürü hastane var bir tanesi yapmıyor ya izin de alamıyorum. Keşke idrar testi gibi evde yapıversek
Yok yok öyle deme aşırı halsizlik var de migrenim var de ama günüm geçtiği için gebelik ihtimalinden dolayı ilaç kullanamıyorum de.

Veeee kızlaaar bana akıl verin regl olduğuma göre yeni ay için plan yapmam lazım ne yapabilirim hamile kalanlar nerisunsun ne yaptınız ben ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…