- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
oda olabılır aslında hiç gitmedimGece acil servis deneseniz?
UyandıramadimBizim burda 10.00 a kadar ama ben sağlık ocağında giriş yaptırıp devlet hastanesi laboratuvarında veriyorum hep geç kaldığım içinsizin orada öyle uygulama olmayabilir bence sen yarınlık oğlunu erken uyandır
ben kolejde öğrtmenim , izin alıyorum okul müdüründennHimm anladım
Zor tabi
ben şehir hastnesi acilinde de verdim en az 5 kez akşam 8 den sonra. ama en son gittiğimde bi faha gelme dedileroda olabılır aslında hiç gitmedim
Sen hamilesin heralde canım gözün aydın Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Eşinle sırayla halledin cnm biriniz bebeğe biriniz derse tek başına kendine yüklenme yipranirsin o zaman. Rabbim kolayligini versin İnşallah. Benim oğlumda şuan anaokulu seneye 1 e basliyo İnşallahAy canım benim de oğlum önümüzdeki yıl ilk okula başlayacak nasıl organize olucam oğlumun okul işleri ödevleri vs nasıl ilgilenecem diye kaygı duyuyorum bir yandan da hasret yaparsın korkma diyorum kendime hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da önemli olan o
:) yaa öyle olur doru dıyorsun.ben şehir hastnesi acilinde de verdim en az 5 kez akşam 8 den sonra. ama en son gittiğimde bi faha gelme dediler
Cnm benim ablamda da ayni sorun bir sürü kisiyle gorustu ama maalesef hep bisey cikiyor ve olmuyor. Yaş da artik 35 i gecti tabii ki adaylar da azaldi. Bi iki kisi zamaninda güclü bi nazar degmiş ondam nasip kapanmis dedi ama bi türlü acilmadi. Bilmiyorum ne olacak. Bu arada alakasis ama semra hoca senden vitamin degerlerini istemismiydiHanımlar birşey soracağım.. Konu dağılmış olacak biraz ama gerçekten bende merak ediyorum artık…
Ablam 18 yaşında (2005te) ailemin zoru ile nişanlandırıldı.. Zorlama demeyelim de bundan iyisini bulamazsın..Ablamda kime sorsa öyle deyince iyi o zaman nişanlanayım dedi.. Ama içi ısınmadı.. Çocukta ona aşık oldu.. Ailem şerefimizi 5 paralık edemezsin diyerek nişanı atmasına izin vermedi. 1.5 sene sonra nikah günü aldıkları gün eşya mevzusundan çocuk nişanı attı ve mevzuyu biz kapattık.. Ama çocuk 7-8 sene boyunca hep aileme haber gönderdi.. Ablamda korkudan kimse ile görüşmedi travma etkisi yarattı… Çocuk evlendikten sonra ablamda artık birileri ile görüşmeye başladı.. Ablam bu arada hep alımlı, hep güzel giyinen, oturmasını, kalkmasını bilir. Bi yere girdimi bi aurası vardır hemen kendini belli eder..
Hiç istediği gibi biri çıkmadı ama zamanla yaş 30 üstü olmaya başlayınca dert etmeye başladı..
-Ben evlendiğim zaman (2018) görüştüğü kişi evli çıktı.
-Biri ile görüştü aileler gidip geldi tamam oldu dedik çocuk benim gücüm yok evlenemem dedi bir anda bitti..
-Başka biri ile görüştü çocuk evlenme teklif etti aileler gitti geldi altınlar alındı nişan söz beraber yapılacaktı. 1 hafta kala tartıştılar.. çocuğun ailesinin zoruyla bitti..
-Sürekli birileri ile görüşüyor ısınamadık diyorlar..
Bir iki kere hocalar ile görüşmüş hep muska var sende ondan olmuyor demişler..
Bu akşamda görüştüğü kişi sende muska var demiş.. Bozulmaz diyorlarmış hep..
Ben böyle mevzulara çok inanmazdım ama benim ile ilgili mevzuyu işim ve çocuk ile pat diye söyleyince inandım..
Sizin tanıdığınız önerebilceğiniz birileri var mıdır?
Bu muska dedikleri şey nedir? Nasıl bozarız.. Büyü mü?
acilden mi giriorsun canım. Bir de ne diosun girince gebelik testi yaptırcam sadece demek yeterli miben şehir hastnesi acilinde de verdim en az 5 kez akşam 8 den sonra. ama en son gittiğimde bi faha gelme dediler
Ovulasyon testi kullandım spirali çıkardım ikinci ay gebe kaldım geçen ay düzenli ilişki olmadı bu ay ovulasyon testi ile oldu günleri boş gecmedik hiçHayırlı olsun kaç aydır deniyorsunuz bunay farklı olarak ne yaptınız acaba
Acilde yapıyorlar .zaten acile gidince gebelik şüphem var diyince önce beta testi yapıyorlaroda olabılır aslında hiç gitmedim
Hastalik izni saymiyorlar mi?ben kolejde öğrtmenim , izin alıyorum okul müdüründenn
Yok yok öyle deme aşırı halsizlik var de migrenim var de ama günüm geçtiği için gebelik ihtimalinden dolayı ilaç kullanamıyorum de.acilden mi giriorsun canım. Bir de ne diosun girince gebelik testi yaptırcam sadece demek yeterli mietrafımda bi sürü hastane var bir tanesi yapmıyor ya izin de alamıyorum. Keşke idrar testi gibi evde yapıversek
ay ben gülerriiimmYok yok öyle deme aşırı halsizlik var de migrenim var de ama günüm geçtiği için gebelik ihtimalinden dolayı ilaç kullanamıyorum de.
Over kistim vardı o zaman canım hatta patlamıştı hamileliğimden önce 5 ayda hamile kalmıştım oğluma bu ciko kisti ikinciyi düşünürken gittiğimde öğrendimAnladım canim. Önceki doğumdan once var mıydı bu çiko kistin
Gülme ölü taklidi yap baş ağrısından delirmiş taklidi yap denendi test edildi onaylandı bu taktikleray ben gülerriiimm
Gülme ölü taklidi yap baş ağrısından delirmiş taklidi yap denendi test edildi onaylandı bu taktiklergecenin bi yarıları koştur koştur sırf beta baktırmak için çok gittim bu bahaneyle
anladım canım sagolAcilde yapıyorlar .zaten acile gidince gebelik şüphem var diyince önce beta testi yapıyorlar
yokben yine ağlarımBir daha ki gittiğinde inşallah güle oynaya çıkarsın o zaman
Selam canım nasılsın değerlerin nasıl yükseldi mi kan verdiniz mi tekrarteşekkür ederimmmm
Allah sağlıkla kucagıma almasınıda nasip eder inşallah ilk köprüyü geçtik çok şükür
Sizede nasip olsun en hayırlı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?