• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba 10 günlük gecikmem vardı 5 günlük gecikme oldugu gün kan vermiştim 0 çıkmıştı 5 gün sonra doktora söktürücü yazması için gittiğimde tekrar test yapıldı vee sonucum Allah tarafından 16.66 çıktı geç döllenme olmuş 😍 şimdi birazdan tekrar kan vermeye gideceğim kan sonucum çıktığında erken gebelik testi yapmıştım resmini ekliyorum bugün birde normal kaset test yaptım bi bakarmısınızz sizce değerim yükselmişmidir çok korkuyorum 2 tane kimyasal gebeliğim var yazarsınız çok sevinirim❤️
Kaç aydır deniyorsunux bu ay diğer aylardan farklı olarak ne yaptınız acaba

Gebesiniz çok net çıkmış kaç aydır deniyorsunuz buna farklı bir şey yaptınız mı acaba
9 ay oldu
Ama arada hsg cekimi ve sonrasında rahim perde operasyonu geçirdim
Ondan sorna 6ay
Bu ay için adet olunca gel dedi doktor tüp bebeğe başlayacaktık
Tüp bebek var nasılsa diye çok ustelemedim
Doktor sadece adetin 10 12 14 16 18 20. günü ilişkiye gir dedi ona dikkat etmeye çalıştık

Kızlar merhaba 10 günlük gecikmem vardı 5 günlük gecikme oldugu gün kan vermiştim 0 çıkmıştı 5 gün sonra doktora söktürücü yazması için gittiğimde tekrar test yapıldı vee sonucum Allah tarafından 16.66 çıktı geç döllenme olmuş 😍 şimdi birazdan tekrar kan vermeye gideceğim kan sonucum çıktığında erken gebelik testi yapmıştım resmini ekliyorum bugün birde normal kaset test yaptım bi bakarmısınızz sizce değerim yükselmişmidir çok korkuyorum 2 tane kimyasal gebeliğim var yazarsınız çok sevinirim❤️
Evet canım artmıştır ama yine de en iyi kanda belli olur

Kızlar siz bu kan testlerini 2 günde bir nasıl yaptırıyorsunuz ya :KK70: etrafımdaki tüm özel hastaneleri aradı hepsi önce doktor muayene edecek diolar :/ aile hekimine verdiğim test de 2 gün sonra çıkıyor. İlla özel labaratuvarlara mı gitmek gerek?
Bende özel de yaptırdım negatif cıkmıstı tabiki ama doktor muayenesi istiyor musunuz die sordu hayir deyince direk kan tahlili olarak girdi sisteme bence biraz para tuzağı yaptiklari

Kızlar selam duphaston kullanıyorum, hamile değilsem onu bırakmak için gebelik testi yapayım dedim. Predictor early ile yaptım, adet öncesi 1 ya da 2. gün, düzensiz olduğu icin net söyleyemiyorum. Cok cok silik bir çizgi var bu da artık kontrol cizgisidir degil mi , bosa ümitlenmek istemiyorum
Evet canım bi çizgi var hayırlısı olsun kan ver istersen

Kaç aydır deniyorsunux bu ay diğer aylard
9 ay oldu
Ama arada hsg cekimi ve sonrasında rahim perde operasyonu geçirdim
Ondan sorna 6ay
Bu ay için adet olunca gel dedi doktor tüp bebeğe başlayacaktık
Tüp bebek var nasılsa diye çok ustelemedim
Doktor sadece adetin 10 12 14 16 18 20. günü ilişkiye gir dedi ona dikkat etmeye çalıştık
çok sevindim sizin adınıza

Ablam yıldızname baktırdı şimdi.. Morali bozuktu.. Kadının 3 harflileri varmış.. Ben ilk defa böyle bir konuşmaya şahit oldum.. Kadın bana sen kısır değilsin ama doğal yoldan çocuğun olmayacak yardımcı üreme teknikleri ile inş ikizlerin olacak dedi😳 Ben aileme tüp bebeği söylemedim. Şimdi bunu da derse diye de ödüm koptu😅
Günaydın
Ben bunu yeni gördüm 😁
Ablana mı demiş? Anlayamadım ?

Günaydın kuzularım 13.gündeyim artık biliyorsunuz sona yaklaştık🙈😂
2 gün sonra beklenen regl günüm 15 aralık gecesi.
İnşallah değerlerim güzelce artarsa gelmeyecek🙏🏻
Bugün test düne göre daha pembe hatta kameraya bile yansıtabildim bu sayede. 🧿

Canım benım testlerimi takip etmiyor musun? Adet tarihim 15 aralık 2-3 gündür pozitif cıkıyor🤗
Sağlıkla kucağınıza alın belirtiniz var mıydı o yüzden mi erken yaptınız yoksa dayanamayıp mı:)
benimde bat 15 i ayın 11 inde kahve lekelenme oldu onun dışında bir iki gün kasık batması oldu
şimdi hiç bir belirtim yok negatif çıkçak diye test yapmak istemiyorum :(

çalışanlar için bu çok mümkün değil canım :)
Bende calisiyorumda ise yakın bir yer var oraya gidiyorum da yakında yoksa zor tabi
Bugün doktor geç geldi işe geç kaldım :(
Ama hani hastane işi ya bu iş yeriniz belki izin verir amiriniz ile konusursani kan testi vereceğim diye belki izin verir

Evet hissettim🙈 rahmimde batmalar olmuştu hatta cok garipti sanki orda bir şeyler oluyor gibiydi cok gergindi orası ve sürekli hafif hafif sızlıyordu. Anlamıştım aslında o anda☺️🤭 ve benım göğüs uçlarım ilk defa iğne batmış gibi sızlıyordu
Bu batma olayı çok büyük çoğunlukta oluyor . Bende hiç yok :( Bu ayda olmayacak sanırım :(

SAĞLIK OCAKLARINDA NEDEN YAPTIRMIYORSUNUZ? bende nurada olan doğum hastanesine 45 tl ye direk yaptırıyordum , ama artık sağlık ocağında sabah veriyorum
Canım benim sağlık ocağım 8 den sonra kan almıyor ben oğlumu sabah okula götürüyorum birde 2 gün sonra geliyor sonuç kü ben istanbuldayım bağlı olduğum sağlık ocağının laboratuvarı Antalya çok ilginç maşesef.

Bende calisiyorumda ise yakın bir yer var oraya gidiyorum da yakında yoksa zor tabi
Bugün doktor geç geldi işe geç kaldım :KK43:
Ama hani hastane işi ya bu iş yeriniz belki izin verir amiriniz ile konusursani kan testi vereceğim diye belki izin verir
kız zaten yöetici benim kendi kendime mi vareyim :D mesai 8,3 da baslıyor sağlık ocagı 8 da acılıyor zaten. Onu geçtim bağlı olmadığın sağlık ocagı bakıyormu

Back