Bence var gibi kan vermelisinKızlar selam duphaston kullanıyorum, hamile değilsem onu bırakmak için gebelik testi yapayım dedim. Predictor early ile yaptım, adet öncesi 1 ya da 2. gün, düzensiz olduğu icin net söyleyemiyorum. Cok cok silik bir çizgi var bu da artık kontrol cizgisidir degil mi , bosa ümitlenmek istemiyorum
Kun Fe Yekun ( Ol der ve olur )Canımmmmm çok heyecanlıyııııımRabbimin mucizesi gerçektendee Allahım sen ne büyüksünnn İsteyen herkese nasip olsun inşallah
Ya varsa?Eşim aklıma giriyo yoktur diye olsa testte çıkardı diyo
Canım benım testlerimi takip etmiyor musun? Adet tarihim 15 aralık 2-3 gündür pozitif cıkıyorHanımlar adetten önce kaset test yapip pozitif çıkan varmi ya ben test yapmak için sabirsizlaniyorum
Yaa ne güzel allah sag Salim kucağına almayi nasip etsin benim bata 8 gün var test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum bir yandan da negatif cikmasindan korkuyorumCanım benım testlerimi takip etmiyor musun? Adet tarihim 15 aralık 2-3 gündür pozitif cıkıyor
amin insallah. Bu cuma adet olmam gerekiyor, bir yandan da sabredemiyorum. Bugün yumurtlamanın 10. günü test yapsam çıkar mı bilmiyorum. Sen birşeyler hissettin mi, şu meşhur batma, ağrı vs. ?teşekkür ederimmmm
Allah sağlıkla kucagıma almasınıda nasip eder inşallah ilk köprüyü geçtik çok şükür
Sizede nasip olsun en hayırlı zamanda
Regl oldum zatenYa varsa?
Bende de migren var tüp bebek için doktor ilaç içme dedi Cok zorda kalırsan belki işte en basit ağrı kesici dedi ben agriyinca dayanmaya calsitim.
Karar sizin
Çok şükür kuzummmmm çok şükürrr inşallah hayırlı haberlerimi vermeyi nasip eder rabbimKun Fe Yekun ( Ol der ve olur )Dualarının karşılığını elbette alacaktın baktım rabbim duymuş sesini
Yaz tabiibekliyoruz muhteşem haberleriniiÇok şükür kuzummmmm çok şükürrr inşallah hayırlı haberlerimi vermeyi nasip eder rabbimkan sonucum çıkınca hemen yazcam inşallah
Evet hissettimamin insallah. Bu cuma adet olmam gerekiyor, bir yandan da sabredemiyorum. Bugün yumurtlamanın 10. günü test yapsam çıkar mı bilmiyorum. Sen birşeyler hissettin mi, şu meşhur batma, ağrı vs. ?
Hayirlisi olsunRegl oldum zaten
Bunlar bende yokEvet hissettimrahmimde batmalar olmuştu hatta cok garipti sanki orda bir şeyler oluyor gibiydi cok gergindi orası ve sürekli hafif hafif sızlıyordu. Anlamıştım aslında o anda ve benım göğüs uçlarım ilk defa iğne batmış gibi sızlıyordu
Kısmet bakalım artık iyice umudumu kaybetmeye başladım ama Allahtan umut kesilmezHayirlisi olsun
İnşallah bir sonraki ay mutlu haber alirsiniz
SAĞLIK OCAKLARINDA NEDEN YAPTIRMIYORSUNUZ? bende nurada olan doğum hastanesine 45 tl ye direk yaptırıyordum , ama artık sağlık ocağında sabah veriyorumValla canım ben de özelde yaptırdım doktor istemese de ben kendi isteğimle yaptırmak istiyorum dedim 150 lira ödeyip ilk öyle yaptırdım sonrakileri doktora yazdırdım. Hatta doktorumun olduğu hastane olduğu İçin bir kez de dedim doktor test istedi ama testi daha yazamadı müsait değil şuan dedim onlarda doktora biz yazdırırsan dediler 30 lira verdim öyle yaptırdım. Yakın özel kab aradım 170 lira demişlerdi hastane daha ucuzdu
Aynen Allah'tan umut kesilmez lütfen üzülmeyinKısmet bakalım artık iyice umudumu kaybetmeye başladım ama Allahtan umut kesilmez
Gebesiniz çok net çıkmış kaç aydır deniyorsunuz buna farklı bir şey yaptınız mı acabaAy inşallah boş kimyasal değildir. bebiş vardir.
Eşim birkaç gün sonra iş için gidecek tüp bebek deneyecektik adet olunca
Bossa bu deneyemeyecegiZ demektir
Dün adet günüydü. Dün olmadım ama kaşığım ağrıyor
Mide bulantısı koku hassasiyeti yok
Göğüs hassasiyeti de yok. Normaldir inşallah buda.
Bebişlerimiz olur hepimizin inşallah bu ay
Bende aile hekimliğinde yaptırıyorum sabah gidip enfazla muayene ücreti keserler diyorumSAĞLIK OCAKLARINDA NEDEN YAPTIRMIYORSUNUZ? bende nurada olan doğum hastanesine 45 tl ye direk yaptırıyordum , ama artık sağlık ocağında sabah veriyorum
Hayırlı olsun kaç aydır deniyorsunuz bunay farklı olarak ne yaptınız acabaKızlar bata 2 gün var denemek için lh testi yaptım t çizgisi kopkoyu çıktı örnek olsun diye atayım istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?