Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence var gibi kan vermelisin

Hanımlar adetten önce kaset test yapip pozitif çıkan varmi ya ben test yapmak için sabirsizlaniyorum

Canım benım testlerimi takip etmiyor musun? Adet tarihim 15 aralık 2-3 gündür pozitif cıkıyor
Yaa ne güzel allah sag Salim kucağına almayi nasip etsin benim bata 8 gün var test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum bir yandan da negatif cikmasindan korkuyorum

teşekkür ederimmmm
Allah sağlıkla kucagıma almasınıda nasip eder inşallah ilk köprüyü geçtik çok şükür
Sizede nasip olsun en hayırlı zamanda
amin insallah. Bu cuma adet olmam gerekiyor, bir yandan da sabredemiyorum. Bugün yumurtlamanın 10. günü test yapsam çıkar mı bilmiyorum. Sen birşeyler hissettin mi, şu meşhur batma, ağrı vs. ?

Kızlar 6 Aralıkta iğne olmuştum iğne bugün test yapmaya başladım çook silik çizgi çıktı iğne etkisi yarın geçer gibi duruyor

amin insallah. Bu cuma adet olmam gerekiyor, bir yandan da sabredemiyorum. Bugün yumurtlamanın 10. günü test yapsam çıkar mı bilmiyorum. Sen birşeyler hissettin mi, şu meşhur batma, ağrı vs. ?
Evet hissettim rahmimde batmalar olmuştu hatta cok garipti sanki orda bir şeyler oluyor gibiydi cok gergindi orası ve sürekli hafif hafif sızlıyordu. Anlamıştım aslında o anda ve benım göğüs uçlarım ilk defa iğne batmış gibi sızlıyordu

Bunlar bende yok
Sadece karnimda birşeyler oluyor gibi

SAĞLIK OCAKLARINDA NEDEN YAPTIRMIYORSUNUZ? bende nurada olan doğum hastanesine 45 tl ye direk yaptırıyordum , ama artık sağlık ocağında sabah veriyorum

Gebesiniz çok net çıkmış kaç aydır deniyorsunuz buna farklı bir şey yaptınız mı acaba

SAĞLIK OCAKLARINDA NEDEN YAPTIRMIYORSUNUZ? bende nurada olan doğum hastanesine 45 tl ye direk yaptırıyordum , ama artık sağlık ocağında sabah veriyorum
Bende aile hekimliğinde yaptırıyorum sabah gidip enfazla muayene ücreti keserler diyorum
Sigortanız varsa aile hekimliğinde gidin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…