Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan pozitif çok şükür canım şuan her dakka açlık hissim azaldı 4+6 gün bugün doktor kontrolüm var inşallah güzel devam eder. İnşallah sen de pozitif görürsün
Yaaaa ne güzel maşallah Allah nazardan korusun inşallah sağsalim kucağına almak nasip olsun süreci Bi anlatır mısın kısaca

Bende ablama dedim.. Muska diyorsa yazılı olmalı evi talan et.. Bakalım..Hiç bilmediğimiz anlamadığımız mevzular

Erken gebelik testi mi yapmalıyım peki

- Janna - deneyimli arkadasimiz normal kasette de çıkar dimi

Cevaplarınızı bekliyorum
Canım şimdi tam emin değilsen ilk önce bir predictor early patlat ama bak bu cok önemli marka predictor early olmalı diğer muadillerinden değl… 2.8 betayı ölçtü resmen ben hala şoktayım
Sonrada artımedin kaset testlerinden patlat derim

Günaydın kuzularım 13.gündeyim artık biliyorsunuz sona yaklaştık
2 gün sonra beklenen regl günüm 15 aralık gecesi.
İnşallah değerlerim güzelce artarsa gelmeyecek
Bugün test düne göre daha pembe hatta kameraya bile yansıtabildim bu sayede.

Eklentiler

• ED4E9671-7A05-4196-81AA-B872142D58AB.jpeg
    65,7 KB · Görüntüleme: 98
Çok şükür giderek artıyor canım arada ovü testiylede bakıyormusun?

Guydinlaarr
Bende iğne dahil 15. Gün deyim bu sabah yine kaset test yaptım. 8 buçukta da kan vermeye gideceğim, bana şans dileyin tedirginim. Üst üste çok kan aldırdığı için en son kan verirken kolum morardigi için damarı bulamadılar ağladım açıdan kivrandim başka hemşire gelip zor damar buldu

Öyle dandik bir testi kimse laboquick marka kullanmasın kaset testte

Günaydın arkadaşlar bugün takvime göre 4+6 yum öğlen doktor randevum var inşallah kese görürüz ya çok endişeliyim. Bugün kimler doktora gidiyordu? Hepimiz güzel sonuç alırız inşallah
Gunaydin canım daha çok küçük şimdi görünmese de stres yapma olur mu güzel haberler al insallah

Oyyy kurban olurum minnosasağlıkla gelsin inşallah bebitommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…