- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
4+6 dediğiniz nedir acaba?Günaydın arkadaşlar bugün takvime göre 4+6 yum öğlen doktor randevum var inşallah kese görürüz ya çok endişeliyim. Bugün kimler doktora gidiyordu? Hepimiz güzel sonuç alırız inşallah
Yaaaa ne güzel maşallah Allah nazardan korusun inşallah sağsalim kucağına almak nasip olsun süreci Bi anlatır mısın kısacaŞuan pozitif çok şükür canım şuan her dakka açlık hissim azaldı 4+6 gün bugün doktor kontrolüm var inşallah güzel devam eder. İnşallah sen de pozitif görürsün
Bende ablama dedim.. Muska diyorsa yazılı olmalı evi talan et.. Bakalım..Hiç bilmediğimiz anlamadığımız mevzularMalesefki boyle şeyler varmis. çocukken misafirliklerde anlattiklarlardi.
. Çok duydum büyü yapılmış diye hatta 2 si bozuldu 3.ye kardeşine yapılan senide etkilemiş bozulmaz demişler ki hala bekar .
Okadar görücü gelmesine rağmen bekar.
Malesef ki günahta olsa böyle şeyler varmis.
Hatta genç kızken. Bilmediğim insanın verdiğini yeme sunun verdigini yeme etme onda o tarz işler falan diye uyarirlardi.
Allah korusun saklasın hepimizi yuva yıkmak için bile yapanlar varmış.
Evin içinde olmadık eşya içlerinde çamaşır içlerinde filan muska değişik yazılmış yazı vs varmı bir arayin derim.
Erken gebelik testi mi yapmalıyım peki
Canım şimdi tam emin değilsen ilk önce bir predictor early patlat ama bak bu cok önemli marka predictor early olmalı diğer muadillerinden değl… 2.8 betayı ölçtü resmen ben hala şoktayımCevaplarınızı bekliyorum
Canım yani 4 hafta 6. Gündeyim4+6 dediğiniz nedir acaba?
Çok şükür giderek artıyor canım arada ovü testiylede bakıyormusun?Günaydın kuzularım 13.gündeyim artık biliyorsunuz sona yaklaştık
2 gün sonra beklenen regl günüm 15 aralık gecesi.
İnşallah değerlerim güzelce artarsa gelmeyecek
Bugün test düne göre daha pembe hatta kameraya bile yansıtabildim bu sayede.
Allahin izniyle yukswlik canim endise etmeCuma beta 112 idi ama doktor takip edelim bazen kimyasal oluyor dedi buradaki yorumlarida okuyunca korktum .
Bugün gidebilirsen bugün gidemezsem yarın gidip kan verecem tekrardan.
Iyice belirginlesmisGünaydın kuzularım 13.gündeyim artık biliyorsunuz sona yaklaştık
Elimde hiç ovulasyon testi yok canım o yüzden bakamıyorumÇok şükür giderek artıyor canım arada ovü testiylede bakıyormusun?
Öyle dandik bir testi kimse laboquick marka kullanmasın kaset testteGuydinlaarr
Bende iğne dahil 15. Gün deyim bu sabah yine kaset test yaptım. 8 buçukta da kan vermeye gideceğim, bana şans dileyin tedirginim. Üst üste çok kan aldırdığı için en son kan verirken kolum morardigi için damarı bulamadılar ağladım açıdan kivrandim başka hemşire gelip zor damar buldu Eki Görüntüle 2968894
Gunaydin canım daha çok küçük şimdi görünmese de stres yapma olur mu güzel haberler al insallahGünaydın arkadaşlar bugün takvime göre 4+6 yum öğlen doktor randevum var inşallah kese görürüz ya çok endişeliyim. Bugün kimler doktora gidiyordu? Hepimiz güzel sonuç alırız inşallah
Lisede iken bir arkadasim eski kasetler var ya onun içinde bulmuş bir tanıdığı öyle anlatmıştı. En akla gelmeyecek yerlerde baksın bakarsa.Bende ablama dedim.. Muska diyorsa yazılı olmalı evi talan et.. Bakalım..Hiç bilmediğimiz anlamadığımız mevzular
AA tmam:)Canım yani 4 hafta 6. Gündeyim
Amin inşallah simdi teste geldim ins yükselmiştirAllahin izniyle yukswlik canim endise etme
Maşallah bayaga belirginGünaydın kuzularım 13.gündeyim artık biliyorsunuz sona yaklaştık
Ne zaman çıkacak sonuç ayy yaz bekletmeAmin inşallah simdi teste geldim ins yükselmiştir
İnsallah senınde artısın cok güzel olacak icini ferah ttut canımMaşallah bayaga belirgin
Hadi inşallah
Oyyy kurban olurum minnosaGünaydın kuzularım 13.gündeyim artık biliyorsunuz sona yaklaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?