Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa senı bu yöne yonlendırene bak ınanıyorım ki senınde guzel haberlerını alıcaz yakında bu ıstek heycan cok baska bısey Allah ıc gudusel olarak verıyor kadınlara ıste umut olmasa nasıl yasarki insan

Evet hatta bilgilendirme kağıdında da yazıyordu 1 hafta ilişki yasak, 1 ay korunun diye bende şaşırdım
Ben de şaşırdım canım yani benim doktorum baya şansın arttı kafan rahatladı artik stres falan yapma iyi degerlendir dedi özellikle sormuştum ben de, antibiyotiği de gebe kullanımına uygun olanlardan yazmıştı o yüzden korunmadım ben

Kesinlikle öyleinşallah bende tadarım bu mutluluğu

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırız canım

Merhabalar benide listenıze ekleyebılırmısınız sakıncası yoksa eger :) sürecinizde yanunızda olmak ısterım bat15 aralık bugunkı beta8.41 cıktı ınsallah saglıkla ılerler

Bende bu ay laparoskopi oldum HİDROSALPENKS vardı sol tüpüm alındı sağ tüpüm açık başka da sorun yok. Ameliyattan sonra bi adet geçirdim ama hayatımda ilk defa göğüs ve karın ağrısız bi adet geçirdim hatta kendimden şüphe ettim hamile miyim acaba diye çok düşündüm şimdi diğer adeti bekliyorum bakalım inşallah hamileyimdir ya Allah'ım isteyen herkese versin inşallah

Bende de gene mantar tekrar etti herhalde ne olcaz böyle bilmiyorum

Reglme 2 gun var daha gecen aya kiyasla bu gunlerde negatifti simdi elimde daha net kameradan bi sekilde cekmeye calistim benim kamera kalitem kotu galiba anca bu kadar gosteriyor bi bakin nedir ne degildir ben mi gormek istedigimi goruyom
Kız pozitif işde çok şükür kendini korkutma artık. Tebrik ederim çok dikkat et kendine hamile değişimdir diye ağır işlere girişme dinlen bol su ceviz folik et sebze meyve

Kız pozitif işde çok şükür kendini korkutma artık. Tebrik ederim çok dikkat et kendine hamile değişimdir diye ağır işlere girişme dinlen bol su ceviz folik et sebze meyve
Yok bu sefer tutunmasi icin elimden geleni yapicam kucagimiza alalim artik ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…