Reglme 2 gun var daha gecen aya kiyasla bu gunlerde negatifti simdi elimde daha net kameradan bi sekilde cekmeye calistim benim kamera kalitem kotu galiba anca bu kadar gosteriyor bi bakin nedir ne degildir ben mi gormek istedigimi goruyom
Bebeğimm nasıl güzel bir görüntüReglme 2 gun var daha gecen aya kiyasla bu gunlerde negatifti simdi elimde daha net kameradan bi sekilde cekmeye calistim benim kamera kalitem kotu galiba anca bu kadar gosteriyor bi bakin nedir ne degildir ben mi gormek istedigimi goruyom
Ayyy insallah insallah hepimizin olsun tek dilegim duam bu zatenBebeğimm nasıl güzel bir görüntühayırlı olsun. banada dua et olurmu?? Normal kaset test mi yaptın benimde yarın 3 gün kalcak bende mi yapsam
Deme oyle bende dedim valla yol boyu kendime kizdim hic akillanmiyon aklin yok diye hic ummuyodum insallah seninde tez zmanda olurçokkk iyi görünüyorr benimde 2 günüm var ve gözlerim yoruldu sabahtan beri tek çizgiyi inceliyorum belki ikinciyi görürüm diye
İnşallah canım.Amin umarım bu sefer ki tutar bakalımzaten duyduma göre yılbaşıdan sonra aşılama vs zam geliyomuş ben milletin yalancısıyım ne kadar doğru bilmiyorum umarım zam gelmez
Rabbim bekleyeb herkese ve banada nasip etAyyy insallah insallah hepimizin olsun tek dilegim duam bu zatennormal kaset yaptim kuzum yine cikar varsa diye hemen cikti zaten basta bi firtlattim testti yine gormek istedigimi goruyorum diye meger oyle degilmis neyse sevinmicem yarin sevinirim
Ay etmem mi sende dua et insallah benimledir aklima kalbime ses geciremiyorum yine ayni sey olcak diye bakalim hakkimizda hayirlisi olsun Rabbim isteyene 2iz 3üz versin hemdeRabbim bekleyeb herkese ve banada nasip etİsmim merve dua edersen sevinirim kuzum
Amin inşallahHayırlısı olsun kuzumm
Mutlaka buraya yazbenim bat 10 doktorda her nekadar ogün kan ver desede dayanamayıp bu aksam kan yaptırabilirim
Yok hamile değilim yani sanmiyorumHamileysen aşı bi şey yapmasın bi doktora danış öyle vurdur o aşıyı
Canım adım merve dua edermisşn banadaKızlaarrrr kan verdim bugün netleşti artık şükür, haftaya pazartesi ultrason bakacak keseyi görürüz dedi doktorDarısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah
Yazmammı canım direk burya yazıxqm ben yazanlardan hep destek aldımMutlaka buraya yaz
Ederim tabiki canım benimCanım adım merve dua edermisşn banadaBelirtilerin nelerdi
Valla geçen ay klomen den kist oluşan çok kişi vardıKızlar doktordan çıktım doktor ilacı değiştirdi femera kullanıyordum klomen verdi bu sefer klomen daha mı iyi büyütüyor bana bilgi verir misiniz
Gecikti mi adet test yaptın mıBenide ekleyin bende hamiş olmak istiyorum bat 2 aralıktı ama bakalım hayırlısı
Hayirli olsun kucagina almayi nasip etsin rabbimKızlaarrrr kan verdim bugün netleşti artık şükür, haftaya pazartesi ultrason bakacak keseyi görürüz dedi doktorDarısı isteyen bekleyen herkesin başına inşallah
Amin çok teşekkür ederimHayirli olsun kucagina almayi nasip etsin rabbim
Ayni ben ☺Ederim tabiki canım benimBenim idrar testi yapmadan 1 hafta öncesinde kasıklarımda batma ve ağrı bi de bel ağrım çok oldu. Göğüslerime dokununca sızlama ve damar belirginleşmesi oldu. Bi de iştahım çok açıldı bu kadar kuzu
Canım gayet pozitif bu sen belirtilerin neler cabuk onlardan bahsetReglme 2 gun var daha gecen aya kiyasla bu gunlerde negatifti simdi elimde daha net kameradan bi sekilde cekmeye calistim benim kamera kalitem kotu galiba anca bu kadar gosteriyor bi bakin nedir ne degildir ben mi gormek istedigimi goruyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?