- 4 Kasım 2016
- 115
- 253
- 103
kuzumm aklımdasın adım merve ne olur dua edin olur mu
Ah stresle baş edebilsem belki bu zamana olurdu, sürekli kafamda tuttu mu tutmadı mı tutmadıysa niye tutmadı.Stres yapmamak İçin ne yapıyorsun ben ne kadar düşünmeyeceğim desem de yapamıyorum
Sor canım muhakkak ama inşallah bir sonraki ağa kalmayacak bu ayda alırsın güzel haberini Allah’ın izniyle. Eve geldim avakado nar yedim :) daha be yapabilirim bilmiyorum hayırlısı olsun.iğneden sonraki 14. Gün ne zaman senin?
İlacı adetin 3.günü baslatıyorlar büyümezse bu ay vermez. Ama sen bi daha kontrol ettir yumurtanı canımO zaman ben çarşamba günü gideceğim sanırım ilaç verecek
Benimde 11 Aralık yeni evli ve tecrübesiz olduğum için pek yorumlara katılmıyorum ama sizi hep okuyorum,, ben de dayanamadım normal test yaptım sonuç negatif çıktı tabiki.. Adet günüme kadar bekliycem galiba. Siz erken gebelik testi falan düşünüyor musunuzBat 11 olanlar ne zaman test yapacaksınız sanırım ben cumartesiye kadar dayanamayacağım
Insallah guzel haberlerini alirizkuzumm aklımdasın adım merve ne olur dua edin olur mu
Zaten orası bakıyor canımHerkes merhaba kızlar bu ay ilk defa hayıt tohumunu suyunu içiyorum inşallah bu ay hayırlı haberler alırız geçen ay bende krem gibi akıntı vardı vajina mantarı dan dolayı korkuyorum hiç bir kaşıntı yanma yok koku da yok sadece krem akıntım var kadın doğuma randevu aldım yarın için ama kadın doğuma jinekoloji de randevu buldum vajina mantarı bakarım bu kadın doğuma ve jinekoloji bölümü
2021 bitmesen gelsin bir güzel haberBen tüp bebeğe başladım. Operasyon saatim ona göre belirlendi. Herhangi birşey tüketmem yasakİnş güzel kaliteli yumurtalar toplanır. Bu hafta size tüpçük bilgisi vereceğim :)
Evet bir de normal düzende beklemek ok ama iğne vs ekstra şeyler yapınca insan daha çok beklentiye giriyor sanırım.Ah stresle baş edebilsem belki bu zamana olurdu, sürekli kafamda tuttu mu tutmadı mı tutmadıysa niye tutmadı.Dayanamıyorum da öğrenmek istiyorum bir an önce, belki yarın akşam kan veririm sıkıldım artık idrar testlerinde negatif görmekten. Bugün iğnenin 10. Günü canım cuma 14. Gün pazar da regl tarihi gösteriyor uygulama
Bende Perşembe günü baktircam âdetin 21 günü o gün oluyor çünküBurda mı buluştuk şimdi de
Heyecanlı bekleyiş devam ediyor.
- Janna - progesteron baktıracak mısın bugün? Bir de usg kontrolü neden yaptırmıyorsun?
Yapmayı düşünmüyorum doktor aşılama dedi 2 aydır erteliyorum öyle saldık bakalım. Hem maddi açıdan sıkıntılı dönemdeyiz hemde sanırım yoruldum artıkBat 11 olanlar ne zaman test yapacaksınız sanırım ben cumartesiye kadar dayanamayacağım
Dimi yani niye gidip onu baktırıyım ki gider hcg baktırırım o zaman bende anlamadmEvet canım ben deejce gibi biliyorum. Hatta bana çok alakasıniz bir zamanda progesteron LH falan bakmıştı doktor ben de o zaman öğrenmiştim. Adet olacağım gün gider test yaparsın daha iyi
O zaman inşallah büyürİlacı adetin 3.günü baslatıyorlar büyümezse bu ay vermez. Ama sen bi daha kontrol ettir yumurtanı canım
Canım ben klomen.kullandim.ilk.asilamam da beş gün büyümüştü, bu ay da klomen kullandım sonrasında iki de fostimon iğne onuda ilerde devletten iğneli aşılama.sarti olduğu için istedim.Kızlar doktordan çıktım doktor ilacı değiştirdi femera kullanıyordum klomen verdi bu sefer klomen daha mı iyi büyütüyor bana bilgi verir misiniz
Benide ekleyin bende hamiş olmak istiyorum bat 2 aralıktı ama bakalım hayırlısıValla bizimki hayal gibi bişey sonra inşallah hayaldi gerçek oldu deriz inşallah allahım amin
Bana hap olarak verdi ayın 15 de de kontrol var aşılama günü kararlaştırılacak benim 2.aşılamam olacak bakalım umarım tutar udi hindi yağını da denicem bi döllenmeye fayda olsun diye aşılama oldumda bu siteye çok girmicrm burda stres oluyo insan onun oldu sebeplerimiz aynı benim neden olmadı diyor insan ister istemez bu da olmazsa zaten bende kendi kendime deünicem ilaç ve çatlatma ile tüp bebeğe imkanım yok çünkü çok pahalı 20 bin den aşağı değilCanım ben klomen.kullandim.ilk.asilamam da beş gün büyümüştü, bu ay da klomen kullandım sonrasında iki de fostimon iğne onuda ilerde devletten iğneli aşılama.sarti olduğu için istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?