Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah stresle baş edebilsem belki bu zamana olurdu, sürekli kafamda tuttu mu tutmadı mı tutmadıysa niye tutmadı. Dayanamıyorum da öğrenmek istiyorum bir an önce, belki yarın akşam kan veririm sıkıldım artık idrar testlerinde negatif görmekten. Bugün iğnenin 10. Günü canım cuma 14. Gün pazar da regl tarihi gösteriyor uygulama

Bat 11 olanlar ne zaman test yapacaksınız sanırım ben cumartesiye kadar dayanamayacağım
Benimde 11 Aralık yeni evli ve tecrübesiz olduğum için pek yorumlara katılmıyorum ama sizi hep okuyorum,, ben de dayanamadım normal test yaptım sonuç negatif çıktı tabiki.. Adet günüme kadar bekliycem galiba. Siz erken gebelik testi falan düşünüyor musunuz

Herkes merhaba kızlar bu ay ilk defa hayıt tohumunu suyunu içiyorum inşallah bu ay hayırlı haberler alırız geçen ay bende krem gibi akıntı vardı vajina mantarı dan dolayı korkuyorum hiç bir kaşıntı yanma yok koku da yok sadece krem akıntım var kadın doğuma randevu aldım yarın için ama kadın doğuma jinekoloji de randevu buldum vajina mantarı bakarım bu kadın doğuma ve jinekoloji bölümü

Zaten orası bakıyor canım

Kızlar doktordan çıktım doktor ilacı değiştirdi femera kullanıyordum klomen verdi bu sefer klomen daha mı iyi büyütüyor bana bilgi verir misiniz

Ben tüp bebeğe başladım. Operasyon saatim ona göre belirlendi. Herhangi birşey tüketmem yasak İnş güzel kaliteli yumurtalar toplanır. Bu hafta size tüpçük bilgisi vereceğim :)
2021 bitmesen gelsin bir güzel haber
Kusura bakma canım süreci çok detay bilmediğim için vermişim teyzeler gibi şunu bunu ye telkinlerini
Evet bir de normal düzende beklemek ok ama iğne vs ekstra şeyler yapınca insan daha çok beklentiye giriyor sanırım.

Bat 11 olanlar ne zaman test yapacaksınız sanırım ben cumartesiye kadar dayanamayacağım
Yapmayı düşünmüyorum doktor aşılama dedi 2 aydır erteliyorum öyle saldık bakalım. Hem maddi açıdan sıkıntılı dönemdeyiz hemde sanırım yoruldum artık

Evet canım ben de ejce gibi biliyorum. Hatta bana çok alakasıniz bir zamanda progesteron LH falan bakmıştı doktor ben de o zaman öğrenmiştim. Adet olacağım gün gider test yaparsın daha iyi
Dimi yani niye gidip onu baktırıyım ki gider hcg baktırırım o zaman bende anlamadm

Kızlar doktordan çıktım doktor ilacı değiştirdi femera kullanıyordum klomen verdi bu sefer klomen daha mı iyi büyütüyor bana bilgi verir misiniz
Canım ben klomen.kullandim.ilk.asilamam da beş gün büyümüştü, bu ay da klomen kullandım sonrasında iki de fostimon iğne onuda ilerde devletten iğneli aşılama.sarti olduğu için istedim.

Canım ben klomen.kullandim.ilk.asilamam da beş gün büyümüştü, bu ay da klomen kullandım sonrasında iki de fostimon iğne onuda ilerde devletten iğneli aşılama.sarti olduğu için istedim.
Bana hap olarak verdi ayın 15 de de kontrol var aşılama günü kararlaştırılacak benim 2.aşılamam olacak bakalım umarım tutar udi hindi yağını da denicem bi döllenmeye fayda olsun diye aşılama oldumda bu siteye çok girmicrm burda stres oluyo insan onun oldu sebeplerimiz aynı benim neden olmadı diyor insan ister istemez bu da olmazsa zaten bende kendi kendime deünicem ilaç ve çatlatma ile tüp bebeğe imkanım yok çünkü çok pahalı 20 bin den aşağı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…