Cok teşekkürler cnm yanıtın için, İstanbul tup bebek merkezinde Aret beyde 2,5 sene tedavi gördüm, ignesiz tedavi uyguluyordu klomenle ama benim yalnız klomenle yumurtalarim buyumuyordu o da ısrarla iğne vermiyordu cok zorladigim rica minnet iğne kullandığım aylardan toplanan yumurtalarim oldu, o kadar hastası cok ki, iğne vermeyince yumurtam büyüyor verince buyuyor diye bizzat yaşamama rağmen hastaya özel tedavi uygulaması ve 2,5 senem klomenle boşa geçen aylar arada da biriktirdiğim 6-7 embriyo ile geçti, akillandim ama çok geçti, 2,5 sene kesintisiz aldığım klomen kistler yapmış 4 ay adet goremedim, o sırada merkezde halimi gören başka bir doktora geçtim son 6 aydır onunla iki kez opu yaptirdim ama tabi yumurtalarim çok çok azaldı, doktorum da artık kaliteli embriyo bulmamız çok zor daha para harcama dedi bana, gecmis aylarda çok takviye kullandim, transferler nedeniyle ara verdim, eger benim yaşlarımda kaliteli yumurta elde edebilenler varsa diye arayistayim. Insallah canim guzel sonuçlar al bizlere umut ol, güzel haberlerini okuyalım, bu yolda yürüyen herkes için dileğim emeklerimiz boşa çıkmasın, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..