ben baslamak istiyorm dedim. randevu veriliyormus.Canım nasıl oluyor devletten giris.gidip direk tup bebek yapmak istiyorum diyebiliyormuyuz.cunku ben bikez aşılama oldum.3yillik evliyiz üç yıldır yok bebek.3 kimyasal gebelik var.yumurta rezervi ve kalitesi azlığı var cunku.simdi bitane tup bebek tedavisi gordum ozelde.ama bir yumurtam var sadece opude.bilmiyorum beklemedeyiz.dollenip tutunur inşallah bana mucize olur. Ama her ihtimali düşünüyoruz. Ondan sordum ege unide hemen tup bebeğe başlayabilir miyiz
Canım ama şart var münif aşılama yapilma sarti.senin sorun neydi.doktorla görüşmen oldu mu ege unideben baslamak istiyorm dedim. randevu veriliyormus.
Canım ama şart var münif aşılama yapilma sarti.senin sorun neydi.doktorla görüşmen oldu mu ege
3 aşılama şartı varmı canım tupden onceben baslamak istiyorm dedim. randevu veriliyormus.
eğer gebelik varsa hemen kan tahlili yaptırabilirsin. Yani benim ilk düşükte anlamak mümkün değildi çok hızlı oldu bebe olduğumu öğrendim ve düşürdüm o denli ama ikincide hemen baktı zaten doktor hatta transferin 5. Gününe kadar hergün kan verdim 5. Günü çıktı ve başladı ama ne yazıkki onu düşürdüm erken kullanmayı demedik gebelik olmadan bu seferde alerji oldum. Oğlumda ttansf3r günü hemen başladık ilk 3 gün zor geçti halsizlik yaptı sonra normale döndü ve doğurdum. Aslında doktorum elimden gelen herşeyi yaptı sayesinde bi evlâdım var.doktordan yana gönlüm çok rahatBende çok merak ediyorum aslında.benimde bu ay transferim var.acaba hamile kaldıktan hemen sonra bir test yapılıp anlaşılamıyor mu bu kan pıhtılaşması?illa bebeği kaybetmek öi gerekiyor anlaşılması için bu doktorları anlayamıyorum
şaçma değil canım. gebelik pıhtılaşması gebe kalmadan anlaşılmıyor ne yazıkki adı üstünde gebelik pıhtılaşması. Öyle ard arda düşükler olması da gerekmiyor trasfer günü hemen başlayabilirsin iğneye eğer istersen söyle doktoruna yada hergün kan ver oluşursa pıhtılaşma başla hemen claksene. asprin falan veriyorlar mesela transferden sonra herkese. Benim doktorun hatası bi durumum yok başkasında olmuş olabilir ama benim dururum farklı çünkü benim asprinie bile alerjim var gebelik yokken iğne kullandım mi alerji oluyorum. Yani inan saatlik hesaplayla başladım oğlumda iğneye çok özenli en azından benim doktorum bu konudaAynen bende o kısma takıldım ki bence gebe kalmadan illaki pıhtılaşmaya yönelik test yapiliyordur prosedürü pek bilmiyorum ama bana çok saçma geldi illaki tekrarlayan düşükler mi olması lazım?
evet claksen canım tranfer günü başladık oğlumdaNeye başladınız canim.clexane mi.hamile kalirkalmaz mi baslanacak
Ohss yüzünden...Hastanede neden yatıyorsunuz canim
Yatıyorum malesef daha da burda gibiyim şişliklerim inmiyo bebek iyi bugün keseyi gördük 1500dü dün değerim yarın kana bakılcak vallahi yoruldum artık 10gün oldu yatalı geldiğimde daha iyiydim günden güne kötü oluyorumsonbaharetkisi canım nasılsın hala geçmedi mi ohss hala yatıyor Musun hastahanede kan değerlerin nasıl gidiyor
Koldan vurunca olmuyor mu bu clexane yi yaaaeğer gebelik varsa hemen kan tahlili yaptırabilirsin. Yani benim ilk düşükte anlamak mümkün değildi çok hızlı oldu bebe olduğumu öğrendim ve düşürdüm o denli ama ikincide hemen baktı zaten doktor hatta transferin 5. Gününe kadar hergün kan verdim 5. Günü çıktı ve başladı ama ne yazıkki onu düşürdüm erken kullanmayı demedik gebelik olmadan bu seferde alerji oldum. Oğlumda ttansf3r günü hemen başladık ilk 3 gün zor geçti halsizlik yaptı sonra normale döndü ve doğurdum. Aslında doktorum elimden gelen herşeyi yaptı sayesinde bi evlâdım var.doktordan yana gönlüm çok rahat
şaçma değil canım. gebelik pıhtılaşması gebe kalmadan anlaşılmıyor ne yazıkki adı üstünde gebelik pıhtılaşması. Öyle ard arda düşükler olması da gerekmiyor trasfer günü hemen başlayabilirsin iğneye eğer istersen söyle doktoruna yada hergün kan ver oluşursa pıhtılaşma başla hemen claksene. asprin falan veriyorlar mesela transferden sonra herkese. Benim doktorun hatası bi durumum yok başkasında olmuş olabilir ama benim dururum farklı çünkü benim asprinie bile alerjim var gebelik yokken iğne kullandım mi alerji oluyorum. Yani inan saatlik hesaplayla başladım oğlumda iğneye çok özenli en azından benim doktorum bu konuda
evet claksen canım tranfer günü başladık oğlumda
Kol göbek bacak farketmiyor deri altı olması yeterli ama ben hep göbek yaptım hem kullanımı daha rahat hemde genelde öneriler o yönde diyeKoldan vurunca olmuyor mu bu clexane yi yaaa
Bende öyleydim canım ilk yattığımda daha iyiydim hastahane de kaldıkça daha çok sismiştim su çekilene kadar su çekildikten sonra çok rahatladım ve çok şükür geçti insallah sende biran önce atlatırsın çok ama çok zor birsey rabbim yardımcın olsun senin değerin iyi yukselmiş massallah keseyi de görmüşsün ne güzel benim dün değerim 985 çıktı 1hafta sonra keseye bakmak icin çağırdılar insallah bende keseyi görüp rahatlarım hamile olduğuma sevinemiyorum bile keseyi görmeden kalp atışını duymadanYatıyorum malesef daha da burda gibiyim şişliklerim inmiyo bebek iyi bugün keseyi gördük 1500dü dün değerim yarın kana bakılcak vallahi yoruldum artık 10gün oldu yatalı geldiğimde daha iyiydim günden güne kötü oluyorum
Hayir ben doktorunuzu suçlamak için söylemedim sadece tıp bu kadar ilerlemisken heleki tüp bebek tedavisinde hergun yeni birşeyler bulunuyorken bunun da tedavisi gebe kalınmadan bulunmuş olmalı şeklinde düşündüm ...İnternette bazı sitelerde gebe kalınmadan da pıhtılaşma testleri yapılabileceği yönünde yazılar okumustum daha önce.. Neyse hayırlısı olsun. Hakkınızda ikinci evladiniza da sorunsuz sağ salim sağlıkla kavuşursunuz inseğer gebelik varsa hemen kan tahlili yaptırabilirsin. Yani benim ilk düşükte anlamak mümkün değildi çok hızlı oldu bebe olduğumu öğrendim ve düşürdüm o denli ama ikincide hemen baktı zaten doktor hatta transferin 5. Gününe kadar hergün kan verdim 5. Günü çıktı ve başladı ama ne yazıkki onu düşürdüm erken kullanmayı demedik gebelik olmadan bu seferde alerji oldum. Oğlumda ttansf3r günü hemen başladık ilk 3 gün zor geçti halsizlik yaptı sonra normale döndü ve doğurdum. Aslında doktorum elimden gelen herşeyi yaptı sayesinde bi evlâdım var.doktordan yana gönlüm çok rahat
şaçma değil canım. gebelik pıhtılaşması gebe kalmadan anlaşılmıyor ne yazıkki adı üstünde gebelik pıhtılaşması. Öyle ard arda düşükler olması da gerekmiyor trasfer günü hemen başlayabilirsin iğneye eğer istersen söyle doktoruna yada hergün kan ver oluşursa pıhtılaşma başla hemen claksene. asprin falan veriyorlar mesela transferden sonra herkese. Benim doktorun hatası bi durumum yok başkasında olmuş olabilir ama benim dururum farklı çünkü benim asprinie bile alerjim var gebelik yokken iğne kullandım mi alerji oluyorum. Yani inan saatlik hesaplayla başladım oğlumda iğneye çok özenli en azından benim doktorum bu konuda
Ben de hala kullanıyorum bana da test yapılmadı ve daha ne kadar kullanacağım belli değil ben kese görene kadar coraspinde kullandim şu an iğneyle devam ediyorumKızlar kan sulandırıcı iğne kimse kullanmıyor mu? Benim transferden Doğuma kadar kullandırdı doktorum ve pıhtılaşma sorunum olup olmadığını bilmiyorum benim doktorum tüm hastalarına Doğuma kadar kullandırtır.
Bende hiç gebe kalmadım,ilk negatif tüp bebekten sonra araştırma hastanesi genetik bölümünden pıhtılaşma testlerini yaptırdım. gebelik pıhtılaşması diye birşeyde ilk defa duydum.eğer gebelik varsa hemen kan tahlili yaptırabilirsin. Yani benim ilk düşükte anlamak mümkün değildi çok hızlı oldu bebe olduğumu öğrendim ve düşürdüm o denli ama ikincide hemen baktı zaten doktor hatta transferin 5. Gününe kadar hergün kan verdim 5. Günü çıktı ve başladı ama ne yazıkki onu düşürdüm erken kullanmayı demedik gebelik olmadan bu seferde alerji oldum. Oğlumda ttansf3r günü hemen başladık ilk 3 gün zor geçti halsizlik yaptı sonra normale döndü ve doğurdum. Aslında doktorum elimden gelen herşeyi yaptı sayesinde bi evlâdım var.doktordan yana gönlüm çok rahat
Yani şöyle bişey yapıldı bana çatlatma iğnesinin içinde beta hcg varya onunla bakıldı pıhtılaşma varmı diye ama çıkmadı gebe kalınca çıktı çok ilginç bişey bu. Belki başkalarında çıkabiliyordur onu bilemiyorum. Başka yöntemi varmı bilmiyorum ama varsa araştırıp muhakkak baktırın aklınızda kalmasın isteyin o tahlilleri. Düşük yapmak negatif sonuçtan çok daha kötü emin olabilirsinizHayir ben doktorunuzu suçlamak için söylemedim sadece tıp bu kadar ilerlemisken heleki tüp bebek tedavisinde hergun yeni birşeyler bulunuyorken bunun da tedavisi gebe kalınmadan bulunmuş olmalı şeklinde düşündüm ...İnternette bazı sitelerde gebe kalınmadan da pıhtılaşma testleri yapılabileceği yönünde yazılar okumustum daha önce.. Neyse hayırlısı olsun. Hakkınızda ikinci evladiniza da sorunsuz sağ salim sağlıkla kavuşursunuz ins
Bilemiyorum ki genetik testler benim temiz çıktı. Gebelikte pıhtılaşması var evet muhakkak duymuşsundur iğneyle doğum yapan. Gebelikte hergün kan sulandırıcı vurulan falan. İnternetten gebelik pıhtılaşması diye araştırabilirsin çokça bilgi var konuyla alakalıBende hiç gebe kalmadım,ilk negatif tüp bebekten sonra araştırma hastanesi genetik bölümünden pıhtılaşma testlerini yaptırdım. gebelik pıhtılaşması diye birşeyde ilk defa duydum.
üzülme demek işe yatamıyor biliyoeum ama çok üzülme önünde gğzel bi gelecek var. Benimde negatif ne yazıkki.Adet olmadın mi transfer ardından. Benim dün test günümdü adet oldum dün aynı zamanda bu ader bitsin rahim toplarlasın bi sonraki adetine gel dedi dondurulmuş için yani şubat adetinle gel dedi.Kızlar cok üzgünüm bebişim tutmamıs. Bugün kan testi günümdü. Eşimle eve iki kişi olarak dönmek baya bir üzücü oldu...Memorialda 1 embriyo transfer edilmişti. Şimdi 3 tane dondurulmus var. Doktorum adetin 2. Günü gel dondurulmuslarla deneyelim dedi. Sizce rahmin dinlenmesi gerekmez mi?
Teşekkür ederim, umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Progesteron iğnesi fln kullanıyordum ondan adet olmadım sanırım. Bugün test negatif cıkınca ilaçları bırak 1 hafta içinde adet olursun dedi doktor. Ben de telefonda sorayım en iyisi rahmi dinlendirsek mi diyeüzülme demek işe yatamıyor biliyoeum ama çok üzülme önünde gğzel bi gelecek var. Benimde negatif ne yazıkki.Adet olmadın mi transfer ardından. Benim dün test günümdü adet oldum dün aynı zamanda bu ader bitsin rahim toplarlasın bi sonraki adetine gel dedi dondurulmuş için yani şubat adetinle gel dedi.
Yani dinlenmesi mantıklı gibi şubat adeti daha uygun bence en azından kendim için öyle düşünüyorum. progestron hap vardı benim de dün kestim ve hastalandım hemen zaten az az lekelenme vardı pazartesi günü bile. 2 tane transfer yapılacak bana 3 tane dondurulmuşum var. Dondurulmuş transferi tutma oranı daha yüksek diye duymuştum bakalım nolcak.Teşekkür ederim, umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz. Progesteron iğnesi fln kullanıyordum ondan adet olmadım sanırım. Bugün test negatif cıkınca ilaçları bırak 1 hafta içinde adet olursun dedi doktor. Ben de telefonda sorayım en iyisi rahmi dinlendirsek mi diyeinsan çok stres oluyor yahu ne yapacağımı neyin iyi olacagını her seyi düşünmekten.. peki kaç tane embriyon transfer edilecek?
Canm tüp bebek merkezini arayıp direkt randevu alabilirsin tabi ama bikaç ay sonrasına anca verirler randevuyu.bi devletten giriş var bide özel hocalardan.ben Ege hocadan yaptım.bize sebepsiz dendi.aynen biz de 3 yıldır deniyoruz olmuyo.Canım nasıl oluyor devletten giris.gidip direk tup bebek yapmak istiyorum diyebiliyormuyuz.cunku ben bikez aşılama oldum.3yillik evliyiz üç yıldır yok bebek.3 kimyasal gebelik var.yumurta rezervi ve kalitesi azlığı var cunku.simdi bitane tup bebek tedavisi gordum ozelde.ama bir yumurtam var sadece opude.bilmiyorum beklemedeyiz.dollenip tutunur inşallah bana mucize olur. Ama her ihtimali düşünüyoruz. Ondan sordum ege unide hemen tup bebeğe başlayabilir miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?