Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

ne yapmayi dusunuosun. yine ege demi deniceksn cnm
Ben okullar kapanınca düşünüyorum canm ikinciyi.çnkü gerçekten herkese dert anlatmak zorunda kalıyorum bide vücudum dinlensin biraz.mayıstan beri iki aşılama bi tüp denememiz var.Egeye gelince eşim dışarda deneyelim diyo.Hep negatif sonuç alınca güveni kırıldı.Bakalım napıcaz şuan için düşünmek istemiyorum pek

Bende hiç gebe kalmadım,ilk negatif tüp bebekten sonra araştırma hastanesi genetik bölümünden pıhtılaşma testlerini yaptırdım. gebelik pıhtılaşması diye birşeyde ilk defa duydum.
İkinci tüp bebek öncesi bende istiyorum genetik test.eşine de yapılıyomu bide pıhtılaşma dışında hangi değerlere bakıyolar canm bilgi verebilirmisin biraz?

Bilgiler için teşekkür ederim. Benim de 3 tane dondurulmus var doktor 1 ,1 deneyelim dedi, çogul gebelik istemediğimiz bir durum dedi acıkcası ben de ikiz istemiyorum ama tutma ihtimali artsın diye 2 tane mi transfer edilse diyorum hep . Umarım güzel haberlerle gelirsin şubatta bize..

İkinci tüp bebek öncesi bende istiyorum genetik test.eşine de yapılıyomu bide pıhtılaşma dışında hangi değerlere bakıyolar canm bilgi verebilirmisin biraz?
Eşli kromozom testi yaptırın ,birde pıhtılaşma testi genetikte yaptırdık. Amh,ca 125,hba1c, D vit bunlara da kanda baktırabilirsiniz

Çok iyi anlıyorum seni bende kalp atışını duymadan sevinemedim daha sabır inşallah güzel olucak benim doktorum su çekmek istemiyo hergün gelip iyisin iyisin diyo ama ben hergün daha beter şişiyorum

Benim yaş ve artık bu 5. Deneme olacak diye mecbur iki tane konacak bende ilk üçünde 1 tane istedim ikiz olmasın dedim bunda işte 2 konuldu tutmadı şimdi yine 2 koyar zaten 3ü bir donduruldu benim umarım çözümlere sıkıntı yaşamayız da sağlıklı bi gebelik ve doğum istiyorum çok yoruldum artık yaşta 35 benim. Belki beraber yaparız şubatta bellimi olur beraber doğururuz falan

Selam kızlar...rahim dinlendirmedeyim.... bugun adetimin 2. Günüydü 13 gün önce opu oldum dondurulduydu .... bugun muayene etti ve 45 gün sonra transferin ortalama dedi... 21 gün yasmin içicekmişim.... ocak 28 den itibarende her akşam 10 mg lucrin iğnesi yapıcam kendime... günler geçmez bana artık...

Geçer geçer inşallah kolayca. Yasmin ne bu arada

Bugün doktoruma gittim ve şubatta yapacakmışız transferi bir sıkıntı olmazsa. Umarım birlikte gebe kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…