Ben okullar kapanınca düşünüyorum canm ikinciyi.çnkü gerçekten herkese dert anlatmak zorunda kalıyorum bide vücudum dinlensin biraz.mayıstan beri iki aşılama bi tüp denememiz var.Egeye gelince eşim dışarda deneyelim diyo.Hep negatif sonuç alınca güveni kırıldı.Bakalım napıcaz şuan için düşünmek istemiyorum pekne yapmayi dusunuosun. yine ege demi deniceksn cnm
İkinci tüp bebek öncesi bende istiyorum genetik test.eşine de yapılıyomu bide pıhtılaşma dışında hangi değerlere bakıyolar canm bilgi verebilirmisin biraz?Bende hiç gebe kalmadım,ilk negatif tüp bebekten sonra araştırma hastanesi genetik bölümünden pıhtılaşma testlerini yaptırdım. gebelik pıhtılaşması diye birşeyde ilk defa duydum.
Bilgiler için teşekkür ederim. Benim de 3 tane dondurulmus var doktor 1 ,1 deneyelim dedi, çogul gebelik istemediğimiz bir durum dedi acıkcası ben de ikiz istemiyorum ama tutma ihtimali artsın diye 2 tane mi transfer edilse diyorum hep . Umarım güzel haberlerle gelirsin şubatta bize..Yani dinlenmesi mantıklı gibi şubat adeti daha uygun bence en azından kendim için öyle düşünüyorum. progestron hap vardı benim de dün kestim ve hastalandım hemen zaten az az lekelenme vardı pazartesi günü bile. 2 tane transfer yapılacak bana 3 tane dondurulmuşum var. Dondurulmuş transferi tutma oranı daha yüksek diye duymuştum bakalım nolcak.
Eşli kromozom testi yaptırın ,birde pıhtılaşma testi genetikte yaptırdık. Amh,ca 125,hba1c, D vit bunlara da kanda baktırabilirsinizİkinci tüp bebek öncesi bende istiyorum genetik test.eşine de yapılıyomu bide pıhtılaşma dışında hangi değerlere bakıyolar canm bilgi verebilirmisin biraz?
Çok iyi anlıyorum seni bende kalp atışını duymadan sevinemedim daha sabır inşallah güzel olucak benim doktorum su çekmek istemiyo hergün gelip iyisin iyisin diyo ama ben hergün daha beter şişiyorumBende öyleydim canım ilk yattığımda daha iyiydim hastahane de kaldıkça daha çok sismiştim su çekilene kadar su çekildikten sonra çok rahatladım ve çok şükür geçti insallah sende biran önce atlatırsın çok ama çok zor birsey rabbim yardımcın olsun senin değerin iyi yukselmiş massallah keseyi de görmüşsün ne güzel benim dün değerim 985 çıktı 1hafta sonra keseye bakmak icin çağırdılar insallah bende keseyi görüp rahatlarım hamile olduğuma sevinemiyorum bile keseyi görmeden kalp atışını duymadan
Benim yaş ve artık bu 5. Deneme olacak diye mecbur iki tane konacak bende ilk üçünde 1 tane istedim ikiz olmasın dedim bunda işte 2 konuldu tutmadı şimdi yine 2 koyar zaten 3ü bir donduruldu benim umarım çözümlere sıkıntı yaşamayız da sağlıklı bi gebelik ve doğum istiyorum çok yoruldum artık yaşta 35 benim. Belki beraber yaparız şubatta bellimi olur beraber doğururuz falanBilgiler için teşekkür ederim. Benim de 3 tane dondurulmus var doktor 1 ,1 deneyelim dedi, çogul gebelik istemediğimiz bir durum dedi acıkcası ben de ikiz istemiyorum ama tutma ihtimali artsın diye 2 tane mi transfer edilse diyorum hep . Umarım güzel haberlerle gelirsin şubatta bize..
Ben coraspine hala devam ediyorumBen de hala kullanıyorum bana da test yapılmadı ve daha ne kadar kullanacağım belli değil ben kese görene kadar coraspinde kullandim şu an iğneyle devam ediyorum
Doktorum iğne vuruldugun için hapa gerek yok dedi bilmem biraktirdi banaBen coraspine hala devam ediyorum
Geçer geçer inşallah kolayca. Yasmin ne bu aradaSelam kızlar...rahim dinlendirmedeyim.... bugun adetimin 2. Günüydü 13 gün önce opu oldum dondurulduydu .... bugun muayene etti ve 45 gün sonra transferin ortalama dedi... 21 gün yasmin içicekmişim.... ocak 28 den itibarende her akşam 10 mg lucrin iğnesi yapıcam kendime... günler geçmez bana artık...
Doğum kontrol hapı canım.... yumurta olmasın diye galibaGeçer geçer inşallah kolayca. Yasmin ne bu arada
Bugün doktoruma gittim ve şubatta yapacakmışız transferi bir sıkıntı olmazsa. Umarım birlikte gebe kalırız.Benim yaş ve artık bu 5. Deneme olacak diye mecbur iki tane konacak bende ilk üçünde 1 tane istedim ikiz olmasın dedim bunda işte 2 konuldu tutmadı şimdi yine 2 koyar zaten 3ü bir donduruldu benim umarım çözümlere sıkıntı yaşamayız da sağlıklı bi gebelik ve doğum istiyorum çok yoruldum artık yaşta 35 benim. Belki beraber yaparız şubatta bellimi olur beraber doğururuz falan
Selam kızlar...rahim dinlendirmedeyim.... bugun adetimin 2. Günüydü 13 gün önce opu oldum dondurulduydu .... bugun muayene etti ve 45 gün sonra transferin ortalama dedi... 21 gün yasmin içicekmişim.... ocak 28 den itibarende her akşam 10 mg lucrin iğnesi yapıcam kendime... günler geçmez bana artık...
Harika benim de şubatta. İnşallah hayırlısıyla alırız evlatlarımızı kucağınıza sağlıkla. Takipte kalıcam seni. Adet oldum mu bu aradaBugün doktoruma gittim ve şubatta yapacakmışız transferi bir sıkıntı olmazsa. Umarım birlikte gebe kalırız.
İnşallah.. evet oldum 2. Günüydü bugün adetimin. İlacı bıraktım ertesi gün adet oldum.Harika benim de şubatta. İnşallah hayırlısıyla alırız evlatlarımızı kucağınıza sağlıkla. Takipte kalıcam seni. Adet oldum mu bu arada
Benimde şubatta.... inşallah güzel güzel haberlerimizi veririz birbirimize....Harika benim de şubatta. İnşallah hayırlısıyla alırız evlatlarımızı kucağınıza sağlıkla. Takipte kalıcam seni. Adet oldum mu bu arada
Benim adet günüm tam belli değil ama sanırım benim de 6. Güm bugün. Hadi bakalım hayırlısı şubatta dondurulmuş alacaklar kısmında buluşalımİnşallah.. evet oldum 2. Günüydü bugün adetimin. İlacı bıraktım ertesi gün adet oldum.
İnşallah canım. Hadi bakalım neler olacak takipleşelim birbirimizi az kaldıBenimde şubatta.... inşallah güzel güzel haberlerimizi veririz birbirimize....
Canım hayırlı olsun kaç haftalık tam olarak bebişin bende boyutlarını merak ediyordum iyi denk geldiKızlar şükürler olsun bugün kesemizi gördük 8.5 mm lik kese boyutu çok mutluyum darısı bütün isteyenlerin basınahilal1907 canım sen ne yaptın gittin mi sende kese kontrolüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?