Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

bi bayan arkadas ege unv normal tup bebek bolumune randevu almis o sekilde ilerlemis. bende belki o sekilde ilerleyebilirim
Olabilir canm devletten girdiğinde hastaneye sadce 900 lira ödüyosun.ilaçlar haricinde.tabi başka işlem istemezlerse.dondurulmuş yumurtan olursa onun için de ayrı ödeme yapıyosun.hakkında hayırlısı

Olabilir canm devletten girdiğinde hastaneye sadce 900 lira ödüyosun.ilaçlar haricinde.tabi başka işlem istemezlerse.dondurulmuş yumurtan olursa onun için de ayrı ödeme yapıyosun.hakkında hayırlısı
seninn icin cok dua edicm. ins her sey iyi olsn. bebeklerimiz glsn

Canım ne yaptın var mı haber?
Canım sorduğun için teşeklürler psikolojim bozuktu biraz bakamadım. Ne yazıkki o gün ki o ara kanama gibi şey ne bilemiyorum ama o g0n kan verdim yinede negatif çıktı böylelikle tüp bebekteki ilk negatifimi almış oldum. Onca para emek çöpe gitti inanamıyorum. Hayır bu 4. Hepsi tutarda bu niye tutmaz anlamadım hemde iki tane konuldu ilk defa. Nasıp değilmiş diyip geçiyorum ama içimdeki öfkeyi boşaltacak yer arıyorum resmen. Kendime gelmem haftasonunu bulacak gibi duruyor. Bu arada yarın test günüm 12. Gün gideyim bakalım dondurulmuşları alıcam ne diyecek ne zaman çağıracak

canım çok üzüldüm ben de 2 kere negatif aldım 3. de oldu rabbim sabrını veriyor. İlk tüp bebeğim demişsin 4. ne demek onu anlayamadım ama eğer eşinde ve sende sorun yoksa gittiğin merkezide değiştirmende fayda var ben o şekilde hamile kalabildim.

İlk negatif canım. Tanımlanamayan kısırlık benim. İlk tüp bebek tuttu düştü ikinci onun dondurulmuş kalanları oda tuttu düştü sonra tekrar yaptım oda tuttu ve doğum yaptım 1 oğlum var çok şükür. Oğlundan dondurulmuşum kalmadı 5. Güne çıkmadılar. Ondan tekrar yaptırdım. Buda o işte diğerlerin de hep bi tane konuldu bunda birde 2 tane konuldu. Merkez aynı merkez hiç değiştirmedim hatta oğlumun doğumuda burda aynı doktorda oldu. Sadece doğum yaptıran doktor ayrılmış tüp bebekten ondan dolayı doktor farklı.

Bu üstüste tutup düşmesi kan uyuşmazlığından olabilir.bi arkadaşta ıkı kere hamile kaldı düşürdü ikisinide sonradan anlaşılddıki kan uyuşmazlığı varmışondan düşüyormuş.şimdi tekrar hamile ama hergün bir iğne oluyor

Evet üst üste iki kez düştü bende kan pıhtılaşması varmış ondan düşüyormuş bende oğlumu iğneyle doğum yaptım

Evet üst üste iki kez düştü bende kan pıhtılaşması varmış ondan düşüyormuş bende oğlumu iğneyle doğum yaptım
O süreçte hiç test vs yapmadılar mı aslında doktorlar bence ilk tüp bebege başlamadan kan uyuşmazlığı pıhtılaşma var mı vs araştırıp tedavilere başlamalı

allah sabır versin canım 1 kere veren rabbim yine verir pes etme yeniden dene maddi manevi çok zor biliyorum. Allahım hepimize yardım etsin

O süreçte hiç test vs yapmadılar mı aslında doktorlar bence ilk tüp bebege başlamadan kan uyuşmazlığı pıhtılaşma var mı vs araştırıp tedavilere başlamalı
Kan uyuşmazlığı yok ayrıca pıhtılaşmaya bakmaları için gebe olmam gerekiyor çünkü sadece gebelikte oluyor.ilk düşük hızlı oldu benim ondan bakılmadı ama ikinci 7 buçuk haftalıktı onda fark ettik ama işte yinede geç kalındı sanırım o yüzden oğlumda hemen başladık. Yoksa tüm tahliller yapılıyor zaten prosedür gereği

allah sabır versin canım 1 kere veren rabbim yine verir pes etme yeniden dene maddi manevi çok zor biliyorum. Allahım hepimize yardım etsin
Amin canım sağol pes etmek yok zaten bende olana kadar devam şubat adetinde dondurulmuşları alıcam görüştüm bugün. Napalim allahtan diyorum hep Ama yinede hazmı zor çünkü tutmama ihtimali hiç aklıma gelmezdi ondan sanırım

Bende çok merak ediyorum aslında.benimde bu ay transferim var.acaba hamile kaldıktan hemen sonra bir test yapılıp anlaşılamıyor mu bu kan pıhtılaşması?illa bebeği kaybetmek öi gerekiyor anlaşılması için bu doktorları anlayamıyorum

Canım nasıl oluyor devletten giris.gidip direk tup bebek yapmak istiyorum diyebiliyormuyuz.cunku ben bikez aşılama oldum.3yillik evliyiz üç yıldır yok bebek.3 kimyasal gebelik var.yumurta rezervi ve kalitesi azlığı var cunku.simdi bitane tup bebek tedavisi gordum ozelde.ama bir yumurtam var sadece opude.bilmiyorum beklemedeyiz.dollenip tutunur inşallah bana mucize olur. Ama her ihtimali düşünüyoruz. Ondan sordum ege unide hemen tup bebeğe başlayabilir miyiz

Aynen bende o kısma takıldım ki bence gebe kalmadan illaki pıhtılaşmaya yönelik test yapiliyordur prosedürü pek bilmiyorum ama bana çok saçma geldi illaki tekrarlayan düşükler mi olması lazım?

Neye başladınız canim.clexane mi.hamile kalirkalmaz mi baslanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…