İlk denememdi canm iki negatif aşılamam da var.hayırlısı böyleymiş demekten başka elimden gelen hiçbişey yokHayırlısı olsun hakkında, ilk denemendi sanırım inşallah doğal yolla ulaşırsın bebeğine
Canım çok sevindim taburcu olmana tamamen iyileştin mi ben daha 10-15gün kalıcakmışım yaHadi insallahh hayırlı sonuç alırsın canım evet ben hala hastahanedeyim ama bugün taburcu olucam nasipse sonuç ne zaman çıkacak belli mi
dun yaptirdim cnm bide yarin yaptircam.Aminn canım insallahh sen ne zaman kan testi yapacaksın
Tamamen iyileşmiş sayılmam ama daha rahatım çok şükür bol bol su içmeye çalışıyorum insallah en kısa zamanda tamamen atlatırım senin durum nasıl çok dayanamıyorsan suyu çektir karnindan inanılmaz rahatlıyorsun ama tabi sonra tekrar birikmeye başlıyor biraz zor bi durum birde gebelık olunca daha uzun sürüyormuş doktorum öyle dedi banaCanım çok sevindim taburcu olmana tamamen iyileştin mi ben daha 10-15gün kalıcakmışım ya
Hadi hayırlısıyla yarın iki katı bi değer alırsın insallah canımdun yaptirdim cnm bide yarin yaptircam.
Amin canim insallahhHadi hayırlısıyla yarın iki katı bi değer alırsın insallah canım
Yaz bize canım dualarımız seninle... inşallah tutunma belirtisidirKızlar transferin 8. Günü az evvel uçuk pembe bi kan gelmiş şimdi hastaneye gidicem acaba kimyasal gebelik mi adet mi bilemedim dua edin olur mu bakalım nolcak
kuzum cnm benm. o kdr uzgnm ki senin adina. ins yeniden gzl seyler olckCanm benim olmadı malesef 1.8 değer.kendimi ne kadar hazırlasam da çokk üzgünüm
Bende atlatmaya çalışıyorum canm durumu.dün konuştuk yine Ege hocayla hiçbi sorununuz yok tekrar gel deneyelim diyo.neden olmuyo bilmiyorum.Allahın takdiri demekten başka bişey diyemiyorumkuzum cnm benm. o kdr uzgnm ki senin adina. ins yeniden gzl seyler olck
oyle kuzum ya. imtihan cok agir. bende esimle aksam.konustum hizlandiralim tedavi surecini diorum. bana.kizio acele esiyosn diyorBende atlatmaya çalışıyorum canm durumu.dün konuştuk yine Ege hocayla hiçbi sorununuz yok tekrar gel deneyelim diyo.neden olmuyo bilmiyorum.Allahın takdiri demekten başka bişey diyemiyorum
Benimki de sürekli öle diyodu erken daha diye.Eşler daha rahat bize göre.ama ben pişman değilim tedaviye başladığım içinoyle kuzum ya. imtihan cok agir. bende esimle aksam.konustum hizlandiralim tedavi surecini diorum. bana.kizio acele esiyosn diyor
en iyisi pisman olmamak cnm. bende istiyrm tuo bebek. asilamayla vakit kaybetmk istemiorm. peki tekrar ekstra ne kdr ucret odeyecksn acaba bisi dedilermiBenimki de sürekli öle diyodu erken daha diye.Eşler daha rahat bize göre.ama ben pişman değilim tedaviye başladığım için
Ücret konusuna girmedik hiç canm.ekstra bişey olmaz heralde tekrardan.yine Ege hoca için ayrı ücret veririz.ama eşim bu sefer ya direkt özele gidelim ya da devletten girelim diyo.bakalım napıcaz.okullara kapanana kadar bişey düşünmüyorum zatenen iyisi pisman olmamak cnm. bende istiyrm tuo bebek. asilamayla vakit kaybetmk istemiorm. peki tekrar ekstra ne kdr ucret odeyecksn acaba bisi dedilermi
Evet gebelikle uzuyo dönem doktorum pek su çekme taraftarı değil dedğin gibi tekrar dolucak diye kan değerlerim çok değişmedikce nefes darlığı da olmazsa su çekmicekmişTamamen iyileşmiş sayılmam ama daha rahatım çok şükür bol bol su içmeye çalışıyorum insallah en kısa zamanda tamamen atlatırım senin durum nasıl çok dayanamıyorsan suyu çektir karnindan inanılmaz rahatlıyorsun ama tabi sonra tekrar birikmeye başlıyor biraz zor bi durum birde gebelık olunca daha uzun sürüyormuş doktorum öyle dedi bana
direkt tup bebek bolumunden randevu aliniomus cnm. ozelde bende sordum 11 bin tl dediÜcret konusuna girmedik hiç canm.ekstra bişey olmaz heralde tekrardan.yine Ege hoca için ayrı ücret veririz.ama eşim bu sefer ya direkt özele gidelim ya da devletten girelim diyo.bakalım napıcaz.okullara kapanana kadar bişey düşünmüyorum zaten
Biz 5 bin verdik toplam ilaçlar dahil.özellerde 10-15 bin arası değişiyo fiyatlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.maddi manevi yıpranıyo insandirekt tup bebek bolumunden randevu aliniomus cnm. ozelde bende sordum 11 bin tl dedi
bi bayan arkadas ege unv normal tup bebek bolumune randevu almis o sekilde ilerlemis. bende belki o sekilde ilerleyebilirimBiz 5 bin verdik toplam ilaçlar dahil.özellerde 10-15 bin arası değişiyo fiyatlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.maddi manevi yıpranıyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?