Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Sen yine de sor canım bana güvenip de bırakma sakın:)
Bana sadece progestan fitil folic asit ve kan sulandırıcı iğneye devam ediyor da..reçete yazıp bu ilaçlara devam et demişti ben de o yüzden leocostimi sormadım direk bıraktım estrofemi sordum onu bırak dedi o yüzden sen de de aynı ilaçlar devam m?

canım çok geçmiş olsun seni uyarmadılar mı ilk günden itibaren günde 3 litre su içeceksin diye. Su sadece engel oluyor ohss ye vardır bunda da bir hayır sonunda pozitifi görürsünde mutlu olursun Allahın izniyle

Kızlar bu leocostim ne işe yarıyor transferde

Aminn insallah hayır beni hiç uyarmadılar su iç diye

Benide bugun aradılar.... en son cumartesi 12 embriyom vrdı... bugun 3. Günleri ve 6 embriyom kalmış... dondurcaz dediler.... ocak sonu transfer inşallah.... sizce sayı iyimi... biraz modum düştü

Kızlar bu leocostim ne işe yarıyor transferde
Canım bana transfer öncesi doktorum rahmime enjekte etmişti tam açıklama yapmadılar sadece damarlar açılsın bebek tutunsun gibi bir aciklama yapılmıştı sonrasında dün bir arkadaş açıklama yaptı başka bir forumda akyuvar uyarıcı olup enfeksiyon risklerine karşı yapılan ve bebeğin tutunması için yapılan bir igneymis nitekim prospektuse de buna benzer bir açıklama var akyuvar uyarıcı olduğuna dair.Yumurta toplamadan sonra hemen hemen 1 aya yakın kullandım ben..Açıkçası çok araştırdım Başkent hastanesi dışında da pek bunilavinyazan duymadım

Benide bugun aradılar.... en son cumartesi 12 embriyom vrdı... bugun 3. Günleri ve 6 embriyom kalmış... dondurcaz dediler.... ocak sonu transfer inşallah.... sizce sayı iyimi... biraz modum düştü
Sadece 2 embriyom vardı ve tek embriyom gelişimine devam etti benle kiyaslayacak olursan çok iyi..Ben yumurta toplamadan sonra embriyo oluscak mi olusmicak mi oluşmazsa ne yapacağım diye diye çok sıkıntıya girdim ..Rabbim çok büyük hayırlı olsun

Kızlar sabah test yaptım silik 2. Çizgi çıktı 7. Günüm bugün
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş aynı gün transfer olduk sanırım benimde 7.günüm bende yaptım sabah erken belli eden testlerden valla Bi ikinci çizgi var ama çokta emin olmadım izimi silik çizimi çıktı senin kaçıncı gün emriyosu transferini oldu benim 3.gün birde bügün adet olacakmış gibi kasık ağrım var

Benim 5.gün embriyosuydu silik dahi olsa umut vardır şimdiden tebrikler

Anladım canım... Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.... stres sıkıntı yiyo bizi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…