- 21 Ocak 2018
- 368
- 251
- 103
- 32
Canım hiç üzülme normal yollarla hamile kalıp hamile kaldığını bilmeden insanlar neler yapıyor ilaç kullananlar ağır iş yapanlar vs. Rabbim vermek isterse her türlü şartta ve koşulda verir hiç canını sıkma Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım.benim.hic üzülmeKızlar moralim çok bozuk hep ağlamak istiyorum transferin 5. Günü ve tutmadığına yemin bile edebilirim doktorum bana transfer sonrası hiç bir uyarıda bulunmadı günlük yaşantına dön dedi bende neredeyse her şeyi yaptım hatta biz doktora sormuştuk sıcak su torbası koysak kasıklarım ağrıyınca bişey olur mu diye yok yok olmaz demişti şimdi herkes saçmalama ne yaptın diyo çok fenayım boşu boşuna uğraştım o kadar ya saçma hareketlerim yüzünden mahvoldum
Çok teşekkür ederim mesajlarınız için umarım bu kötü paikolojiden bir an öncr kurtulurum.. Allah hepimize sabır versinCanım hiç üzülme normal yollarla hamile kalıp hamile kaldığını bilmeden insanlar neler yapıyor ilaç kullananlar ağır iş yapanlar vs. Rabbim vermek isterse her türlü şartta ve koşulda verir hiç canını sıkma Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım.benim.hic üzülme
Aynı durumdayım bende seninle bende de şişlik var son 2 gündür benimde 11 gün olduKızlar transferimin 6. Günündeyim çok şişkinliğim var... resmen gün gün yazar oldum buraya... tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.. ohss nasil bisey ben ohss miyim acaba...yumurtalarım toplanali 11 gün oldu bu kadar geç mi çıkar bu ohss...
Canım şişkinlik varsa biran önce doktoruna haber ver benim transfer in 5.gunu başladı siskinlik ben evde üç gün cektim baktım gecmıyor doktora haber verdim ve Suan hastahanede yatıyorum çok kötüyüm dayanılmaz agrım var nefes alamıyorum sende geç olmadan haber ver öyle birsey varsa erken müdehale ederler en azındanKızlar transferimin 6. Günündeyim çok şişkinliğim var... resmen gün gün yazar oldum buraya... tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.. ohss nasil bisey ben ohss miyim acaba...yumurtalarım toplanali 11 gün oldu bu kadar geç mi çıkar bu ohss...
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin... Bugün çok sistigimi farkettim uyurken nefes alırken sorunum yok şimdilik dediginiz gibi dayanılmaz hal alırsa gidicem doktora... tup bebek merkezindekileri aradım sizi tatmin edecek miktarda idrar yapamiyorsaniz yaparken yanma varsa anormal bir durum var demektirr o zaman doktora gidin dediler... bunların hiçbiri yok henüz ilk kez başıma geldiği için telasliyimCanım şişkinlik varsa biran önce doktoruna haber ver benim transfer in 5.gunu başladı siskinlik ben evde üç gün cektim baktım gecmıyor doktora haber verdim ve Suan hastahanede yatıyorum çok kötüyüm dayanılmaz agrım var nefes alamıyorum sende geç olmadan haber ver öyle birsey varsa erken müdehale ederler en azından
İnsallah olmaz cnm çünkü çok kötü bir durum az önce ağrıdan bir saat agladım hemsire dedi ki nefes almakta çok zorlanırsan yoğun bakıma alıcağını söyledi çok korkuyorum ne olur dua edinÇok geçmiş olsun Allah şifa versin... Bugün çok sistigimi farkettim uyurken nefes alırken sorunum yok şimdilik dediginiz gibi dayanılmaz hal alırsa gidicem doktora... tup bebek merkezindekileri aradım sizi tatmin edecek miktarda idrar yapamiyorsaniz yaparken yanma varsa anormal bir durum var demektirr o zaman doktora gidin dediler... bunların hiçbiri yok henüz ilk kez başıma geldiği için telasliyim
Allah yardımcınız olsunİnsallah olmaz cnm çünkü çok kötü bir durum az önce ağrıdan bir saat agladım hemsire dedi ki nefes almakta çok zorlanırsan yoğun bakıma alıcağını söyledi çok korkuyorum ne olur dua edin
bende günlük yaşantıma döndüm hemen zaten bi oğlum var maşallah ayakları yere değmez öyle hareketli 25 kilo ve bugün 4 defa üstü değişti eğil kalk kucakla ohooo yemek yapıyorum evi topluyorum. Bişeycik olmaz yani hiç korkma. Ben oğlumda da herşeyi yaptım hatta işe gidip çalıştım yani tutacağı varsa tutar. Bence yatmak iyi değil zaten hatta yanlış buluyorum. Ben sadece daha özenliyim o kadarKızlar moralim çok bozuk hep ağlamak istiyorum transferin 5. Günü ve tutmadığına yemin bile edebilirim doktorum bana transfer sonrası hiç bir uyarıda bulunmadı günlük yaşantına dön dedi bende neredeyse her şeyi yaptım hatta biz doktora sormuştuk sıcak su torbası koysak kasıklarım ağrıyınca bişey olur mu diye yok yok olmaz demişti şimdi herkes saçmalama ne yaptın diyo çok fenayım boşu boşuna uğraştım o kadar ya saçma hareketlerim yüzünden mahvoldum
Bende de olmuş Ohss ama hafif dün sana yazmıştım kustum falan diye çok şükür evdeyim sıvı al bol bol dedi. Dün kıvrandım sancılan 10 dakika kadar ama bugün olmadı ve şişlik indi umarım olmaz bi dahaİnsallah olmaz cnm çünkü çok kötü bir durum az önce ağrıdan bir saat agladım hemsire dedi ki nefes almakta çok zorlanırsan yoğun bakıma alıcağını söyledi çok korkuyorum ne olur dua edin
Gecmis olsun canımİnsallah olmaz cnm çünkü çok kötü bir durum az önce ağrıdan bir saat agladım hemsire dedi ki nefes almakta çok zorlanırsan yoğun bakıma alıcağını söyledi çok korkuyorum ne olur dua edin
İnsallah olmaz cnm çünkü çok kötü bir durum az önce ağrıdan bir saat agladım hemsire dedi ki nefes almakta çok zorlanırsan yoğun bakıma alıcağını söyledi çok korkuyorum ne olur dua edin
Kusura bakma görmemişimdir yazdığını çok şükür sen çabuk atlatmış sın atlata bilmem icin bol su içmek gerekiyormuş ama Ben hiç içemiyorum sürekli serum verıyorlar idrara da sık çıkmam gerekiyor onuda yapamıyorum idrar sokucuyle ancaBende de olmuş Ohss ama hafif dün sana yazmıştım kustum falan diye çok şükür evdeyim sıvı al bol bol dedi. Dün kıvrandım sancılan 10 dakika kadar ama bugün olmadı ve şişlik indi umarım olmaz bi daha
Çok geçmiş olsun canım ya vallaha doğum gibi çok sancılı ölüyorum sandım.çok şükür gitti o şişlik rahatladım acıyordu zaten o şişliğin içi. Transferde olduk birde yaKusura bakma görmemişimdir yazdığını çok şükür sen çabuk atlatmış sın atlata bilmem icin bol su içmek gerekiyormuş ama Ben hiç içemiyorum sürekli serum verıyorlar idrara da sık çıkmam gerekiyor onuda yapamıyorum idrar sokucuyle anca
Allah yardımcımız olsun insallah çok zor şeyler yaşıyoruz rabbim emeklerimizin karşılığını verir insallah da bu acılar gelip geçer güzel haberler alınca unuturuz bunlarıÇok geçmiş olsun canım ya vallaha doğum gibi çok sancılı ölüyorum sandım.çok şükür gitti o şişlik rahatladım acıyordu zaten o şişliğin içi. Transferde olduk birde ya
Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin insallah.İnsallah olmaz cnm çünkü çok kötü bir durum az önce ağrıdan bir saat agladım hemsire dedi ki nefes almakta çok zorlanırsan yoğun bakıma alıcağını söyledi çok korkuyorum ne olur dua edin
Sonuç günün ne zaman seninAllah yardımcımız olsun insallah çok zor şeyler yaşıyoruz rabbim emeklerimizin karşılığını verir insallah da bu acılar gelip geçer güzel haberler alınca unuturuz bunları
4ocak canımSonuç günün ne zaman senin
Keseyi görünce bıraktırdı göğşen hocaBirşey sormak istiyorum başkent Hastanesi'nde tedavi görüp pozitif sonuç alan arkadaşlara .. keseyi gördükten sonra doktorunuz leocostimi kesti mi devam mı etti cevap verirsenoz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?