Hangi ilaçları verdiler bana transfer öncesi kortizonlu hap vermişti o yüzden tuzsuz ye yoksa su toplar vücut demişti.Belki vücut su toplamasın diye demiştir.Bilmiyorumki canm verdiği ilaç listesinde hemşire tuzsuz yiceksin aynı zamanda dedi.tekrarladı hatta.benle birlikte transfer olan arkadaşa da aynısını dediler.Ama demedikleri arkadaşlar da var.Bilemedim
Çok erken yapmissin canım üzülmeni istemem ama çatlatma iğnesinin etkisinden öyle çıkmış olabilirKızlar mrb daha çok yeni ama p. Tesi transfer oldum şimdi evde Bi test yaptım çok silik Bi ikinci çizgi çıktı doğruluk payı varımdır sizce
Doğru iğnenin etkisi olabilir inş olumlu olur sonuç olmazsada artık dünyanın sonu değil yorumun için teşekkürlerÇok erken yapmissin canım üzülmeni istemem ama çatlatma iğnesinin etkisinden öyle çıkmış olabilir
Canım o sıkılacak yeri var ya yukarda jeli açmadan oradan iğneyle küçük delik aç havasını alCrinone jel bir kutu bitti onu açarken sorun yoktu yeni bir kutu crinone jel aldım açarken ilaç hep dışarı çıkıyor gereken dozu alamam diye korkuyorum yapmam gereken bir şey var mı?
Çok teşekkür ederim her şeyin bir çaresi var demek kiCanım o sıkılacak yeri var ya yukarda jeli açmadan oradan iğneyle küçük delik aç havasını al
Üzülme dicem ama bu dediğime kendim bile inanmicam. Var mı dondurulmuş embriyon hayırlısı diyip çıkıyoruz hepimiz bu yola, vardır şer gibi görünsede hayırlı bi tarafı10. gün kan testi sonucum malesef negatif
kortizondan kaynaklı demiştirBilmiyorumki canm verdiği ilaç listesinde hemşire tuzsuz yiceksin aynı zamanda dedi.tekrarladı hatta.benle birlikte transfer olan arkadaşa da aynısını dediler.Ama demedikleri arkadaşlar da var.Bilemedim
Hayırlı olsun canm sıkı sıkı tutunsunlar inşllahKızlar transfer oldum 2 tane yüklediler hem yaş hemde 3. Deneme diye itiraz hakkım varmış ama nedense edemedim işte. Kalanları dondurduk bakalım hayırlısı
Evet bazıları pozitif sonuç alırken bazılarıda negatif olabiliyor.Umutsuz olma elbet bir gün olacak inşallah.10. gün kan testi sonucum malesef negatif
Hayirli olsun 2 tane ile Şansın artmış olur iyi olmuş.Kızlar transfer oldum 2 tane yüklediler hem yaş hemde 3. Deneme diye itiraz hakkım varmış ama nedense edemedim işte. Kalanları dondurduk bakalım hayırlısı
Üzülme demek senin için dünyanın en anlamsız kelimesi şuan ama elimizden başka bişey gelmiyo canm.Umarım adet olmazsın ve değerin yükselir bi mucize olur.Olmazsa da canın sağolsun denemeye devam pes etme10. gün kan testi sonucum malesef negatif
Ben daha ikinci gündeyim ama Temmuz ayında dondurulmuş ilk transferimde ciddi gaz gerginlik şişkinlik problemim olmuştu. Üç dört aylık hamile gibiydim kasık ağrım belli belirsizdi. Bunda şimdilik hafif bi gaz şişkinliği var zayıfım normalde karnım çukurdur ama düzleştiKızlar bugün transferin 7.gunu ve karnım aşırı şiş yürüdükçe hareket ettikçe karnıma bıçak saplanır gibi oluyor artıkları siskinlikten nefes almakta bile zorlanıyorum benimle aynı durumu yaşayan varmı yada sizde durumlar nasıl
İnşallah gebelik belirtisidir canm benim de aksine hiç bi belirtim Yok bomboş sanki kasıklarımKızlar bugün transferin 7.gunu ve karnım aşırı şiş yürüdükçe hareket ettikçe karnıma bıçak saplanır gibi oluyor artıkları siskinlikten nefes almakta bile zorlanıyorum benimle aynı durumu yaşayan varmı yada sizde durumlar nasıl
amin inşallah teşekkür ederimHayırlı olsun canm sıkı sıkı tutunsunlar inşllah
ikiside tutar diye korkmadım değil ama o an diyemedim işteHayirli olsun 2 tane ile Şansın artmış olur iyi olmuş.
Ayy insallah canım sende belirti Yok diye üzülme burda çok kişi de hiç bir belirtisi olmamasına rağmen pozitif sonuç alanlar gördümİnşallah gebelik belirtisidir canm benim de aksine hiç bi belirtim Yok bomboş sanki kasıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?