Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Bilmiyorumki canm verdiği ilaç listesinde hemşire tuzsuz yiceksin aynı zamanda dedi.tekrarladı hatta.benle birlikte transfer olan arkadaşa da aynısını dediler.Ama demedikleri arkadaşlar da var.Bilemedim
Hangi ilaçları verdiler bana transfer öncesi kortizonlu hap vermişti o yüzden tuzsuz ye yoksa su toplar vücut demişti.Belki vücut su toplamasın diye demiştir.

Kortizonlu hap vermediler canm.crinone jel,folik asit, coraspirin,çatlatma iğnesi,tetra bide dekort diye bi hap

Kızlar mrb daha çok yeni ama p. Tesi transfer oldum şimdi evde Bi test yaptım çok silik Bi ikinci çizgi çıktı doğruluk payı varımdır sizce​
Çok erken yapmissin canım üzülmeni istemem ama çatlatma iğnesinin etkisinden öyle çıkmış olabilir

Crinone jel bir kutu bitti onu açarken sorun yoktu yeni bir kutu crinone jel aldım açarken ilaç hep dışarı çıkıyor gereken dozu alamam diye korkuyorum yapmam gereken bir şey var mı?

Crinone jel bir kutu bitti onu açarken sorun yoktu yeni bir kutu crinone jel aldım açarken ilaç hep dışarı çıkıyor gereken dozu alamam diye korkuyorum yapmam gereken bir şey var mı?
Canım o sıkılacak yeri var ya yukarda jeli açmadan oradan iğneyle küçük delik aç havasını al

Kızlar bugün transferin 7.gunu ve karnım aşırı şiş yürüdükçe hareket ettikçe karnıma bıçak saplanır gibi oluyor artıkları siskinlikten nefes almakta bile zorlanıyorum benimle aynı durumu yaşayan varmı yada sizde durumlar nasıl

Ben daha ikinci gündeyim ama Temmuz ayında dondurulmuş ilk transferimde ciddi gaz gerginlik şişkinlik problemim olmuştu. Üç dört aylık hamile gibiydim kasık ağrım belli belirsizdi. Bunda şimdilik hafif bi gaz şişkinliği var zayıfım normalde karnım çukurdur ama düzleşti

İnşallah gebelik belirtisidir canm benim de aksine hiç bi belirtim Yok bomboş sanki kasıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…