Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Bilmiyorumki canm verdiği ilaç listesinde hemşire tuzsuz yiceksin aynı zamanda dedi.tekrarladı hatta.benle birlikte transfer olan arkadaşa da aynısını dediler.Ama demedikleri arkadaşlar da var.Bilemedim
Prednol kullanıyor musun

evt cnm ilk olck. surec nasil isliyor hic bilgim yok
Tek seferde çocuğuna kavuştursun rabbim fiziksel değil psikolojik daha zor sanırım ama herşeyden önemlisi mücadele etmek adetinin 2. Veya 3. Günü yumurta büyütücü iğnelere başlıyosun yumurtalarına göre doz ayarlaması yapılıyor doktoruna göre 2gün veya 3 günde bir kontrole gidiyorsun vajinal ultrason ve kan testi veriyosun yumurtalar oluşunca yumurta toplatma işlemi uygulanıyo anestezili bi işlem bu inşallah sağlıklı bol bol yumurtaların oluşur

amin cnm. rabbim insallah elimizi bos cevirmesin

evt cnm tsk ederm sana da nisana aldim ege unv den ege hocaya
Hayırlısı olsun canm ama sen gittikten sonra çok fazla test vericekler dışarda yaptırman için.onları toplaman da bir birbuçuk ayı buluyo.eğer bekleyemem okadar diyosan önceki ay yaptırabilirsin bazılarını

Üzülme dicem ama bu dediğime kendim bile inanmicam. Var mı dondurulmuş embriyon hayırlısı diyip çıkıyoruz hepimiz bu yola, vardır şer gibi görünsede hayırlı bi tarafı
Dondurulmuş embriyom yok ne yazık ki. Zaten 1 tane döllenmişti o da bölünüp iki tane olmuştu ama ikiside tutmadı demek ki. Bütün süreci sil baştan bir daha yaşıcam.

amh spermler rahimnflmi hazir ama baska ne istiyor

Üzülme demek senin için dünyanın en anlamsız kelimesi şuan ama elimizden başka bişey gelmiyo canm.Umarım adet olmazsın ve değerin yükselir bi mucize olur.Olmazsa da canın sağolsun denemeye devam pes etme
Doktorumda 2 gün sonra bir daha kan ver dedi. Vericem ama hiç sanmıyorum. İğneleri ve ilaçları da bırakıyorum. Boşuna şu an hormon yüklememe gerek yok nasıl olsa.

Dondurulmuş embriyom yok ne yazık ki. Zaten 1 tane döllenmişti o da bölünüp iki tane olmuştu ama ikiside tutmadı demek ki. Bütün süreci sil baştan bir daha yaşıcam.
Allah yardımcın olsun belki diğer tedavinde bol bol embriyo elde edilecek. Ümit edip hayal kırıklığı yaşamak nedir çok çok iyi biliyorum. İnşallah bundan sonraki süreç senin için çok çok hayırlı olur ve anne olursun.

amh spermler rahimnflmi hazir ama baska ne istiyor
Ooo senin zor olanlar hazır zaten.hormon testi adetin 2. Günü yapılan.eşin için kan testleri bide dahiliyeden tedaviye engel bi durum olmadığına dair rapor.eşine Zaten gittiğin gün muayene ve sperm testleri yapılıyo canm

Doktorumda 2 gün sonra bir daha kan ver dedi. Vericem ama hiç sanmıyorum. İğneleri ve ilaçları da bırakıyorum. Boşuna şu an hormon yüklememe gerek yok nasıl olsa.
İnşallah doktorun dediği gibi olur canm .adet olmadığım sürece bırakma lütfen ilaçlarını.boşuna diye de düşünme.tüp bebek ve aşılama sonrasında o hormonlar sayesinde kendiliğinden hamile kalan çok fazla.belki de senin için bi vesiledir onlar bilemeyiz.

Hiçbirşey hissetmiyorsunuz. Benim anesteziden uyanmam zor oluyor. Oda geç getirmişler. Eşime haber vermişler endişelenmeyin, biraz geç getircez diye. Uyanınca genelde biraz sancı oluyor. Dayanılmayacak kadar değil. Allah’ın izniyle hepinizinki çok güzel geçer. Bol bol yumurtalarınız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…