hmm..hangi doktor yapiyorTavmergen tüp bebek merkezi canım
Erol Tavmergenhmm..hangi doktor yapiyor
Prednol kortizon tüp bebek tedavilerinde bağışıklığı baskılayıp vücudun bebeği yabancı madde algılayıp reddetmemesi için verilir. Progestan progesteron hormon takviyesi bebeğin tutunmasını gebeliğin devamını sağlar. Tetradox antibakteriyel bi ilaç genelde bakterilerin sebep olacağı yada olduğu durumlarda kullanılır. Yapılacak girişim öncesi ve sonrası profilaktik yani koruma amaçlı kullanılıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir
prensesbukiAktif ÜyeÜye
Selam kızlar... size zahmet bana bir yardım
Prednol
Progestan
Tetradox verdi doktorum... cuma opu olucam....
Bu ilaçların içini okudum aşırı yan etki gözüme çarptı... kullanan varsa ve neler geliştiyse söyleyeebilir mi zahmet olmazsa...biraz stres yaptımda
özel bakmak farklı ozaman çünkü bende gazi üniversitesinde yaptırıyorum özel devlet hakkım yok ilaç hariç ameliyat öncesi 4800 yatırdım o kadar Yani devlet karşılarken yine aynı yerdeydim sadece ilaçlara yüzde farkı verdim çok cüzi bi miktarda hastaneye verdim. Birde benim yaşayan çocuğum var diye böyle çocuksuz özeller 3300 veriyorEge üniversitesi canm .doktorun ücreti de içinde özelden bakıyo
progestron hap kullanıyorum ben ağız yoluyla biraz sersemletti ondan vajinal al dediler vajinal alınca hiç bir sorun yok tedradox da antibiyotik bana onun yerine cipro verdiler diğerini bilmiyorum
prensesbukiAktif ÜyeÜye
Prednol
Progestan
Bu ilaçların içini okudum aşırı yan etki gözüme çarptı... kullanan varsa ve neler geliştiyse söyleyeebilir mi zahmet olmazsa...biraz stres yaptımda
Hayır yok raporum özel yaptırdım ilaçlar 2500 civarı tuttu yani 7500 e mal olduDeniz sende rapor mu var? İlaçlara ne kadar ödeme yaptın?
Aşağı yukarı aynı canım ozmn bende devlet hastanesi ama özel.ilaçlar hariç 4 bin ödedim.devletten girenler 900 gibi bi rakam ödüyo.tabi işin içine sigortası prim gün sayısı vs. bisürü detay giriyo sanırım.raporlu olduğum için ilaçlarım seninki kadar tutmaz zannediyorum.maddi manevi çok zor dönemlerden geçiyoruz hepimiz.maddi durumu olmadığı için tedavisini erteleyen insanları tanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsunözel bakmak farklı ozaman çünkü bende gazi üniversitesinde yaptırıyorum özel devlet hakkım yok ilaç hariç ameliyat öncesi 4800 yatırdım o kadar Yani devlet karşılarken yine aynı yerdeydim sadece ilaçlara yüzde farkı verdim çok cüzi bi miktarda hastaneye verdim. Birde benim yaşayan çocuğum var diye böyle çocuksuz özeller 3300 veriyor
progestron hap kullanıyorum ben ağız yoluyla biraz sersemletti ondan vajinal al dediler vajinal alınca hiç bir sorun yok tedradox da antibiyotik bana onun yerine cipro verdiler diğerini bilmiyorum
Benim de ilaçlar 1900 tuttu ama rapor çıkınca alabilecekmişim tabi ne kadarını bilmiyorum.Hayır yok raporum özel yaptırdım ilaçlar 2500 civarı tuttu yani 7500 e mal oldu
Teşekkür ederim çokPrednol kortizon tüp bebek tedavilerinde bağışıklığı baskılayıp vücudun bebeği yabancı madde algılayıp reddetmemesi için verilir. Progestan progesteron hormon takviyesi bebeğin tutunmasını gebeliğin devamını sağlar. Tetradox antibakteriyel bi ilaç genelde bakterilerin sebep olacağı yada olduğu durumlarda kullanılır. Yapılacak girişim öncesi ve sonrası profilaktik yani koruma amaçlı kullanılıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir
Rica ederimTeşekkür ederim çok
Prednol ve progestanii kullandım bende bir sıkıntı olmadıSelam kızlar... size zahmet bana bir yardım
Prednol
Progestan
Prednol’ü sadece 5 gün kullanmıştım. Progestan ı da ilk denemedi kullanmıştım. Ama yan etki olmadı.
prensesbukiAktif ÜyeÜye
Prednol
Progestan
ben seni devlet sandım yani raporlu ondan fazla buldumAşağı yukarı aynı canım ozmn bende devlet hastanesi ama özel.ilaçlar hariç 4 bin ödedim.devletten girenler 900 gibi bi rakam ödüyo.tabi işin içine sigortası prim gün sayısı vs. bisürü detay giriyo sanırım.raporlu olduğum için ilaçlarım seninki kadar tutmaz zannediyorum.maddi manevi çok zor dönemlerden geçiyoruz hepimiz.maddi durumu olmadığı için tedavisini erteleyen insanları tanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çatlatma iğnesi vuruldun mu onun içinde beta hcg hormonu var ve sıfırlanması 1 haftayı buluyor doğal olarak oda hamile gösteriyor eğer iğne olduysan güvenli bi test değil yanıltabilir bence en azından haftasını bekle daha çok erken hem kandan idrara geçmesi falan zaman alıyor zatenKızlar mrb daha çok yeni ama p. Tesi transfer oldum şimdi evde Bi test yaptım çok silik Bi ikinci çizgi çıktı doğruluk payı varımdır sizce
yumurta toplamadan önce olmuştum tekrar olmadım çatlama iğnesi evet haklısın doğru olmayabilir ama işte meraklı bekleyiş ne kadar yapmıyım erken desem de yaptırıyor istemsiz Bi güç :)Çatlatma iğnesi vuruldun mu onun içinde beta hcg hormonu var ve sıfırlanması 1 haftayı buluyor doğal olarak oda hamile gösteriyor eğer iğne olduysan güvenli bi test değil yanıltabilir bence en azından haftasını bekle daha çok erken hem kandan idrara geçmesi falan zaman alıyor zaten
Yooo.. hiçde duymamıştım. Neden öyle dedi acaba?Kızlar doktoru test sonucunu öğrenene kadar tuzsuz yiceksin diyen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?