Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

banusu kız ben sana ayrı ayrı yazmışım hep aynı kişi olduğunu şimdi farkettim kafa yerinde değil benim şu progestron hapı beni benden alıyor resmen kafam dönüyor

Ya bi arkadaş yazmıştı ama bulamdım 35 yaş üstü 2 embriyo falan demişti bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı yarın nakil varda benim yaşta tam 35 sormadıkça merak ettim
Canim benim yaş 35 değil bana 2 embriyo koydu doktorum, 35 yaş sınırı her hastanede geçerli mi bilemiom

Ya bi arkadaş yazmıştı ama bulamdım 35 yaş üstü 2 embriyo falan demişti bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı yarın nakil varda benim yaşta tam 35 sormadıkça merak ettim
35 ve üstüne 2 embriyo uygulanıyor fakat bazı durumlarda doktor insiyatif kullanıp teke düşürebiliyor. Bide malum üç ve üçten sonraki denemelerde 2 embriyo. Dün transfer oldum bende 2 istedim büyüde gel dedi ama 33 yaşındayım ve özel bi merkez yapılabilirdi aslında ama çoğul gebeliği başarısızlık sayıyoruz dedi. Düşük ve erken doğum riski bi tık daha fazla diye

Benim doktor kendi 2 tane koyalım dedi bendr kabul ettim, ilk denemem ve yaşım 35te degil, sanırım doktora gore degisio, 2 tane transfer edildi 3 taneyi dondurdk

Benim de bugün ilaçlara başlama sonrası ilk kontrolüm vardı. 4 tane yumurtam olmuş. Gonal ve merionale ek olarak bir de çatlama önleyici iğneye başladım. Cumartesi tekrar kontrol olacak. Yumurta toplama işlemi de yılbaşı sonrasında olabilir doktorum

Ege üniversitesi canm .doktorun ücreti de içinde özelden bakıyo

Kızlar devlet hastanelerinde 35 yaş altı tek embriyo transferi oluyo eğer 2 başarısız denemen varsa yaşa bakmadan 2 tane koyuyolar.özellerde senin ve doktorun isteğine bağlı.ama çoğul gebelik pek istemiyolar.siz ısrar ederseniz yaparlar tabi.Bildiklerim bunlar

Selam kızlar... size zahmet bana bir yardım
Prednol
Progestan
Tetradox verdi doktorum... cuma opu olucam....
Bu ilaçların içini okudum aşırı yan etki gözüme çarptı... kullanan varsa ve neler geliştiyse söyleyeebilir mi zahmet olmazsa...biraz stres yaptımda

Benim doktor kendi 2 tane koyalım dedi bendr kabul ettim, ilk denemem ve yaşım 35te degil, sanırım doktora gore degisio, 2 tane transfer edildi 3 taneyi dondurdk
Yasal olan 35 yaş altı ilk iki uygulamada tek embriyo. Yoksa ben 22 yaşa 3 transfer de gördüm ilk denemede

Kızlar ben 23 yaşındayım ve ilk transferim oldu doktorum tek embriyo dedi ama ben iki tane istediğim icin iki embriyo transfer etti yani özellerde isterseniz yas sınırına bakmıyorlar

Kızlar ben 23 yaşındayım ve ilk transferim oldu doktorum tek embriyo dedi ama ben iki tane istediğim icin iki embriyo transfer etti yani özellerde isterseniz yas sınırına bakmıyorlar
Aynen özeller çok yasa masa dinlemiyor. Ama hastanın durumu da etken bende sebepsiz gebelik kayıpları var o yüzden iki embriyoya yanaşmadılar.

cnm bende tup bebege baslamayi.dusunuyorm. yeni hastaneler arastiriyrm. allah imtihanimizi hafifletsn zor bi surecteyiz
Amin inşallah zor evet gerçekten zor ama ümit edip minik bi bebek hayali tüm zorlukları hafifletiyor. Gönlünce olsun Rabbim uğraştırmadan hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…