- 17 Eylül 2012
- 246
- 333
- 103
Doktorumuza güvenmek zorundayız. Öyle uygun görmüş. Umutluzluğa kapılma. Bol bol dua et. Bende hep ediyorum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnşallah olumlu sonuç alırsın.İnşallah canm benim ilk denemem ve 2. Gün embriyosu oyüzden biraz tedirginim ve umutsuzluğa kapılıyorum.burda 2. Gün transferi yok 3. Ve 5. Gün genelde.ki öyle olunca şansı daha yüksekmiş.ben bunu transferden sonra öğrendim
İnşallah canm sana da çatlatma iğnesi verdiler diye biliyorum.nasıl yaptın göbekten mi kodlanmış.bana hemşire becerebilirsen aşı gibi yap.olmadı göbekten yaparsın demiştiİnsallah canım umarım hepımız bu foruma güzel haberler veririz
Göbekten yarısını yap dedi bana hemsire canım ben öyle yaptımİnşallah canm sana da çatlatma iğnesi verdiler diye biliyorum.nasıl yaptın göbekten mi kodlanmış.bana hemşire becerebilirsen aşı gibi yap.olmadı göbekten yaparsın demişti
Bana ovitrelle verdiler canm hepsini yap dedi ama kolumdan beceremedim.göbekten yaptım artık.bide bunun etkisi sürcek bir hafta bakalım.ilk aşılamamda da işlemden bir hafta sonra ovitrelle vermişti doktor.tabi ben ozmnlar betahcg hormonu olduğunu bilmiyorum içinde.iğneden 2-3 gün sonra kan testi yaptırdım.80 lerde bişey çıkmıştı.Hamileyim diye dolandım test gününe kadarGöbekten yarısını yap dedi bana hemsire canım ben öyle yaptım
Ya malesef çatlatma iğnelerinde hcg var ve bu bizi yanıltabiliyor bunun etkisi vücuttan 1hafta 10 güne kadar anca atılıyor bende ilk çatlatma iğnesi yaptığımda bir hafta geçti etkisi geçmiştir diye test yapmiştim çift çizgiyi görmüştüm ama sonra gitgide silikleşince çizgi iğnenin etkisi olduğunu anlamıştım çok üzülmüştümBana ovitrelle verdiler canm hepsini yap dedi ama kolumdan beceremedim.göbekten yaptım artık.bide bunun etkisi sürcek bir hafta bakalım.ilk aşılamamda da işlemden bir hafta sonra ovitrelle vermişti doktor.tabi ben ozmnlar betahcg hormonu olduğunu bilmiyorum içinde.iğneden 2-3 gün sonra kan testi yaptırdım.80 lerde bişey çıkmıştı.Hamileyim diye dolandım test gününe kadar
tup bebek nerde denediniz. ege unv. ise surec nasil bilgi alablilirmymBizim Ege hocada toplam 4 bin tuttu buarada ilaçlar hariç.İki aşılama denediğimiz için raporluymuşuz.rapor olmazsa 6 bini geçiyo sanırım
Bu iğne transferden sonra mı ki anlamadım bana hiç verilmedi öyle bişey deYa malesef çatlatma iğnelerinde hcg var ve bu bizi yanıltabiliyor bunun etkisi vücuttan 1hafta 10 güne kadar anca atılıyor bende ilk çatlatma iğnesi yaptığımda bir hafta geçti etkisi geçmiştir diye test yapmiştim çift çizgiyi görmüştüm ama sonra gitgide silikleşince çizgi iğnenin etkisi olduğunu anlamıştım çok üzülmüştüm
amin canım transferden sonra devam etti mi senin gaz.Korkma canım aynısı bende de vardı gazdan hareket edemiyordum yediklerime daha çok dikkat etmeye çalıştım şimdi daha az gaz var senin de azalır inşallah olumlu düşün bebeğin seninle olsun inşallah
Ege üniversitesinde.sizinle aşılama sürecinde de konuşmuştuk sanırım geçen aylarda.önce telefonla randevu alıyosunz özelden giriş yapmak istiyosanız doktorunuzu seçiyosunuz.Benimki Ege hocaydı.sonra size verdikleri günde gidince dosya açıyolar ve çeşitli testler yaptırmanızı istiyolar.(hormon rahim filmi amh eşiniz ve sizin için çeşitli kan testleri...) yapılan testleri toparlayıp gidince tedavinize karar verip sizi çağırıyolar.tup bebek nerde denediniz. ege unv. ise surec nasil bilgi alablilirmym
Geliyor canım artarsa doktorunla görüş progestan kullanıyor musun? Yatarak dinlenmek laizm ben öyle atlattimKızlar hafif kahve rengi leke geldi ne yapacam ben değerimde 20 ydi inşallah düşmez
Telaş yapma canm inşallah yerleşme kanaması falandırKızlar hafif kahve rengi leke geldi ne yapacam ben değerimde 20 ydi inşallah düşmez
Transferden sonra veriliyor bana da transferden 3 gün sonra vurmak için verilmişti büyüyen yumurtaları çatlatmak için veriyorlar ..Ama her doktorun merkezin uyguladığı tedavi farklı bence bunlara takilmayinBu iğne transferden sonra mı ki anlamadım bana hiç verilmedi öyle bişey de
Bana da transferden önceki son kontrolümde verildi. Hatta onlar vurdu. Olan yumurtalar transferden önce çatlasın diye dedi doktor.Transferden sonra veriliyor bana da transferden 3 gün sonra vurmak için verilmişti büyüyen yumurtaları çatlatmak için veriyorlar ..Ama her doktorun merkezin uyguladığı tedavi farklı bence bunlara takilmayin
3 günde bir progestan depo bide vajinal jel kullaniyorum..aradim doktorum bi şey demedi yarın ki kan sonucunda belli olacak herşey insallah yükselir..elimden geldiğince dinlenirim canım çok sağolGeliyor canım artarsa doktorunla görüş progestan kullanıyor musun? Yatarak dinlenmek laizm ben öyle atlattim
İnşallah öyledir 3 yıldır bu günü bekliyorum rabbim nasip eder inşallah hepimizeTelaş yapma canm inşallah yerleşme kanaması falandıryat dinlen bol bol
Farklı forumlarda 2.gun embriyosu konulup hamile kalanları okumuştum çok önceden çok takilmayin bence Rabbim ol derse hiç ummadığın anda herşey olur..İnşallah canm benim ilk denemem ve 2. Gün embriyosu oyüzden biraz tedirginim ve umutsuzluğa kapılıyorum.burda 2. Gün transferi yok 3. Ve 5. Gün genelde.ki öyle olunca şansı daha yüksekmiş.ben bunu transferden sonra öğrendim
İnş değerleri. Katlanır sağlıklı evlatların olur canım geçmiş olsun3 günde bir progestan depo bide vajinal jel kullaniyorum..aradim doktorum bi şey demedi yarın ki kan sonucunda belli olacak herşey insallah yükselir..elimden geldiğince dinlenirim canım çok sağol
aminn inşallah..progestani 2 tane koysam ne olur??İnş değerleri. Katlanır sağlıklı evlatların olur canım geçmiş olsun
20 li değer geç döllenmeden bence yerleşme kanamasıdır o 50 lilerde anca yerleşiyor. Ama yinede progestron iğne yazarlar bence bi şöyle.Kızlar hafif kahve rengi leke geldi ne yapacam ben değerimde 20 ydi inşallah düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?