Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Kızlar yattığım yerden nezle oldum.ilaç kullanmamı gerektircek bi durum yok şu ama hapşırık var .engel olamıyorum.öksürük hapşırık iyi değil yazıyo forumlarda.çok taktım kafama

Yarin yumurta toplanacak. Ve önümüzdeki günler laboratuvardan haber bekleyeceğiz. İnsallah hayirlisiyla kaliteli embriyolarımız oluşur.

Oluşanları donduracaklar. Rahim dinlendirme yapmamız daha iyi olur dedi doktorum. 2. Adetle başlayacağız insallah Şubat ortası.

Kızlar yattığım yerden nezle oldum.ilaç kullanmamı gerektircek bi durum yok şu ama hapşırık var .engel olamıyorum.öksürük hapşırık iyi değil yazıyo forumlarda.çok taktım kafama

Bol bol portakal, mandalina.. vs. meyve tüket.
Günde en az 8-10 bardak su iç. Su çok önemli.
Yatmadan karabiberli ballı süt yap sıcak sıcak iç.
Kafana da takma dinlendikçe geçer insallah.

Bol bol portakal, mandalina.. vs. meyve tüket.
Günde en az 8-10 bardak su iç. Su çok önemli.
Yatmadan karabiberli ballı süt yap sıcak sıcak iç.
Kafana da takma dinlendikçe geçer insallah.
Canm meyve ve suyu çok tüketiyorum zaten ama ballı karabiberli süt önerin için çok teşekkürler yapıcam mutlaka.insan havadan nem kapar oluyo bu süreçte.Allah hepimizn yardımcısı olsun.inşallah senin de bol bol kaliteli yumurtaların çıkar yarın

İnsallah canım insallah.

Öksürük tuttuğunda bal da alabilirsin agzina. Yumuşatır.

Hiç bişey olmaz inşallah korkma bende grip olmuştum hemde transferde oldum 12 bitmedi öksürük hapşırık ama sorun olmuyor

Hiç bişey olmaz inşallah korkma bende grip olmuştum hemde transferde oldum 12 bitmedi öksürük hapşırık ama sorun olmuyor
İnşallah canm Allah ol derse olcak ama insanda okadar emek verip hapşırık yüzündenmi acaba dedirticek sinir bozucu bi psikoloji oluşuyo.senin ne zamn test tarihin

Canım takma kafana aynısı bende de var ben transferden çıktım öksürük tuttu öksürmeye korkuyorum dedim hemsire öksür birsey olmaz dedi nasıbimizde varsa biz hiç dikkat etmesek te bebeklerimiz bize tutunacak insallahh

Kızlar transferin ikinci günü kasık ağrım var ama çok değil ve kabız olmak üzereyim çok korkuyorum ne yapsaammmm
Canım bende sürekli kabız oluyor diye ben transfer günü doktoruma söyledim şurup verdi onu kullanıyorum ama etki etmiyor kürü kayısı hoşafı yıyorum birde en etkılısi zeytin yağı sureklı kabızlık çeken ben hergun bir tatlı kaşığı hakiki zeytin yaği içiyorum yarım saat içinde bagırsaklarımı acayıp çalıştırıyor ben en çok kabız olmaktan korkuyordum transferden sonra çok şükür ki henüz hiç olmadım zeytinyağı sayesinde

Sevgili arkadaşlar öksürükle yada hapşırıkla hiç bişey olmaz korkmayın ben hiç çekirdek yada nar yemedim ekstra hiç bir şey yapmadım hatta transferden yarım saat sonra beni kaldırdılar lavaboya gittim sonra 40 dakikalık yol yürüyüp drun muayenesine gidip ödeme yaptık ondan sonra taksiye binip eve geldim ara ara dinlenip bütün işlerimi kendim yaptım sonuç yinede pozitif lütfen sadece umudunuzu kaybetmeyin kendinizi dinleyip üzülmeyin herşeyi oluruna bırakan ozaman sonuç daha güzel olacak

Teşekkür ederim canım bende olmadı içiyim bari çok ishal olmaktan da korkuyorum kuru kayısı yedim bakalım bol su içtim

Canım çok sağol umut oldun yazdıklarınla.sen ne güzel mutlu haberi almışsın.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.kabak çekirdeği aldırdım bugün eşime biraz onu yedim az önce.onun dışında beslenme de katkısız şeyler yemeye çalışıyorum.bol meyve,su.bide kabızlık çeken arkadaşlar için ben kuru incirin ve kzbnyns nin dediği gibi zeytinyağının faydasını görüyorum.sade içemiyosanız sabah kahvaltıda hafif baharat ekleyip ekmeğe banarak yiyin mutlaka.faydasını görüceksiniz İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…