Transferin hayırlı olsun canım kaç tane transfer oldu kaçıncı gun embriyo suyduKızlar transfer oldu Bugün 3 saatlik bir yol geldim ewde dinleniyorum.. dualarınıza talibim inşallah kimin duası geçer bilinmez :) sonuçları da yazarım.insallaj burdan
Kızlar yattığım yerden nezle oldum.ilaç kullanmamı gerektircek bi durum yok şu ama hapşırık var .engel olamıyorum.öksürük hapşırık iyi değil yazıyo forumlarda.çok taktım kafama
Canm meyve ve suyu çok tüketiyorum zaten ama ballı karabiberli süt önerin için çok teşekkürler yapıcam mutlaka.insan havadan nem kapar oluyo bu süreçte.Allah hepimizn yardımcısı olsun.inşallah senin de bol bol kaliteli yumurtaların çıkar yarınBol bol portakal, mandalina.. vs. meyve tüket.
Günde en az 8-10 bardak su iç. Su çok önemli.
Yatmadan karabiberli ballı süt yap sıcak sıcak iç.
Kafana da takma dinlendikçe geçer insallah.
Canm meyve ve suyu çok tüketiyorum zaten ama ballı karabiberli süt önerin için çok teşekkürler yapıcam mutlaka.insan havadan nem kapar oluyo bu süreçte.Allah hepimizn yardımcısı olsun.inşallah senin de bol bol kaliteli yumurtaların çıkar yarın
Hiç bişey olmaz inşallah korkma bende grip olmuştum hemde transferde oldum 12 bitmedi öksürük hapşırık ama sorun olmuyorKızlar yattığım yerden nezle oldum.ilaç kullanmamı gerektircek bi durum yok şu ama hapşırık var .engel olamıyorum.öksürük hapşırık iyi değil yazıyo forumlarda.çok taktım kafama
İnşallah canm Allah ol derse olcak ama insanda okadar emek verip hapşırık yüzündenmi acaba dedirticek sinir bozucu bi psikoloji oluşuyo.senin ne zamn test tarihinHiç bişey olmaz inşallah korkma bende grip olmuştum hemde transferde oldum 12 bitmedi öksürük hapşırık ama sorun olmuyor
Öksürük yok canm çok şükür sadce burun akıntısı ve hapşırık.ctesi oldu transfer ogünden beri sıcacık evdeyim.insan pinpiriklendkçe tersine gidiyo işteİnsallah canım insallah.
Öksürük tuttuğunda bal da alabilirsin agzina. Yumuşatır.
inşaallah artar saglıkla kucagına aldırsınTebrikler darısı başımiza. Değerin kat kat artarak devam eder inşallah.
Canım takma kafana aynısı bende de var ben transferden çıktım öksürük tuttu öksürmeye korkuyorum dedim hemsire öksür birsey olmaz dedi nasıbimizde varsa biz hiç dikkat etmesek te bebeklerimiz bize tutunacak insallahhKızlar yattığım yerden nezle oldum.ilaç kullanmamı gerektircek bi durum yok şu ama hapşırık var .engel olamıyorum.öksürük hapşırık iyi değil yazıyo forumlarda.çok taktım kafama
Canım bende sürekli kabız oluyor diye ben transfer günü doktoruma söyledim şurup verdi onu kullanıyorum ama etki etmiyor kürü kayısı hoşafı yıyorum birde en etkılısi zeytin yağı sureklı kabızlık çeken ben hergun bir tatlı kaşığı hakiki zeytin yaği içiyorum yarım saat içinde bagırsaklarımı acayıp çalıştırıyor ben en çok kabız olmaktan korkuyordum transferden sonra çok şükür ki henüz hiç olmadım zeytinyağı sayesindeKızlar transferin ikinci günü kasık ağrım var ama çok değil ve kabız olmak üzereyim çok korkuyorum ne yapsaammmm
Test günüm 9 aralıktı canım bugün hem kese hem kalp atışını gördükKeseyi gören ve kalp atışını duyanlar, test tarihinden ne kadar zaman sonra oluyor? Çok merak ediyorum
Yani neredeyse 2 hafta var. Onu beklemek bile ayrı bir stres yani. Allah yardımcımız olsun.Test günüm 9 aralıktı canım bugün hem kese hem kalp atışını gördük
Teşekkür ederim canım bende olmadı içiyim bari çok ishal olmaktan da korkuyorum kuru kayısı yedim bakalım bol su içtimCanım takma kafana aynısı bende de var ben transferden çıktım öksürük tuttu öksürmeye korkuyorum dedim hemsire öksür birsey olmaz dedi nasıbimizde varsa biz hiç dikkat etmesek te bebeklerimiz bize tutunacak insallahh
Amin canım aynen öyleYani neredeyse 2 hafta var. Onu beklemek bile ayrı bir stres yani. Allah yardımcımız olsun.
Canım çok sağol umut oldun yazdıklarınla.sen ne güzel mutlu haberi almışsın.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.kabak çekirdeği aldırdım bugün eşime biraz onu yedim az önce.onun dışında beslenme de katkısız şeyler yemeye çalışıyorum.bol meyve,su.bide kabızlık çeken arkadaşlar için ben kuru incirin veSevgili arkadaşlar öksürükle yada hapşırıkla hiç bişey olmaz korkmayın ben hiç çekirdek yada nar yemedim ekstra hiç bir şey yapmadım hatta transferden yarım saat sonra beni kaldırdılar lavaboya gittim sonra 40 dakikalık yol yürüyüp drun muayenesine gidip ödeme yaptık ondan sonra taksiye binip eve geldim ara ara dinlenip bütün işlerimi kendim yaptım sonuç yinede pozitif lütfen sadece umudunuzu kaybetmeyin kendinizi dinleyip üzülmeyin herşeyi oluruna bırakan ozaman sonuç daha güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?