Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Her hasta farklıdır ama doktorum tam olarak şunu söyledi biz 3gün embriyosu transfer etmıyoruz zaten o embriyoyu da 5. güne kadar yaşatıyoruz hiç düşünme dedi.Daha önceki 2 tüp bebeğim 3. gündü ama olmadı demekki var bir hikmeti.Tabi her doktor her hasta farklı.

Çok sevindim canm katlanarak artsın değerin inşallah ilk denemenmiydi?

Kana geç karışmıştır. Tutunması geç olduğu içindir. İnşallah katlanarak artar canım

banusu transferin nasıl geçti?
Teşekkürler güzel geçti crinone jelide söyledim ben öyle istiyordum zaten dedi hatta transfer esnasında jeli çok güzel kullanmissin dedi çok sıkı tembihledi düzenli kullanmam konusunda birde ignesini verdi tutunmasi için çok önemli dedi

Hadi hayırlısı olsun canım sana sıkıca tutunsun bebeğin güzel haberlerini duyalım insallahh

Hayırlı olsun canım insallahh katlanarak artar değerin

Ayy çok sevindim. Hatta her gün aynı saatte kullanmaya özen gösterirsen daha iyi olur. İnşallah bebişin sımsıkı tutunur sana. Hamiş haberlerini de almak nasip olsun inşallah

Tebrikler darısı başımiza. Değerin kat kat artarak devam eder inşallah.

Transfer gunu crinone jel kullanılır mi bir sorun olur mu kullanılırsa Dr bir şey söylemedi.
Transferin oldu bile galiba hayirli olsun ama baskasina bu bilgi lazim olur diye yaziyorum. Ben kullanmistim transferim de sabah erken idi. Doktor "transferden once ilaci temizliyorum embriyoya transfer sirasinda bulasmamasi icin ama sen transfer bitiminde bir tane daha yap gerekli dozu alman onemli" dedi. Yani sabah erkense yapmayin oglen yaparsiniz. Ama yaptiysaniz da bir sakinca yok doktor temizliyor. Tabi yine herkesin doktoruna danismasinda fayda var.

Tesekkur ederim evet herkes doktoruna danissin farklı şeyler soyleyebiliyorlar.Ben sabah 7.30 da kullandım öğlen 13.00 te transfer oldu doktoruma söyledim sorun olmaz ben öyle istiyorum zaten dedi.

Kızlar size bi soru şimdi dün yumurtalar toplanırken kan verdim ve akşam sonuçlarıma baktım beta hcg 45 çıkmış hamile gibi sanırım ovitrelle çatlatma iğnesinin içinde bu hormon var gebe olmadığıma göre. acaba etkisi ne zaman geçer . Tranfer yapıldıktan sonra kaç gün durur çünkü ben ultra erken gebelik testi denemek istiyorum bilgisi olan var mı. İnternette net bi bilgi yok

Kızlar benim de cuma test günüm.. Ama adet öncesi hep başım ağrır bugün de ağrı ile uyandım sanırım tutmadı...

Kızlar benim de cuma test günüm.. Ama adet öncesi hep başım ağrır bugün de ağrı ile uyandım sanırım tutmadı...
Canim benimde oyle senin gibi adet öncesi ağrı geldi mi, adetin sinyali olduğunu anlardım, transferde de baş ağrısı yaşadım hatta hiçbir gebelik belirtisi yaşamadım halinde sadece göğüs hassasiyeti var çok sukur rabbime pozitif sonuç aldım,doktor 2 hafta sonra yine gel dedi acaba kese icin mi, heyecandan soramadim neye bakılacak diyr

Canım o kişiden kişiye değişiyor ben daha önce aşılamamda takip etmiştim 10 güne anca geçmişti ovitrellrnin etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…