İkinci denemem canım bu ilk denemem de yumurta toplama olmadı çünkü yumurtaların büyümedi tedavin iptal oldu ama çok şükür bu ay fazla yumurtam Oluştu ve kaliteli embriyolarım olduİnşallah canım inşallah senin de ilk denemenmi?
Hadi hayırlısı canım umarım hepsi döllenirKızlar yumurtalarım toplandı 11 tane yarın sabah haber alıcam bakalım kaçı döllenecek
özel olmazsa zaten uzuyor canım süreç sıfırdan başlamış oluyorsun. hakkımızda hayırlısı inşallah sen test gününü bekle ben adet gününü bekliyim inşallah hayırlı güzel sonuçlar almak nasip olurBen de izmirdeyim canım Ege üniversitesi tüp bebek merkezine gidiyorum ama özelden giriyorum.
İnşallah canm hepimiz için hayırlı sonuçlar olsunözel olmazsa zaten uzuyor canım süreç sıfırdan başlamış oluyorsun. hakkımızda hayırlısı inşallah sen test gününü bekle ben adet gününü bekliyim inşallah hayırlı güzel sonuçlar almak nasip olur
bende kür kullandım tarçın bal çörek otu sabah akşam yedim ilkinde 3 tane embriyom oldu tüp bebekte tutmadılar şimdikinde 9 tane oldu şükür tuttu inancını kaybetme lütfen @YenilikiyigelirbelkiCanım benim insallah en kısa zamanda kendini toplarsın maddi manevi gücünü toplayıp tekrar denersin vazgeçmek Yok her zaman aynı olacak diye birsey yok. Bak benim ilk denemem de hiç yumurtam oluşmadı Sadece bir taneydi oda büyümedi ama ben vazgeçmedim tekrar denedim ama bu sefer kür kullandım Ve inanıyorum ki o kürü sayesinde fazla yumurtalarım oldu ve kaliteliydiler tekrar başlamayı düşünürsen bence sen de böyle bir kür uygulayabilirsin bal tarçın çörekotu karanfil ve keten tohumu bunların hepsini macun haline getir ve adetle birlikte sabahları aç karnına ye çok faydası olacak inanıyorum Bunu tedaviden önce de deneyebilirsin bir zararı olmaz
Canm bal tarçın çörek otunu ikinci aşılamamda bende dememiştim.İnanıyorum faydalı olduğuna hem iğne sayım ilk aşılamaya göre daha azdı hem de iki tane güzel döllenmeye hazır yumurtam vardı.Ama o da olumsuz olunca tüp bebekte hiçbişey yapmıcam dedim.7 tane toplandı 4 tanesi döllendi.Transfer olan dışındaki diğer 3 ü dondurulamadı malesef.Şimdi diyorum keşke yapsaydım yine aynı kürüCanım benim insallah en kısa zamanda kendini toplarsın maddi manevi gücünü toplayıp tekrar denersin vazgeçmek Yok her zaman aynı olacak diye birsey yok. Bak benim ilk denemem de hiç yumurtam oluşmadı Sadece bir taneydi oda büyümedi ama ben vazgeçmedim tekrar denedim ama bu sefer kür kullandım Ve inanıyorum ki o kürü sayesinde fazla yumurtalarım oldu ve kaliteliydiler tekrar başlamayı düşünürsen bence sen de böyle bir kür uygulayabilirsin bal tarçın çörekotu karanfil ve keten tohumu bunların hepsini macun haline getir ve adetle birlikte sabahları aç karnına ye çok faydası olacak inanıyorum Bunu tedaviden önce de deneyebilirsin bir zararı olmaz
Benim de test günüm 4 ocakBende test günüm 4ocak canım insallah ikimizde o gun güzel haberi alırız senin transfer ne zaman oldu
Ümidini kaybetme arkadaşım dualarım seninle bu olanlar bizim sınavımız pes etme biraz mola ver daha güçlü daha istekli dön tedaviye Allah ne zaman nasip etti bilinmez hakkında herşeyin hayırlısı olsun lütfen üzme kendini kafandan sil at bir süreliğineKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bir süre pek gelmem buralara ama izlerim sessizce sizi güzel haberleri almak umuduyla dualarınızda beni unutmayın olur mu
Hadi bakalım 4 ocak 3 e çıktıBenim de test günüm 4 ocak
Hadi insallah 4ocakta güzel haber verecek 3 kişi olduk beklemek çok zorBenim de test günüm 4 ocak
İkinci denemende de kür kullandın mı canım o yüzden mi 9 tane oldu yoksa sadece iğne mi kullandın bu arada konuyla alakası Yok ama birsey sormak istiyorum bu etiketleme nasıl yapılıyor ben yapamıyorum dabende kür kullandım tarçın bal çörek otu sabah akşam yedim ilkinde 3 tane embriyom oldu tüp bebekte tutmadılar şimdikinde 9 tane oldu şükür tuttu inancını kaybetme lütfen @Yenilikiyigelirbelki
canım ilkinde kullanmadım 2. sinde kullandım 9 tane o zaman çıktı. ismini yazacağın kişin başına @ bu işareti koyup yazarsan çıkar.İkinci denemende de kür kullandın mı canım o yüzden mi 9 tane oldu yoksa sadece iğne mi kullandın bu arada konuyla alakası Yok ama birsey sormak istiyorum bu etiketleme nasıl yapılıyor ben yapamıyorum da
Ne kürü kullandın? Nasıl uyguladın? Lütfen bana da anlatır mısın?canım ilkinde kullanmadım 2. sinde kullandım 9 tane o zaman çıktı. ismini yazacağın kişin başına @ bu işareti koyup yazarsan çıkar.
Anladım canım teşekkür ederimcanım ilkinde kullanmadım 2. sinde kullandım 9 tane o zaman çıktı. ismini yazacağın kişin başına @ bu işareti koyup yazarsan çıkar.
bal çörek otu tarçın sabah akşam bir dolu tatlı kaşığı yedim.Ne kürü kullandın? Nasıl uyguladın? Lütfen bana da anlatır mısın?
Benim ki 29 Aralık yok mu başkaHadi bakalım 4 ocak 3 e çıktı
Genelde 3. Ve 5.gün transferi tercih ediyorlar embriyo kalitesi hakkında daha çok bilgi sahibi olabiliyorlar. 2.gün transferi ile de hamile kalan var bu süreci kendinize zehir etmeyin iyi düşünün iyi olsun.Eğer negatif sonuç alırsanız hakkınızı arayın bazen sırf transfer ücreti almak için transfer ediyorlar.Sizin sorununuz neydi doktorunuz kimdi ,Canm yavaş gelişen hakkında pazar günü ararsak dondurulmaya uygundur aramazsak zaten şansımız yoktur aramanıza gerek yok dedi embriyolog.doktoru transfer sonrası göremedim zaten öncesinde de heycandan bişey soramadım.tel açsam sekreteri çıkıyo hep.sonuç öğrenmeye gittiğimde sormayı düşünüyorum artık kafamdaki bütün soruları.
İnşallah hayırlısı.Ege üniversitesi Prof.Ege Nazan tavmergen.aslında doktoruma çok inanarak onu tercih ettim.transfer ücreti ödemedik ayrıyeten hepsini yumurta toplama günü aldılar.sorun şu an için sebepsiz gözüküyo ama illa vardır altında yatan sebepler.Genelde 3. Ve 5.gün transferi tercih ediyorlar embriyo kalitesi hakkında daha çok bilgi sahibi olabiliyorlar. 2.gün transferi ile de hamile kalan var bu süreci kendinize zehir etmeyin iyi düşünün iyi olsun.Eğer negatif sonuç alırsanız hakkınızı arayın bazen sırf transfer ücreti almak için transfer ediyorlar.Sizin sorununuz neydi doktorunuz kimdi ,
Benimde 27 aralıkBenim ki 29 Aralık yok mu başka
AA benim doktorum da Erol Tavmergenİnşallah hayırlısı.Ege üniversitesi Prof.Ege Nazan tavmergen.aslında doktoruma çok inanarak onu tercih ettim.transfer ücreti ödemedik ayrıyeten hepsini yumurta toplama günü aldılar.sorun şu an için sebepsiz gözüküyo ama illa vardır altında yatan sebepler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?